Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

jasmin10
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la jasmin10 » 16 jun 2016, 10:48

:nedam: Kriviti Babu je glupost. On jeste levat ispao kada se ponašao prema Sikirasu kao da je iz Afrika a ne sa Pala.
Ali ovo što je Sikiras uradio je stvarno jadno.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 jun 2016, 10:49

I kad mi onda kažu "Bošnjačka reprezentacija"
Pa nebi bila bošnjačka da za nju igraju svi koji su trebali igrati. U sve i jednom mogućem sportu je ovako.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 16 jun 2016, 10:53

paulus je napisao/la:
Vaya je napisao/la:Ukoliko je ovo istina, da je odlucio da igra za Srbiju, postoje znaci dvije solucije za nas... Da ceka 21 godinu da zaigra za Srbiju ili da mu damo ispisnicu... Ukoliko je stvarno pristao za Srbiju, ja mu ne bih pravio problem oko ispisnice, tj. rekao bih KS Srbiju moze ispisnica, za neke druge igrace ili za pare, te na taj nacin zavrsis pricu i gotovo...
Ma to ti je dogovor sa ovim Kenom , oni nama nece pravi frku za njega mi njima za Sikirasa
Ne vjerujem, Kenan bi bio nama na raspolaganju za pripreme za slijedece Europsko prvenstvo (ukoliko se kvalifikujemo na njega)... Cisto sumnjam da je Barbaric toliko glup da se pristane da ostavi Sikirasa njima da bi mi dobili Kenana za U20 prvenstvo B divizije i kvalifikacije za Euro...

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 16 jun 2016, 10:54

:bih: Po meni ako je istina da zeli igrati u buducnosti za Srbiju ja bi mu isto uradio sto i Finci nasem Sulejmanovicu a onda nek se zapita odakle je i koga je zamajavao svo ovo vrijeme... Ovo vise nema smisla jer Srbija a i Hrvatska igraju bezobraznu igru naspram BiH.... Sjetite se samo malog Halilovica, milion posto bi momak igrao za nas al su ga prisilili da igra za Hrvatsku a sad mu okrenuse ledja.... Sta mislite zasto Subitic ne igra za Srbiju vise, toboze treba da se posveti vise klubu... Nije to razlog vec je razlog sto ti isti tek kad pocnu igrati za komsije shvate da su oni ipak manji Srbi ili Hrvati od onih domacih i moraju ekstra klase biti da bi imali mjesta.... Ako grijesim dajte mi dokaze.... Iskreno se nadam da ce ovo SrpskoHrvatskom bezobrazluku doci kraj....

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2016, 10:56

Preveliki pritisak na momka su izvrsili nasi mediji.

Seljacina Baho jos zivi u devedesetim godinama.

adzutant
Kontakt:

Post Postao/la adzutant » 16 jun 2016, 10:57

Ne pretjerujte. Svrstavate ga kao da hoce a sigurno nece igrati za Srbiju. Samo ga svojim komentarima mozete gurnuti prema Srbiji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jun 2016, 10:58

Samo Bosnjaci trebaju igrati za BIH jer nam netalentovani Srbi i Hrvati nisu potrebni, da bi za reprezentaciju igrali kako bi se prodali i u fudbalu i u kosarci. Tesko da se mogu sjetiti nekog ko igra za nas trenutno, a da ima kvalitet za Srbiju i Hrvatsku.

:bih:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 jun 2016, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 jun 2016, 10:59

Nista , ne moze ni Ks rec nista kad su im ovi prodali pricu povrjedjen , jer kad bi izasli sa objavom on bi imo jos vecu vadionu otjerali me u Srbiju . Ma ja se smijem kladit nakon zlata i onog doceka i Bahinog sa Pala da su mu kuci dosli od Dodika pa nadalje. Svaki hint spajanja ljudi u njima budi strah
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 16 jun 2016, 11:02

tuzlak1987 je napisao/la:Samo Bosnjaci trebaju igrati za BIH jer nam netalentovani Srbi i Hrvati nisu potrebni, da bi za reprezentaciju igrali kako bi se prodali i u fudbalu i u kosarci. Tesko da se mogu sjetiti nekog ko igra za nas trenutno, a da ima kvalitet za Srbiju i Hrvatsku.

Potpisujem.

Nazalost, nema talentovanog sportiste nemuslimana koji ce prije izabrati BiH nego svoju susjednu otadzbinu. Ovo sto igra za nas, igra uglavnom zbog nepozivanja od strane Srbije i Hrvatske. Ako neko vrijedi, treba ga zvati u A selekciju odmah, a ne da pravimo kroz svoje selekcije igrace za Srbiju i Hrvatsku.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 16 jun 2016, 11:03

nije mi problem ako je izabrao Srbiju, već način kojim se bukvalno ispišao sa balkona po onih 50 000 koji su uzvikivali njegovo ime, i samo zato mu želim kidanje ACL-a na oba koljena, ako mu je već stalo do toga da bude "povrijeđen"
Don't believe the hype.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 jun 2016, 11:09

adzutant je napisao/la:Ne pretjerujte. Svrstavate ga kao da hoce a sigurno nece igrati za Srbiju. Samo ga svojim komentarima mozete gurnuti prema Srbiji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sefe niko ko je povrjedjen i treba se operisat ne moze igrat 4 utakmice u 4 dana i to odlicno , tp je rizik okoncanja karijere. Mislim ako bude igro za BiH ja licno napisem na celu izvini Njegose i hodam vazdan kroz Sarajevo. I rado bi to uradio da on igra za nas ne samo sto je dobar i onako dobar momak vec sto bi to znacilo da su djeca prestala slusat gluposti ratne i igraju za svoju zemlju u kojoj je RS u to svi znaju na svjetu . . Ja znam da su Bosance volili prije rata u svim republikama , vole nas i danas osim nacionalno zaostalih, kojih moja je nada ce vremenom bit manje . Za sta smo mi ubijali jednei druge je deginitivno jedan od najidiotskijih razloha i sad se mrzimo , ljudi mrze zemlju svoju koju su im 15 koljena unazad branile i odravale ovu zemlju.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 16 jun 2016, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la bhsport » 16 jun 2016, 11:11

