BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 15 jun 2016, 13:56

Desperado09 je napisao/la:Pokazao se autoritet kod novog ugovora. Raiola je htio klauzulu, naši odbili tj.stali iza svog obećanja da nema više klauzula znajući da ce ovako ispasti kako jest.
Ne mozes navijacima nikako ugoditi...Watzke je idi.ot i kad pusti igraca za male novce i kad odbije smijesne ponude...ispade da treba on natjerati Manchester da ponudi 50 miliona za njega.

Ja sam vise za njegovu prodaju ali 25 miliona je smijesna cifra...nek' ostane samo u inat su.pku Raioli koji forsira ovaj transfer...siguran sam da se igrac nista ne pita u o ovom slucaju. Trazio je oko 10 miliona platu(sedam je odbio) ,klauzulu za neke europske klubove i klauzulu po kojoj moze mijenjati klub ukoliko Tuchel ne bude vise trener...klasicno preseravanje.
opel je napisao/la: hoće li Auba odigrati slabiju sezonu pa da i njemu padne cijena.
Pa hajmo sad prodat sve sto valja dok se mogu uzeti veliki novci...pa cemo dovesti nove igrace koji ako se pokazu dobro,prodat i njih odmah dok imaju duzi ugovor...i tako dalje.Onda ce pricati "strucnjaci" kako BvB uzima velike novce za igrace a Watzke je doktor posla...blago nama.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 jun 2016, 14:26

Ja trubio, pojedinci ljubili dupe Watzkeu. U njegovom radu ima elemenata krivicnog djela zlupotrebe polozaja. Kao on iz nekog ponosa ne zeli da proda Kitarijana, Borussija nije klub koji moze ostati bez 25 mil eura. Watzke se ponasa kao da je Borussija privatni klub, ovdje se radi o ociglednoj namjeri da se klubu nanese ogromna finansijska steta zarad pokazivanja krezavih zuba Mikiju i njegovom menadzeru.

Iskreno se nadam da ce ova propalica od predsjednika jednog dana odgovarati za svu stetu koju je nanio klubu, ostali ste bez para od Lewandovskog, ostacete i bez para do Mikija, ocita zloupotreba polozaja, ja da sam navijac Borusije jos sutra bih podnio krivicnu prijavu protiv ovog mamlaza.

Sad ocekujem salvu uvreda od postovalaca lika i djela EL presidentea.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 15 jun 2016, 14:47

FRANK RIBERY je napisao/la:Ja trubio, pojedinci ljubili dupe Watzkeu. U njegovom radu ima elemenata krivicnog djela zlupotrebe polozaja. Kao on iz nekog ponosa ne zeli da proda Kitarijana, Borussija nije klub koji moze ostati bez 25 mil eura. Watzke se ponasa kao da je Borussija privatni klub, ovdje se radi o ociglednoj namjeri da se klubu nanese ogromna finansijska steta zarad pokazivanja krezavih zuba Mikiju i njegovom menadzeru.

Iskreno se nadam da ce ova propalica od predsjednika jednog dana odgovarati za svu stetu koju je nanio klubu, ostali ste bez para od Lewandovskog, ostacete i bez para do Mikija, ocita zloupotreba polozaja, ja da sam navijac Borusije jos sutra bih podnio krivicnu prijavu protiv ovog mamlaza.

Druze nemoj se ljutiti,ali ti jedva cekas da popljujes bilo sta da se desi ti se javis sa komentarom da sve iznegiras i popljujes.
Ja u ovom slucaju ne vidim zasto je uprava kriva,zasto da pristaje na ucjene jednog nabusitog menadjera i sa smjesnim klauzulama ako mi se ujutro ne moze dici aktivira se klauzula.
Sta mislis da li bi Bayern pristao na takve uslove?siguran sam da nebi, ne treba pustati menadjere da kroje politiku kluba,hoces neces vozdra,niti jedan igrac nije veci od kluba

