Philadelphia 76ers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

phily
Kontakt:

Re: Philadelphia 76ers

Post Postao/la phily » 13 jun 2016, 01:10

Clutch je napisao/la:slika

Napokon poceo posjecivat teretanu.

stauskas :?:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jun 2016, 01:13

Da.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jun 2016, 01:56

slika

Biid strikes again :rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jun 2016, 23:04

https://twitter.com/rich_hofmann/status ... 5695278080

Tip sa 218 koji radi ovo. Na stranu atletika, obratiti paznju na bolesnu kordinaciju tijelom za tu visinu. Ono sto je kod njega bas posebno.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2016, 19:02

Jos malo o visini. Stoji kraj Ingrama koji je zvanicno 6' 9.5'' ili ti 207 cm i za glavu je visi od njega. Bog pitaj koliko je ovaj lik stvarno visok.

slika
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 14 jun 2016, 19:04

Samo da ga povrede zaobidju, pa kakav ce on bog bit..
Nevjerovatno mi je drag lik, i to bez odigrane utakmice :D
Jel tako on ce biti u utrci za ROY?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 14 jun 2016, 19:05

Sindrom Giannis Antetokounmpa :)

@Sarmelino
Bice u trci za ROY.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2016, 19:08

Sarmelino je napisao/la:Samo da ga povrede zaobidju, pa kakav ce on bog bit..
Nevjerovatno mi je drag lik, i to bez odigrane utakmice :D
Jel tako on ce biti u utrci za ROY?
Da. S tim da rano je na to mislit jer vrlo vjerovatno ce imat minutnu restrikciju dobar dio sezone, ako ne i kroz cijelu.
ozy je napisao/la:Sindrom Giannis Antetokounmpa :)
Pogledaj tweet taj sto sam stavio, malo da vidis sta je od atletike ostalo :kafa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 14 jun 2016, 19:11

Ma pusti ti tweet i trening,cekma da vidim 5 na 5 i pravu borbu

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2016, 19:14

ozy je napisao/la:Ma pusti ti tweet i trening,cekma da vidim 5 na 5 i pravu borbu
Lik sa tom visinom radi windmill kucanje iz driblinga, gdje cu to pustit. :njanjanja:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2016, 20:10

Ajde kad sam se vec raspisao. Svaki dan skoro stize neka pozitivna vijest, informacija, novost. Totalno neobicno ali valja se naviknut jer crni dani su i oficijelno prosli i sad smo u nekoj novoj ljepsoj eri (ne daj Boze nekih povreda ili Teague-like trejdova ali ajde taj strah se i moze istrpit).

Ljudi jucer dosli gledat workout Ingrama ali Joel ukrao show :rol:

http://i.imgur.com/aGrrmvE.png

Lijepo opisano koliko je impresivan zaista. I koji je vec ovo u nizu covjek koji je impresioniran onim sto vidi od njega. Pocelo mi to vec ici na zivce, hocu da ga i mi vidimo. Ali 4 mjeseca jos valja cekat. Ne znam sta cu osjecat na otvaranju kad ga budem gledao, stvarno ne znam. Mozda ce mi Sam biti na umu, jer on je trebao biti tu, da uziva u toj noci kao svi mi. U Joelu i Simmonsu kao 2 buduca superstara na koja racunamo a koja nam je on obezbjedio. Sa Saricem koji ce puno znaciti kao dodatna opcija i kreator sto nam je nedostajao.
To da nema Sama ce jos godinama biti tesko progutat, ali sta je tu je. Ova mlada ekipa ce koliko toliko to ublazit ali i uvijek ukazivat na ime tog covjeka i ono sto je ostavio.

