FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jun 2016, 19:07

Ovo će biti pojačanje kao što je Kramar, Cezar, Krajišnik..
Po meni smiješan igrač. Sa Ahmetovićem, Sarićem, Hodžićem i Balićem sam zadodvoljan, sa ovim ne.

Ako se pokaže kao dobar, pljunite me svi u usta :D

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 13 jun 2016, 19:29

SiouxLukavac je napisao/la:Ovo će biti pojačanje kao što je Kramar, Cezar, Krajišnik..
Po meni smiješan igrač. Sa Ahmetovićem, Sarićem, Hodžićem i Balićem sam zadodvoljan, sa ovim ne.

Ako se pokaže kao dobar, pljunite me svi u usta :D
Za tvoju info ovaj ti je Mesi za sve ove sto si nabrojo/ Polahko i uvjerices se. Samo kako te virtualno pljunuti u usta , ne ide brate to...al bas ne ide :clap: :clap: :clap:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 jun 2016, 19:33

Nije nivo Kramara, Cezara i ostalih nego je debelo iznad njih. Nije nivo ni Sharbinija il' Cvijanovica. Sad sam cuo da nas uopste nije skupo kostao pa mozda i posluzi. Na krilu je sigurno bolji od Okica.Treba i klupu malo pojacati.

PS: Ovo ne znaci da nece doci Said ili Anas.

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 13 jun 2016, 19:45

Lakoste je napisao/la:Nije nivo Kramara, Cezara i ostalih nego je debelo iznad njih. Nije nivo ni Sharbinija il' Cvijanovica. Sad sam cuo da nas uopste nije skupo kostao pa mozda i posluzi. Na krilu je sigurno bolji od Okica.Treba i klupu malo pojacati.

PS: Ovo ne znaci da nece doci Said ili Anas.
Bravo odlican post.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 jun 2016, 19:51

Poprska nas @Majkl namjerno.

Prije je bilo Ješić - Bulić = Insajder @Zuka

Danas ????? - ????? = Insajder @Majkl

Sve ostalo isto, ne da curi iz kluba nego lije. Samo da je saznati ko se krije pod ovim upitnicima?
SRETAN BROJ - 1725

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jun 2016, 19:53

pa slika na njegovom profilu govoru giljadu rijeci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 jun 2016, 19:55

Hurtic - Majkl
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 13 jun 2016, 19:55

Blagojević je došao iz Veleža kod kona kao niko i ništa, al' im je zato danas alfa i omega na terenu, bez njega nisu ekipa. Trebamo mu pružiti šansu, vidi se da zna.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 jun 2016, 20:02

pitic je napisao/la:Mahala je zvanično crkla :think:
Dobro sam se bio zahebao. I dalje burgijaju i vrte oko kluba.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 jun 2016, 20:05

I burgijati će sve dok administracija koja se druži sa njima ne bude otjerana.
SRETAN BROJ - 1725

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 13 jun 2016, 20:05

zukanovic i kinosvra na aparatima[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 jun 2016, 20:10

nukleusmember je napisao/la:zukanovic i kinosvra na aparatima[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mojne Simbu da zaboravljas :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jun 2016, 20:10

Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.
Pantelija je napisao/la:o cemu da pisem?
o tome kako je uprava sa budzeom od 7 miliona maarak uspjela da izgubi dva , tri, cetiri puta od slobode, dva puta od kona ?
da pisem da su nam iduce 4 godine sjebali koeficjent za evropska takmicenja koji je bio najveci u drzavi?
o tome da nas je neiizzalaz kostao i to da necemo moci igrace staviti na evropsko trziste?
o tome da su nesposobni obaviti ljekarski pregled da vide da covjeku je otisao trbusni zid, ahilova tetiva, da frajer dolazi sa prstom koji mora operisati hitno.... ?
O tome da se kriju poslije svakog poraza a kada je nesto pozitivno iskacu iz pastete?
da zaposljavaju bez konkursa, iskljucivo svoju raju?
o tome da se nisu bili u stanju IZVINUTI ZA AMATEIZAM I JEDNO OD NAJVECIH SRAMOCENJA KLUBA ?
da nemaju ni trun samokritike?
da nemaju obraza?
Da su se uvalili u krugeove iz kojih ce tesko izaci?

ako dovedu , a dosvest ce dobre igrace , a dosvest ce, nije to nikakav uspjeh. IMamo eto preko 7 miliona budzet sto je za nasu ligu ... ogroman novac... samo mutav i debilan frajer moze da zavrsi na CETVRTOM MJESTU PREMJER LIGE I DA MU SLOBODA NALUPA DESET KOMADA!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jun 2016, 20:12

SiouxLukavac je napisao/la:Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.

da smo ga mi trazili za nas bi kosto 700 000eur, mi u skorije vrijeme necemo jos zadugo platit nekom odstetu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jun 2016, 20:14

Rule_hz je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.

da smo ga mi trazili za nas bi kosto 700 000eur, mi u skorije vrijeme necemo jos zadugo platit nekom odstetu
Al hoćemo raskid ugovora :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jun 2016, 20:16

SiouxLukavac je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

to je sad nasima in postalo malo raskid malo tal i sbi zadovoljni ha ya da je ovak kozulj bio kod nas sad bi igro u west ham-u za 2 mil funti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jun 2016, 20:17

SiouxLukavac je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:mi u skorije vrijeme necemo jos zadugo platit nekom odstetu
:lol: :lol: :lol:
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 jun 2016, 20:18

Rule_hz je napisao/la:

Normalno da nećemo platiti odštetu kada potrošimo 6,6 miliona i bez davanja za odštete. Imamo majstore u trošenju love, daj im 20 miliona potrošiti će i to za godinu.
SRETAN BROJ - 1725

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 13 jun 2016, 20:27

Svi dovedeni igraci se vrte oko prosjeka ove lige. Neki ce mozda biti nalo iznad a neki malo ispod i to je to. Nema igraca koji ce napraviti prevagu i to je ono sto me najvise iritira. Eto vratili dugove, nafatali sponzore, udarili temelje, stojimo bolje finansijski od ostalih, pa zar sene mogu KUPITI dva igraca da budu yebena prevaga i da se uz pravog trenera (npr. Slavko Petrovic) konacno prosetamo ovom yebenom ligom. Mora li svaki dovedeni igrac biti dio nekog yebenog tala? Da su bar doveli trenera da valja, mogli bi se i sa ovim okicima boriti za titulu, ali ne! Kod nas je prica uvijek nedovrsena kad je klub u pitanju, ali zato kad je licni interes u pitanju...e tu je sve zaokruzeno! Dok Tan ne otjera ovu garnituru, nema nam na zelenu granu pa neka misli ko god sta hoce! UPRAVA NAPOLJE!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jun 2016, 20:30

Meni samo nije jasno kako Hajduk i Zvezda placaju odstete igracima, plate igraca preko 200.000€, a pise se da su duzni i Bogu i narodu. Dok sa druge strane imas nas, koji nismo duzni vise, uzimamo samo slobodne igrace i kad igrac spomene da bi imao platu 100.000€ nasim se okrecu oci i gledaju kojeg drugog bi doveli za manje pare.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 9 gostiju.