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 15 jun 2016, 15:25

adnan24 je napisao/la:

opel je napisao/la: hoće li Auba odigrati slabiju sezonu pa da i njemu padne cijena.
Pa hajmo sad prodat sve sto valja dok se mogu uzeti veliki novci...pa cemo dovesti nove igrace koji ako se pokazu dobro,prodat i njih odmah dok imaju duzi ugovor...i tako dalje.Onda ce pricati "strucnjaci" kako BvB uzima velike novce za igrace a Watzke je doktor posla...blago nama.
Ovo što ti citiraš iz mog posta je najmanje bitno, bitnije je ono ostalo, a to je da ova uprava nema viziju i koncepciju jer im u jednoj sezoni ode 60% ključnih igrača. Po tebi uprava tu nema krivice, ali je zaslužna što se potrefila jedna sjajna generacija i inovativan trener. E pa sad da ja kažem da je u tim uspjesima bilo puno sretnih podudarnosti, a ne prevelikog znanja uprave, što neki neće da priznaju, jer kad se sve sabere, ni ova uprava nije klub digla u konačnici na višu razinu, jer je BVB pojednako nezanimljiv afirmisanim igračima kao što je bio i prije deset godina. Džaba titule i finale LP, dovoljno je da Kagawa doveden za 350.000 Eura ili Lewa doveden za 5 miliona odigraju samo jednu dobru sezonu i zbogom BVB. I za Kagawin odlazak su neki nalazili hiljade opravdanja i pravdali odluku da ga vratimo itd, itd, sve u smislu da uprava radi bez greške. E pa eto vam sad Kagawe, neka zamijeni Mikija, a Šahin neka zamijeni Gundogana, obzirom da ste svršavali na njihovo povratak.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 jun 2016, 15:45

samir1909 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Ja trubio, pojedinci ljubili dupe Watzkeu. U njegovom radu ima elemenata krivicnog djela zlupotrebe polozaja. Kao on iz nekog ponosa ne zeli da proda Kitarijana, Borussija nije klub koji moze ostati bez 25 mil eura. Watzke se ponasa kao da je Borussija privatni klub, ovdje se radi o ociglednoj namjeri da se klubu nanese ogromna finansijska steta zarad pokazivanja krezavih zuba Mikiju i njegovom menadzeru.

Druze nemoj se ljutiti,ali ti jedva cekas da popljujes bilo sta da se desi ti se javis sa komentarom da sve iznegiras i popljujes.
Ja u ovom slucaju ne vidim zasto je uprava kriva,zasto da pristaje na ucjene jednog nabusitog menadjera i sa smjesnim klauzulama ako mi se ujutro ne moze dici aktivira se klauzula.
Sta mislis da li bi Bayern pristao na takve uslove?siguran sam da nebi, ne treba pustati menadjere da kroje politiku kluba,hoces neces vozdra,niti jedan igrac nije veci od kluba
Ja sam samo realist, kad nesto nije uredu, nije uredu. Borussija godinama ostaje bez najboljih igraca upravo zbog Watzkea i Zorca. Hajde ti meni reci ko je kriv sto ste sa svakim od ovih igraca ostali na jednoj godini ugovora? Da nije moj dedo rahmet mu dusi. BVB trebaju sposobniji ljudi koji ce dovoditi prije svega karakterne igrace, koji silne novce nece trositi na talente, ako sa 100 miliona ne mozete dovesti dva klasna igraca onda rasformirajte klub, sta ce vam. ZA deset godina ova uprava nije dovela zvijezdu, Miki je dosao iz Shakhtara, Auba iz ST. Etienne, Reus iz Gladbacha, Gundoghan iz Nurnberga, gdje su igraci iz najboljih evropskih klubova. SVaki od tih igraca zenit je dozivio u Borussiji, gdje su zvijezde koje su ovom klubu potrebne. Jedan Wolfsburg je utjecajniji na trzistu od vas, govorio sam i ponovicu, Borussiji treba autoritet. Ne mozete ocekivati da se prema Watzkeu i Zorcu koji su anonimusi u sportskom svijetu mendzeri odnose sa respektom. Sto taj Raiola ne pravi sranja drugim velikim klubovima, npr. Bayernu.

