Po meni smiješan igrač. Sa Ahmetovićem, Sarićem, Hodžićem i Balićem sam zadodvoljan, sa ovim ne.
Ako se pokaže kao dobar, pljunite me svi u usta
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za tvoju info ovaj ti je Mesi za sve ove sto si nabrojo/ Polahko i uvjerices se. Samo kako te virtualno pljunuti u usta , ne ide brate to...al bas ne ideSiouxLukavac je napisao/la:Ovo će biti pojačanje kao što je Kramar, Cezar, Krajišnik..
Po meni smiješan igrač. Sa Ahmetovićem, Sarićem, Hodžićem i Balićem sam zadodvoljan, sa ovim ne.
Ako se pokaže kao dobar, pljunite me svi u usta
Bravo odlican post.Lakoste je napisao/la:Nije nivo Kramara, Cezara i ostalih nego je debelo iznad njih. Nije nivo ni Sharbinija il' Cvijanovica. Sad sam cuo da nas uopste nije skupo kostao pa mozda i posluzi. Na krilu je sigurno bolji od Okica.Treba i klupu malo pojacati.
PS: Ovo ne znaci da nece doci Said ili Anas.
Dobro sam se bio zahebao. I dalje burgijaju i vrte oko kluba.pitic je napisao/la:Mahala je zvanično crkla
Mojne Simbu da zaboravljasnukleusmember je napisao/la:zukanovic i kinosvra na aparatima[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pantelija je napisao/la:o cemu da pisem?
o tome kako je uprava sa budzeom od 7 miliona maarak uspjela da izgubi dva , tri, cetiri puta od slobode, dva puta od kona ?
da pisem da su nam iduce 4 godine sjebali koeficjent za evropska takmicenja koji je bio najveci u drzavi?
o tome da nas je neiizzalaz kostao i to da necemo moci igrace staviti na evropsko trziste?
o tome da su nesposobni obaviti ljekarski pregled da vide da covjeku je otisao trbusni zid, ahilova tetiva, da frajer dolazi sa prstom koji mora operisati hitno.... ?
O tome da se kriju poslije svakog poraza a kada je nesto pozitivno iskacu iz pastete?
da zaposljavaju bez konkursa, iskljucivo svoju raju?
o tome da se nisu bili u stanju IZVINUTI ZA AMATEIZAM I JEDNO OD NAJVECIH SRAMOCENJA KLUBA ?
da nemaju ni trun samokritike?
da nemaju obraza?
Da su se uvalili u krugeove iz kojih ce tesko izaci?
ako dovedu , a dosvest ce dobre igrace , a dosvest ce, nije to nikakav uspjeh. IMamo eto preko 7 miliona budzet sto je za nasu ligu ... ogroman novac... samo mutav i debilan frajer moze da zavrsi na CETVRTOM MJESTU PREMJER LIGE I DA MU SLOBODA NALUPA DESET KOMADA!
SiouxLukavac je napisao/la:Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.
Al hoćemo raskid ugovoraRule_hz je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.
da smo ga mi trazili za nas bi kosto 700 000eur, mi u skorije vrijeme necemo jos zadugo platit nekom odstetu
SiouxLukavac je napisao/la:Al hoćemo raskid ugovoraRule_hz je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.
da smo ga mi trazili za nas bi kosto 700 000eur, mi u skorije vrijeme necemo jos zadugo platit nekom odstetu
SiouxLukavac je napisao/la:Al hoćemo raskid ugovoraRule_hz je napisao/la:mi u skorije vrijeme necemo jos zadugo platit nekom odstetu
Normalno da nećemo platiti odštetu kada potrošimo 6,6 miliona i bez davanja za odštete. Imamo majstore u trošenju love, daj im 20 miliona potrošiti će i to za godinu.Rule_hz je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.