FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Steta za Mateja ,puno srece,zdravlja i dobrih odbrana majstore.Hvala ti za sve ,nadamo se da ces se nekad vratiti medju Divove.Puno srece majstore
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
arminarsenal
- Kontakt:
Majkl kakva je situacija s Anasom i Saidom,i imal nekih drugih imena u opticaju ?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Eh i meni to nije jasno.ElCartel11 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako Hajduk i Zvezda placaju odstete igracima, plate igraca preko 200.000€, a pise se da su duzni i Bogu i narodu. Dok sa druge strane imas nas, koji nismo duzni vise, uzimamo samo slobodne igrace i kad igrac spomene da bi imao platu 100.000€ nasim se okrecu oci i gledaju kojeg drugog bi doveli za manje pare.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cim sta saznam javim.arminarsenal je napisao/la:Majkl kakva je situacija s Anasom i Saidom,i imal nekih drugih imena u opticaju ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ima neki fazon nekakav investicioni fond preuzima plate, ili nesto preko banke rade nzm tacno.....SiouxLukavac je napisao/la:Eh i meni to nije jasno.ElCartel11 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako Hajduk i Zvezda placaju odstete igracima, plate igraca preko 200.000€, a pise se da su duzni i Bogu i narodu. Dok sa druge strane imas nas, koji nismo duzni vise, uzimamo samo slobodne igrace i kad igrac spomene da bi imao platu 100.000€ nasim se okrecu oci i gledaju kojeg drugog bi doveli za manje pare.![]()
Blagojevic je u Velezu odlican bio sta ti pratis da mi je znatiMemara je napisao/la:Blagojević je došao iz Veleža kod kona kao niko i ništa, al' im je zato danas alfa i omega na terenu, bez njega nisu ekipa. Trebamo mu pružiti šansu, vidi se da zna.
Javi odmah, čim se Hurta ili neko od administracije javi na telefon.Majkl je napisao/la:Cim sta saznam javim.arminarsenal je napisao/la:Majkl kakva je situacija s Anasom i Saidom,i imal nekih drugih imena u opticaju ?
SRETAN BROJ - 1725
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma te prodaje idu na sto rata .Ovaj ce zavrsiti karijeru dok Sirokom legnu sve pare.FoSte95 je napisao/la:Ima neki fazon nekakav investicioni fond preuzima plate, ili nesto preko banke rade nzm tacno.....SiouxLukavac je napisao/la:Eh i meni to nije jasno.ElCartel11 je napisao/la:Meni samo nije jasno kako Hajduk i Zvezda placaju odstete igracima, plate igraca preko 200.000€, a pise se da su duzni i Bogu i narodu. Dok sa druge strane imas nas, koji nismo duzni vise, uzimamo samo slobodne igrace i kad igrac spomene da bi imao platu 100.000€ nasim se okrecu oci i gledaju kojeg drugog bi doveli za manje pare.![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Blagojević je bio čisti prosjek lige prije dolaska kod njih, dobro se sjećam i priče štrumfova kad im je došao "ta' će nam on". Sarić je npr. bio klupa u Slobodi.
Ode ibrak u Austriju sad smo bar sigurni
Igrača treba gledati il zna ili ne,bar je naš klub očit primjer kolko bivši klubovi neigraju nikakvu ulogu,npr Suljic došao iz Butmira čovjek postade igračina,Torlak došao iz Napredka jel zaboravio više ,postade stoper haman za repke.Pa onda idemo u nekom kontra ritmu gdje dovodimo ex reprezentativce,ex igrače iz lige petica pa od njih dobijemo jedno veliko k..Tako da il zna ili ne,sve što je radio prije Sarajeva pada u vodu ,il prodje ili ne.Svakom sreću pozeliti pa sta bude
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma za Ibrakovica su mnoge lazi pricali nidje veze,tu su drugi radili lose stvari a ne Ibrakovic
Niko nije pojacanje dok se ne dokaze.miky_hz je napisao/la:Igrača treba gledati il zna ili ne,bar je naš klub očit primjer kolko bivši klubovi neigraju nikakvu ulogu,npr Suljic došao iz Butmira čovjek postade igračina,Torlak došao iz Napredka jel zaboravio više ,postade stoper haman za repke.Pa onda idemo u nekom kontra ritmu gdje dovodimo ex reprezentativce,ex igrače iz lige petica pa od njih dobijemo jedno veliko k..Tako da il zna ili ne,sve što je radio prije Sarajeva pada u vodu ,il prodje ili ne.Svakom sreću pozeliti pa sta bude
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Sada kada im Ibrak zagalmi gore ima da odmah uđu u 1 ligu. Baš me interesuje na koliko će svojih igrača galamiti.Memara je napisao/la:Blagojević je bio čisti prosjek lige prije dolaska kod njih, dobro se sjećam i priče štrumfova kad im je došao "ta' će nam on". Sarić je npr. bio klupa u Slobodi.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
To je ta Sloboda, taj nivo. Pa za njega je Vojvodić onaj izmislio struku.pitic je napisao/la:Sada kada im Ibrak zagalmi gore ima da odmah uđu u 1 ligu. Baš me interesuje na koliko će svojih igrača galamiti.Memara je napisao/la:Blagojević je bio čisti prosjek lige prije dolaska kod njih, dobro se sjećam i priče štrumfova kad im je došao "ta' će nam on". Sarić je npr. bio klupa u Slobodi.
Hajde neka mu je sa srećom tamo i što dalje od FK Sarajevo da bude, ne zato što je radio zakulisne radnje (za koje nemam gotovo nikakve dokaze), nego zato jer ga znam lično i nije neko za koga želim da se mota oko kluba kojeg volim.
Samo Saraj'vo.
Ma ja, nije. Ima li klub u kojem je radio da nije guzicom vrata zatvorio i da ga ne mrze tu sad?zagor1987 je napisao/la:Ma za Ibrakovica su mnoge lazi pricali nidje veze,tu su drugi radili lose stvari a ne Ibrakovic
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ibrakovic ce proci sa svojom pričom gdje hoće,boli ga k.urac,frajer je sposoban čovjeku bez vozačke auto da proda.Ruku dajem da bi malo koji trener iz lige,ma nevjerujem možda sem Osima zbog nekih veza da bi se uvalio ovako u Austriju ove naše trenercine mogu samo po PL da skaču iz kluba u klub.Jednostavno čovjek ima neku priču i prolazi da je to teško objasniti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.