Ovdje se trebaju koristiti pravi termin, limitiranost. Vasa uprava je limitirana, dalje klub ne znaju razvijati.

Ne pljujem ja po svemu dobrom, nego po svemu losem. Nijedan klub na dunjaluku nije ostao bez tri zvijezde u jednom prelaznm roku (ostao ili otisao Miki je za mene bivsi igrac Borussije), nijedan klub na svijetu nije ostao bez vise kvalitetnih igraca zadnje 3,4 godine od Borussije. Ko je kriv?

Ko je kriv sto su Lewandovski, Gotze, Gundoghan, Miki, Hummels ostali na jednoj godini ugovora?

Da nije Bayern kriv posto pojedinci za svu nesrecu kluba optuzuju Bayern i masone.

Igrace poput De Bruynea, Draxlera, Gustava, Schurrle vasa uprava nikad nece dovesti jer nema pregovaracki kapacitet da ovako nesto uradi.

Zato je bolje dovesti maloljetnog Mora iz Danske, Merina iz spanske druge lige i bacati drkicu kako je on vanserijski igrac na osnovu doigravanja za ulazak u prvu ligu, Rodea koji u BAyernu nije bio ni 20ti igrac u rotaciji i Bartru koji za deste godina provedenih u Barseloni jos nije postao igrac.

Samo mi je zao Tuchela u ovoj prici, momak bi sa Bayernom osvojio vjerovatno deset Liga prvaka, ovako je osuđen da proizvodi igrače za druge.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jun 2016, 16:30

Armenac Dortmundu kroz narednu sezonu ne moze donijeti tih 25 miliona ma koliko god dobro odigrao plus sto ce jos odnijeti tih nekoliko miliona koji ga sljeduju ugovorom.

Ako Waztke bas zeli da napakosti Raioli i Kitarijanu nepustanjem u United onda bi bilo najrealnije da ga Tuchel narednu sezonu ostavi na tribinama, pa bi na taj nacin barem izgubio formu ako nista drugo.

Prihvatiti ponudjeni novac i poslati pregovarace u Italiju, tamo je vecina igraca sa onim ugovorima do 5 miliona sto bi Dortmund u svakom slucaju mogao pokriti.

Vazquez, Ljajic, Jovetic, Hamsik, Anderson, Berardi su sve igraci koji bi bili pojacanje za viceprvaka Njemacke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 jun 2016, 16:35

Ukoliko su sve ove glasine tacne prodaja je jedino razumno rjesenje. Ukoliko ostane protiv volje i na neki inat uprave to samo moze donijeti lose Borusiji, ide djaba, platu plus transfer bi bili kratki, slabo bi igrao, a ako bi igrao uzimao bi poziciji nekome ko ostaje duze i tako usporava uigravanje ekipe, drugi igraci bi bili oprezniji prilikom potpisivanja ugovora sa Borusijom, i sl .

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jun 2016, 17:10

opel je napisao/la: Ovo što ti citiraš iz mog posta je najmanje bitno
Nije najmanje bitno...stalno se forsira ta prica kako se uzima malo novca za igrace koji odlaze...sad bi trebali prodati Aubameyanga i Weigla za 100 miliona pa bi po nekima to bio odlican posao...bi al' u k... :crazy:
opel je napisao/la: bitnije je ono ostalo, a to je da ova uprava nema viziju i koncepciju jer im u jednoj sezoni ode 60% ključnih igrača. Po tebi uprava tu nema krivice, ali je zaslužna što se potrefila jedna sjajna generacija i inovativan trener.
Netacno...niti su zasluzni za sve uspjehe,niti su zasluzni za sve neuspjehe.Ne kazem ni da su savrseni,a ni da su najgori na svijetu,ti i slicni ste ti koji idu u krajnost.
opel je napisao/la:pa eto vam sad Kagawe, neka zamijeni Mikija, a Šahin neka zamijeni Gundogana, obzirom da ste svršavali na njihovo povratak.
O cemu pricas...niko nije ocekivao od njih da budu nosioci kad se vrate.Njih dvojica su kostali zajedno 15 miliona da se vrate...eto bas je neko ocekivao da prekucaju za te novce.

