samir1909 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Ja trubio, pojedinci ljubili dupe Watzkeu. U njegovom radu ima elemenata krivicnog djela zlupotrebe polozaja. Kao on iz nekog ponosa ne zeli da proda Kitarijana, Borussija nije klub koji moze ostati bez 25 mil eura. Watzke se ponasa kao da je Borussija privatni klub, ovdje se radi o ociglednoj namjeri da se klubu nanese ogromna finansijska steta zarad pokazivanja krezavih zuba Mikiju i njegovom menadzeru.
Iskreno se nadam da ce ova propalica od predsjednika jednog dana odgovarati za svu stetu koju je nanio klubu, ostali ste bez para od Lewandovskog, ostacete i bez para do Mikija, ocita zloupotreba polozaja, ja da sam navijac Borusije jos sutra bih podnio krivicnu prijavu protiv ovog mamlaza.
Sad ocekujem salvu uvreda od postovalaca lika i djela EL presidentea.
Druze nemoj se ljutiti,ali ti jedva cekas da popljujes bilo sta da se desi ti se javis sa komentarom da sve iznegiras i popljujes.
Ja u ovom slucaju ne vidim zasto je uprava kriva,zasto da pristaje na ucjene jednog nabusitog menadjera i sa smjesnim klauzulama ako mi se ujutro ne moze dici aktivira se klauzula.
Sta mislis da li bi Bayern pristao na takve uslove?siguran sam da nebi, ne treba pustati menadjere da kroje politiku kluba,hoces neces vozdra,niti jedan igrac nije veci od kluba
Ja sam samo realist, kad nesto nije uredu, nije uredu. Borussija godinama ostaje bez najboljih igraca upravo zbog Watzkea i Zorca. Hajde ti meni reci ko je kriv sto ste sa svakim od ovih igraca ostali na jednoj godini ugovora? Da nije moj dedo rahmet mu dusi. BVB trebaju sposobniji ljudi koji ce dovoditi prije svega karakterne igrace, koji silne novce nece trositi na talente, ako sa 100 miliona ne mozete dovesti dva klasna igraca onda rasformirajte klub, sta ce vam. ZA deset godina ova uprava nije dovela zvijezdu, Miki je dosao iz Shakhtara, Auba iz ST. Etienne, Reus iz Gladbacha, Gundoghan iz Nurnberga, gdje su igraci iz najboljih evropskih klubova. SVaki od tih igraca zenit je dozivio u Borussiji, gdje su zvijezde koje su ovom klubu potrebne. Jedan Wolfsburg je utjecajniji na trzistu od vas, govorio sam i ponovicu, Borussiji treba autoritet. Ne mozete ocekivati da se prema Watzkeu i Zorcu koji su anonimusi u sportskom svijetu mendzeri odnose sa respektom. Sto taj Raiola ne pravi sranja drugim velikim klubovima, npr. Bayernu.
Ovdje se trebaju koristiti pravi termin, limitiranost. Vasa uprava je limitirana, dalje klub ne znaju razvijati.
Ne pljujem ja po svemu dobrom, nego po svemu losem. Nijedan klub na dunjaluku nije ostao bez tri zvijezde u jednom prelaznm roku (ostao ili otisao Miki je za mene bivsi igrac Borussije), nijedan klub na svijetu nije ostao bez vise kvalitetnih igraca zadnje 3,4 godine od Borussije. Ko je kriv?
Ko je kriv sto su Lewandovski, Gotze, Gundoghan, Miki, Hummels ostali na jednoj godini ugovora?
Da nije Bayern kriv posto pojedinci za svu nesrecu kluba optuzuju Bayern i masone.
Igrace poput De Bruynea, Draxlera, Gustava, Schurrle vasa uprava nikad nece dovesti jer nema pregovaracki kapacitet da ovako nesto uradi.
Zato je bolje dovesti maloljetnog Mora iz Danske, Merina iz spanske druge lige i bacati drkicu kako je on vanserijski igrac na osnovu doigravanja za ulazak u prvu ligu, Rodea koji u BAyernu nije bio ni 20ti igrac u rotaciji i Bartru koji za deste godina provedenih u Barseloni jos nije postao igrac.
Samo mi je zao Tuchela u ovoj prici, momak bi sa Bayernom osvojio vjerovatno deset Liga prvaka, ovako je osuđen da proizvodi igrače za druge.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".