Clutch je napisao/la:
Napokon poceo posjecivat teretanu.
stauskas
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Clutch je napisao/la:
Napokon poceo posjecivat teretanu.

Da. S tim da rano je na to mislit jer vrlo vjerovatno ce imat minutnu restrikciju dobar dio sezone, ako ne i kroz cijelu.Sarmelino je napisao/la:Samo da ga povrede zaobidju, pa kakav ce on bog bit..
Nevjerovatno mi je drag lik, i to bez odigrane utakmice
Jel tako on ce biti u utrci za ROY?
Pogledaj tweet taj sto sam stavio, malo da vidis sta je od atletike ostaloozy je napisao/la:Sindrom Giannis Antetokounmpa
Lik sa tom visinom radi windmill kucanje iz driblinga, gdje cu to pustit.ozy je napisao/la:Ma pusti ti tweet i trening,cekma da vidim 5 na 5 i pravu borbu
Ben and Joel just followed each other on twitter
Imamo ovog jednog beka 208cm visok, njemu nece problem bit.Epidaurus je napisao/la: Jos da imate beka sposobnog prevest loptu preko pola, a da mu ista ne ispadne ...![]()
![]()
Ma ne moramo vam nista dat, svakako cemo preko vas uzet beka na draftu 2017.Mi ih cak 2 imamo, bicemo dobrodusni pa vam ustupit jednog za Simmonsa![]()
Ukoliko Joel i Ingram budu sto zelimo, rivalstvo ce se lako moguce dogodit. Ali dug put do toga.Btw moglo bi LAL-Philla bit novo rivalstvo u ovim generacijama, mi imamo plus jer imamo najcool coacha u ligi![]()
Clutch je napisao/la: Danas objavljeno. Nije godinu dana intervju nikakav davao, ovo je prvi. Lud kao i uvijek. Al kaze da je vec bio siguran 1. pick i da se spremao na to da ce ici u Cleveland ali 7 dana prije drafta se desila povreda.
[youtube][/youtube]
phily je napisao/la:koji kralj , jedva cekam da ga vidim na terenu

Eh polako s tim. 2 strasno bitne godine razvoja je izgubio, iako mozda i jeste bio potencijal za te visine, sad je ta sansa znatno smanjena. I ako zanemarimo mogucnost novih povreda. A stresne frakture su jedne od najgorih povreda koje mozes imat kao kosarkas.Kawhi je napisao/la:Po ovom što čitam o Embiidu i što ima malo ovih snimaka s treninga čovjek će nastaviti lozu velikih NBA igrača. Trenutno ne vidim nikog ko bi mogao doći na nivo Brona, Kobea, Duncana, Shaqa, Jordana, Magica, Birda, etc. osim Joela.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.