A ti ako ne vidis napredak kluba zadnjih 5 godina,onda ne znam sta si pratio sve ove godine.
muamerc je napisao/la:Ukoliko su sve ove glasine tacne prodaja je jedino razumno rjesenje.
Tacno...samo sto ne treba ocekivati prodaju ako neko ponudi 2 marke za njega...posebno ne Manchester u koji Raiola forsira transfer.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 jun 2016, 17:18

FRANK RIBERY je napisao/la:
Ja sam samo realist, kad nesto nije uredu, nije uredu. Borussija godinama ostaje bez najboljih igraca upravo zbog Watzkea i Zorca. Hajde ti meni reci ko je kriv sto ste sa svakim od ovih igraca ostali na jednoj godini ugovora? Da nije moj dedo rahmet mu dusi. BVB trebaju sposobniji ljudi koji ce dovoditi prije svega karakterne igrace, koji silne novce nece trositi na talente, ako sa 100 miliona ne mozete dovesti dva klasna igraca onda rasformirajte klub, sta ce vam. ZA deset godina ova uprava nije dovela zvijezdu, Miki je dosao iz Shakhtara, Auba iz ST. Etienne, Reus iz Gladbacha, Gundoghan iz Nurnberga, gdje su igraci iz najboljih evropskih klubova. SVaki od tih igraca zenit je dozivio u Borussiji, gdje su zvijezde koje su ovom klubu potrebne. Jedan Wolfsburg je utjecajniji na trzistu od vas, govorio sam i ponovicu, Borussiji treba autoritet. Ne mozete ocekivati da se prema Watzkeu i Zorcu koji su anonimusi u sportskom svijetu mendzeri odnose sa respektom. Sto taj Raiola ne pravi sranja drugim velikim klubovima, npr. Bayernu.

Ovdje se trebaju koristiti pravi termin, limitiranost. Vasa uprava je limitirana, dalje klub ne znaju razvijati.

Ne pljujem ja po svemu dobrom, nego po svemu losem. Nijedan klub na dunjaluku nije ostao bez tri zvijezde u jednom prelaznm roku (ostao ili otisao Miki je za mene bivsi igrac Borussije), nijedan klub na svijetu nije ostao bez vise kvalitetnih igraca zadnje 3,4 godine od Borussije. Ko je kriv?

Ko je kriv sto su Lewandovski, Gotze, Gundoghan, Miki, Hummels ostali na jednoj godini ugovora?

Da nije Bayern kriv posto pojedinci za svu nesrecu kluba optuzuju Bayern i masone.

Igrace poput De Bruynea, Draxlera, Gustava, Schurrle vasa uprava nikad nece dovesti jer nema pregovaracki kapacitet da ovako nesto uradi.

Zato je bolje dovesti maloljetnog Mora iz Danske, Merina iz spanske druge lige i bacati drkicu kako je on vanserijski igrac na osnovu doigravanja za ulazak u prvu ligu, Rodea koji u BAyernu nije bio ni 20ti igrac u rotaciji i Bartru koji za deste godina provedenih u Barseloni jos nije postao igrac.