Za 10 dana slijedi draft gdje cemo izvjesno pokupit Bena.
Od pomisli na frontcourt Embiid - Simmons me jeza hvata, koliko potencijala i moci taj par nudi. Mozemo igrat small stil kosarke sa visokim igracima jer su oni u stanju da na takvu igru odgovore, i naravno big kosarku jer to su ono - visoki igraci. Zbog toga ovi nadolazeci visoki igraci Davis, Porzingis, Towns, Simmons, Embiid nose dosta pozitive sa sobom i daju nam malo sliku u buducnost NBA lige, gdje ce se igrat slicno kao danas ali sa super mocnim visokim igracima koji ce takav tempo moci ispratit i dominirat i u ovom novom stilu igre na oba kraja parketa (sto smo vidjeli da trenutnih godina nismo imali takvog visokog). Embiid i Simmons su od nabrojanih jedini koji ce igrat u istom timu i to je ono sto je nasa ogromna prednost u godinama koje dolaze. Plus sto se njih dvojica svojim karakteristikama savrseno nadopunjuju na obe strane parketa. Takav duo atletski i talentom bogatih igraca pod kosem, kosarka nije vidjela jos od Robinson - Duncan tandema.

Sa Simmonsom kao primarnim playmakerom, na preostale 3 pozicije nam prvenstveno trebaju 3&D igraci, a s obzirom na assetse koje imamo, lako moguce da cemo ugrabit i jednog vrhunskog vanjskog igraca bilo draftom bilo trejdom, sto je jos samo dodatni plus i pokazatelj koliko ova ekipa moze jaka biti u budnocnosti.
Ben and Joel just followed each other on twitter
:zviz:

Danas objavljeno. Nije godinu dana intervju nikakav davao, ovo je prvi. Lud kao i uvijek. Al kaze da je vec bio siguran 1. pick i da se spremao na to da ce ici u Cleveland ali 7 dana prije drafta se desila povreda.

[youtube][/youtube]
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 jun 2016, 20:25

[quote="Clutch"
]Ajde kad sam se vec raspisao. Svaki dan skoro stize neka pozitivna vijest, informacija, novost. Totalno neobicno ali valja se naviknut jer crni dani su i oficijelno prosli i sad smo u nekoj novoj ljepsoj eri (ne daj Boze nekih povreda ili Teague-like trejdova ali ajde taj strah se i moze istrpit).

Ljudi jucer dosli gledat workout Ingrama ali Joel ukrao show :rol:

http://i.imgur.com/aGrrmvE.png

Lijepo opisano koliko je impresivan zaista. I koji je vec ovo u nizu covjek koji je impresioniran onim sto vidi od njega. Pocelo mi to vec ici na zivce, hocu da ga i mi vidimo. Ali 4 mjeseca jos valja cekat. Ne znam sta cu osjecat na otvaranju kad ga budem gledao, stvarno ne znam. Mozda ce mi Sam biti na umu, jer on je trebao biti tu, da uziva u toj noci kao svi mi. U Joelu i Simmonsu kao 2 buduca superstara na koja racunamo a koja nam je on obezbjedio. Sa Saricem koji ce puno znaciti kao dodatna opcija i kreator sto nam je nedostajao.
To da nema Sama ce jos godinama biti tesko progutat, ali sta je tu je. Ova mlada ekipa ce koliko toliko to ublazit ali i uvijek ukazivat na ime tog covjeka i ono sto je ostavio.

Za 10 dana slijedi draft gdje cemo izvjesno pokupit Bena.
Od pomisli na frontcourt Embiid - Simmons me jeza hvata, koliko potencijala i moci taj par nudi. Mozemo igrat small stil kosarke sa visokim igracima jer su oni u stanju da na takvu igru odgovore, i naravno big kosarku jer to su ono - visoki igraci. Zbog toga ovi nadolazeci visoki igraci Davis, Porzingis, Towns, Simmons, Embiid nose dosta pozitive sa sobom i daju nam malo sliku u buducnost NBA lige, gdje ce se igrat slicno kao danas ali sa super mocnim visokim igracima koji ce takav tempo moci ispratit i dominirat i u ovom novom stilu igre na oba kraja parketa (sto smo vidjeli da trenutnih godina nismo imali takvog visokog). Embiid i Simmons su od nabrojanih jedini koji ce igrat u istom timu i to je ono sto je nasa ogromna prednost u godinama koje dolaze. Plus sto se njih dvojica svojim karakteristikama savrseno nadopunjuju na obe strane parketa. Takav duo atletski i talentom bogatih igraca pod kosem, kosarka nije vidjela jos od Robinson - Duncan tandema.