Samo mi je zao Tuchela u ovoj prici, momak bi sa Bayernom osvojio vjerovatno deset Liga prvaka, ovako je osuđen da proizvodi igrače za druge.
Ajde priznaj da uzivas trenutno u ovoj farsi i da ti svako napisano slovo predstavlja veliko zadovoljstvo, vidi se sefe. :)

Onako realno, koliko je Miki za Engleskog fudbala? Nikako mi nije bio, a ni vecini Unitedovaca, prvi izbor za ofanzivni dio tima ali vidim da se ozbiljno povezuje s nama. Ove sezone je bio odlican fkt ali prosle ga nisam ni zapazio ozbiljnije tako da slutim da i nije bas blistao.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 jun 2016, 18:19

Rooney88 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:

Ajde priznaj da uzivas trenutno u ovoj farsi i da ti svako napisano slovo predstavlja veliko zadovoljstvo, vidi se sefe. :)

Onako realno, koliko je Miki za Engleskog fudbala? Nikako mi nije bio, a ni vecini Unitedovaca, prvi izbor za ofanzivni dio tima ali vidim da se ozbiljno povezuje s nama. Ove sezone je bio odlican fkt ali prosle ga nisam ni zapazio ozbiljnije tako da slutim da i nije bas blistao.
Drago mi je sto sma bio upravu, sto postova sam napisao o nesposbnosti Watzkea kao stvarnog problema Borussije, pojedinci su me ovdje pljuvali i nazivali pogrdnim imenima. I gdje su sad ti pojedinci da me demantuju, isti su sad okrenuli pricu. JA sam pravio poređenje Borussije i Atletico Madrida. U poređenju sa Borussijom Atletico je "siromašan" klub, sa prihodima koji su manji skoro 100 mil eura. ALi ljudi imaju volovska muda, oni igrace koje prodaju mjenjaju sa jednako kvalitetnim igracima. Prodaju Mandzukica dodje Martinez, prodaju Forlana dodje Falcao, prodaju Costu dodje Griezmann, prodaju Lopeza dodje Mandzukic, ... Taj Atletico je zadnje dvije sezone na pojacanja potrosio 255 mil eura, a sto je najsmjesnije ljudi nemaju finansijsku snagu jedne Borussije.

A sad vidimo sta Borussija radi, jednog Gundoghana, Mikija, Hummelsa mjenja sa rezervama Bayerna, Barselone i jos dovodi par tinejdzera za buducnost.

Dovoljno je reci da su najboljem napadacu na svijetu nasli zamjenu u vidu nekog Cire i Ramosa. ma dajte molim vas...

Miki je kvalitetan igrac, u odnosu na ono sto Manchester ima sa njim se ne moze fulati. Realno, vrijedi on puno vise od 25 mil eura ako gledamo prilike na trzistu i kakve se cifre daju za panjeve po Premiershipu, ali za jednu godinu ugovora 25 mil eura je realna cifra.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 15 jun 2016, 18:37, ukupno mijenjano 3 puta.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jun 2016, 18:26

Ne mozes traziti neku besnoslovnu cifru za igraca koji ulazi u posljednju godinu ugovora.
Ni Bayern za Kroosa nije dobio vise a bio je na istom nivou kao Miki trenutno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 15 jun 2016, 20:47

Srce mi se kida kad vidim koliko se Buyernovci beinu za dobrobit Borussije. kuknjava
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 15 jun 2016, 21:12

adnan24 je napisao/la:
opel je napisao/la:pa eto vam sad Kagawe, neka zamijeni Mikija, a Šahin neka zamijeni Gundogana, obzirom da ste svršavali na njihovo povratak.
O cemu pricas...niko nije ocekivao od njih da budu nosioci kad se vrate.Njih dvojica su kostali zajedno 15 miliona da se vrate...eto bas je neko ocekivao da prekucaju za te novce.

A ti ako ne vidis napredak kluba zadnjih 5 godina,onda ne znam sta si pratio sve ove godine.
Pa eto, neko je očekivao da će Ciro i Ramos zamijeniti Lewata, a sad će neki juniori iz druge španske lige i decenijske rezerve Barce zamijeniti Gundogana, Humelsa i Mikija. I o kakvom napretku pričaš kad imaš ekipu koja u jednoj sezoni gubi više od pola ključnih igrača. Pa to ne bi ni Barca podnijela tek tako. I poznat mi je taj napredak od prije dvadeset godina, kad su osvojene dvije titule u BL i titula LP, pa nam počeli igrači odlaziti u Glazgov, a za pet-šest godina rub bankrota. Šta se tu promijenilo, osim što ne očekujem bankrot. porasla plata Reusu, a Šmelcer i Pišćek nisu najavili odlaske. I šta će biti s tim juniorima ako se pojavi neki novi Messi, otići će kao i Gece prije nego napuni 20 godina života. Barem ja nisam kritikovao upravu, branio sam je pričama o monopolu Bajerna, ograničenim financijama i slično, ali za ovo nema opravdanja i završena priča.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jun 2016, 22:16

opel je napisao/la: Pa eto, neko je očekivao da će Ciro i Ramos zamijeniti Lewata, a sad će neki juniori iz druge španske lige i decenijske rezerve Barce zamijeniti Gundogana, Humelsa i Mikija.
Pa upravo Ciro je primjer da treba kupovati pametno,a ne bacati novce bezveze...Dosao kao prvi strijelac Serie A a Aubameyang kao anonimus iz St.Etienne-a a vidi gdje su danas...junior iz spanske lige ako bude kao junior iz Minhena 1860 koji je dosao prosle sezone,onda je to posao decenije. I svi ostali koji su valjali zadnjih 5 godina u BvB-u su dosli sa malim ocekivanjima...vi se ponasate kao da smo do jucer trosili nemilice pa sad odjednom prestali.
opel je napisao/la: Šta se tu promijenilo, osim što ne očekujem bankrot. porasla plata Reusu, a Šmelcer i Pišćek nisu najavili odlaske.
Porasla plata Reusu,slicna nudjena Hummelsu,Mikiju,Gundoganu...to sto nisu prihvatili je njihov problem,ima ko hoce.
A naravno da ne ocekujes bankrot uz pametne ljude u upravi...
opel je napisao/la:I šta će biti s tim juniorima ako se pojavi neki novi Messi, otići će kao i Gece prije nego napuni 20 godina života.
Ne bas sa 20 ali naravno da ce otici...jos ne znam ni jednog takvog talenta u bilo kojem sportu a da nije presao u top 3 kluba.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 jun 2016, 00:13

Raiola je **** lik, ali švabo je švabo. Možemo mi razmišljati i lomiti mozak do prekosutra šta se ovdje dešava, fakt ist da niko nema pojma. Ja da sam lično na mjestu Watzkea rekao bi ne damo ga ispod 35miliona €. U slučaju da se ne proda sad, sjedit će cijelu sezonu na klupi, čak šta više neće biti ni na klupi. Šta mislite šta bi se dogodilo? Raiola bi u roku 5dana pronašao klub koij bi bio spreman platiti 35 miliona €.

Opet kažem nemamo pojma šta se dešava. Možda na kraju ostane i produži?
Stern des Südens

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 16 jun 2016, 06:06

Hebote kad Leicester city moze zadrzati onog Alzirca najboljeg igraca , a mi to nismo u stanju onda ga hebaji ! :facepalm:
Onaj Watzke je krimos nevidjeni , sta uradi od nasih najboljih igraca on sada paksu tjera neki inat da zadrzi armenskog ganaci , koji ce na godinu spakovati kofer i otici free. :salut:
Pa nismo mi Real , PSG M.city da se razbacujemo i busamo lovom.
Zar idiot Watzke nije naucio lekciju slucaj Lewat , lik danas vrijedi na Tm. €75 , otisao free
Ako ponovi istu gresku , onda mu treba zabraniti da ne smije blizu stadiona doci ili bolje krivicno ga goniti i u prdekanu ga strpati :rol:

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 16 jun 2016, 07:55

adnan24 je napisao/la:
opel je napisao/la: Pa eto, neko je očekivao da će Ciro i Ramos zamijeniti Lewata, a sad će neki juniori iz druge španske lige i decenijske rezerve Barce zamijeniti Gundogana, Humelsa i Mikija.
Pa upravo Ciro je primjer da treba kupovati pametno,a ne bacati novce bezveze...Dosao kao prvi strijelac Serie A a Aubameyang kao anonimus iz St.Etienne-a a vidi gdje su danas...junior iz spanske lige ako bude kao junior iz Minhena 1860 koji je dosao prosle sezone,onda je to posao decenije. I svi ostali koji su valjali zadnjih 5 godina u BvB-u su dosli sa malim ocekivanjima...vi se ponasate kao da smo do jucer trosili nemilice pa sad odjednom prestali.
opel je napisao/la: Šta se tu promijenilo, osim što ne očekujem bankrot. porasla plata Reusu, a Šmelcer i Pišćek nisu najavili odlaske.
Porasla plata Reusu,slicna nudjena Hummelsu,Mikiju,Gundoganu...to sto nisu prihvatili je njihov problem,ima ko hoce.
A naravno da ne ocekujes bankrot uz pametne ljude u upravi.
Pošto su Ciro i Ramos dobre investicije i adekvatna zamjena plaćena 30 miliona za Lewata koji je otišao za nula eura i kojem nisu ni do kite, onda mi nemamo o čemu raspravljati, ni to što više od pola ključnih igrača ode za jednu sezonu za tebe nije problem, onda mi ovdje raspravljamo o problemu kojeg ustvari i nema, pa smo vjerovatno svi budale. Zato tebi treba da je svejedno što te budale uglavnom ne dijele tvoje mišljenje.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 16 jun 2016, 11:45

jamesrodriguez je napisao/la:Hebote kad Leicester city moze zadrzati onog Alzirca najboljeg igraca , a mi to nismo u stanju onda ga hebaji ! :facepalm:
Onaj Watzke je krimos nevidjeni , sta uradi od nasih najboljih igraca on sada paksu tjera neki inat da zadrzi armenskog ganaci , koji ce na godinu spakovati kofer i otici free. :salut:
Pa nismo mi Real , PSG M.city da se razbacujemo i busamo lovom.
Zar idiot Watzke nije naucio lekciju slucaj Lewat , lik danas vrijedi na Tm. €75 , otisao free
Ako ponovi istu gresku , onda mu treba zabraniti da ne smije blizu stadiona doci ili bolje krivicno ga goniti i u prdekanu ga strpati :rol:
Boga ti draga daj se prestani brukati. :facepalm:

P.S. Sretan rodjendan velikom Kloppu. :kralj:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 jun 2016, 14:56

Po ovoj vasoj logici bajernova uprava je ubjedljivo najgora, ne u Bl, nego na svijetu. Ljudi ne znaju sta ce od para, a dvojica svjetskih prvaka im odu za sicu u real, odnosno mancester. Plus sto ne mogu uzeti LP, vazda drugi. Treba im svima otkaze dati kad sa tolikom lovom i beton igrackim kadrom ne mogu osvojiti klempu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2016, 16:20

kraljttbvb je napisao/la:Po ovoj vasoj logici bajernova uprava je ubjedljivo najgora, ne u Bl, nego na svijetu. Ljudi ne znaju sta ce od para, a dvojica svjetskih prvaka im odu za sicu u real, odnosno mancester. Plus sto ne mogu uzeti LP, vazda drugi. Treba im svima otkaze dati kad sa tolikom lovom i beton igrackim kadrom ne mogu osvojiti klempu...
Grijesis.
Bayern izgubljene igrace nadoknadjuje sa igracima iste ili vece kvalitete takp da se ti odlasci i ne osjete.
Sto se tice LP-a, pa ne moze se stalno ista uzimati, skoro je bila 2013-a. :mrgreen:

Kad pogledas kakvim je igrace dovodio Watzke kao zamjene za one sto su otisli bude ti jasno da je znao postupiti amaterski jer navijaci traze provjerena imena kada vec dodjes do te razine na kojoj se BvB nalazi iako ja generalno smatram da se radi o dobroj upravi jer su doveli Dortmund na zelenu granu..

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.