Sa Simmonsom kao primarnim playmakerom, na preostale 3 pozicije nam prvenstveno trebaju 3&D igraci, a s obzirom na assetse koje imamo, lako moguce da cemo ugrabit i jednog vrhunskog vanjskog igraca bilo draftom bilo trejdom, sto je jos samo dodatni plus i pokazatelj koliko ova ekipa moze jaka biti u budnocnosti.
Ben and Joel just followed each other on twitter
:zviz:

Danas objavljeno. Nije godinu dana intervju nikakav davao, ovo je prvi. Lud kao i uvijek. Al kaze da je vec bio siguran 1. pick i da se spremao na to da ce ici u Cleveland ali 7 dana prije drafta se desila povreda.

[youtube][/youtube]
[/quote]
Jos da imate beka sposobnog prevest loptu preko pola, a da mu ista ne ispadne ... :kafa: :tralala:

Mi ih cak 2 imamo, bicemo dobrodusni pa vam ustupit jednog za Simmonsa :P

Btw moglo bi LAL-Philla bit novo rivalstvo u ovim generacijama, mi imamo plus jer imamo najcool coacha u ligi :kafa:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2016, 20:33

Epidaurus je napisao/la: Jos da imate beka sposobnog prevest loptu preko pola, a da mu ista ne ispadne ... :kafa: :tralala:
Imamo ovog jednog beka 208cm visok, njemu nece problem bit.
Mi ih cak 2 imamo, bicemo dobrodusni pa vam ustupit jednog za Simmonsa :P
Ma ne moramo vam nista dat, svakako cemo preko vas uzet beka na draftu 2017. :kafa:
Btw moglo bi LAL-Philla bit novo rivalstvo u ovim generacijama, mi imamo plus jer imamo najcool coacha u ligi :kafa:
Ukoliko Joel i Ingram budu sto zelimo, rivalstvo ce se lako moguce dogodit. Ali dug put do toga.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jun 2016, 21:05

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 14 jun 2016, 22:09

Clutch je napisao/la: Danas objavljeno. Nije godinu dana intervju nikakav davao, ovo je prvi. Lud kao i uvijek. Al kaze da je vec bio siguran 1. pick i da se spremao na to da ce ici u Cleveland ali 7 dana prije drafta se desila povreda.

[youtube][/youtube]

koji kralj , jedva cekam da ga vidim na terenu :opaopa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2016, 22:18

phily je napisao/la:koji kralj , jedva cekam da ga vidim na terenu :opaopa:
:thumbup:

Dobar ti avatar btw.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 jun 2016, 13:15

http://www.philly.com/philly/blogs/spor ... rkout.html

jos malo o embiidu :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jun 2016, 15:23

Kazem ja samo dobre vijesti u zadnje vrijeme.

slika
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 15 jun 2016, 23:30

Po ovom što čitam o Embiidu i što ima malo ovih snimaka s treninga čovjek će nastaviti lozu velikih NBA igrača. Trenutno ne vidim nikog ko bi mogao doći na nivo Brona, Kobea, Duncana, Shaqa, Jordana, Magica, Birda, etc. osim Joela. :ljepota:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jun 2016, 23:42

Kawhi je napisao/la:Po ovom što čitam o Embiidu i što ima malo ovih snimaka s treninga čovjek će nastaviti lozu velikih NBA igrača. Trenutno ne vidim nikog ko bi mogao doći na nivo Brona, Kobea, Duncana, Shaqa, Jordana, Magica, Birda, etc. osim Joela. :ljepota:
Eh polako s tim. 2 strasno bitne godine razvoja je izgubio, iako mozda i jeste bio potencijal za te visine, sad je ta sansa znatno smanjena. I ako zanemarimo mogucnost novih povreda. A stresne frakture su jedne od najgorih povreda koje mozes imat kao kosarkas. :cry:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.