Kobe Bryant je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
Da, jedine dvije moguce opcije. Ne znam koga nam Srbija moze ponuditi, mozda Todorovic? I meni ovo oko Njegosa nikako nije mirisalo na dobro, ne treba nista govoriti dok ne bude konacno, ali sta se drugo moze i pomisliti osim da ide igrati za Srbiju. Nek mu je sretan put, u reprezentaciji nam takvi ne trebaju.
Steta, dobar je igrac, i dobar covjek, ali eto prosle godine se previse to eksponiralo i politika je umijesala prste ,ovdje najvise krivim Bahu sto je izdvajao toliko Njegosa. Jos nismo zreli za takve promocije, ali eto.
Jah Baho je kriv :facepalm: , tipčna "naivna" balijanderska priča . Baho se trbeao odavno prestati baviti poslom komentatora jer proso iritira, ali ne nije on kriv , kriv je Dodik i svi politzičari kriv smo mi koji smo ih pustili i na kraju krvi je košarkaški savez Srbije i ja moram navijati protiv njih da igraju i protiv Izraela ;)
Ko ga je eksponirao ko da je crnac a ne decko ko i ostali iz ekipe. Ko je u 5 minuta 50 puta izgovorio Njegos sa Pala.
Vide to lesinari iz poltike, ne odgovara njima zajednistvo, njima je cilj razvaliti sve sto je uspjesno a ima predstavnike sva 3 naroda.
Naravno da nije kriv Baho, naravno da je nakon onog Njegos sa porodicom imao velike pritiske politike da igra za ''maticu'', ali sve je na svoj glupi, primitivni, seljacki, harmonikaski nacin inicirao kloc koji pojma nema sa komentarisanjem.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 16 jun 2016, 11:11

Njegos s Palaa...nas Njegosss i jos s Pala nije ti sala.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2016, 11:13

Lesinar. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 jun 2016, 11:14

BuffonGigi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Samo Bosnjaci trebaju igrati za BIH jer nam netalentovani Srbi i Hrvati nisu potrebni, da bi za reprezentaciju igrali kako bi se prodali i u fudbalu i u kosarci. Tesko da se mogu sjetiti nekog ko igra za nas trenutno, a da ima kvalitet za Srbiju i Hrvatsku.

Potpisujem.

Nazalost, nema talentovanog sportiste nemuslimana koji ce prije izabrati BiH nego svoju susjednu otadzbinu. Ovo sto igra za nas, igra uglavnom zbog nepozivanja od strane Srbije i Hrvatske. Ako neko vrijedi, treba ga zvati u A selekciju odmah, a ne da pravimo kroz svoje selekcije igrace za Srbiju i Hrvatsku.
Miske , Barbarez , Markovic , Prce , daje ba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jun 2016, 11:15

Jedini Hrvat isto sto je u ovoj kategoriji imao kvalitet je Darko Bajo, odmah se svi digli. Vitez stao na stranu Hrvatske, vlast i roditelji izvrsili pritisak. Napravio se spor i on lagano pristupio Cedeviti i Hrvatskoj reprezentaciji.
Kada su nasi osvojili medalju, a Hrvatska na tom istom prvenstvu bila nikakva i ispala odmah u Vitezu se napravio docek za Pandzu i Baju ali su ljudi dosli radi Baje vise.

Kasnije dodju cijenjeni forumasi iz Hrvatske i govore kako je ovo muslimanska, isil, mudzahedinska reprezenatcija, a mediji prave clanke o tome da u fudbalu nema Hrvata u prvih 11. A ono vise mi za tim puca qrac, samo se pokazuje cija je ovo drzava u svim ovim pricama i ko je voli, a ko je tu u ulozi okupatora.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 16 jun 2016, 11:18

miske igrao za bih zato sto ga nisu nikad zvali da igra za a selekciju srbije a bio je mladi reprezentativac, prce igrao za nas samo zato sto nije imao mjesta u hrvatskoj repki...sto se mene tice to ne umanjuje njihov trud i zalaganje koje su pokazali za nasu repku i hvala im na tome. a neno i barbarez su druga prica i o njihovom patriotizmu nema diskusije nikakve
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 16 jun 2016, 11:20

sikiras vuce povredu od prosle sezone i on nije igrao ni onu u18 adidas euroligu. tacnije igrao je na kapaljku sa minutama. to sto nije na okupljanju i sto nece igrati svjetsko nema veze sa ovom utakmicom stelle. on mora biti u trenaznom procesu i mislim da ceka odluku o eventualnoj operaciji, pa je odigrao i tu utakmicu za stellu, ali to ne znaci da je spreman da prodje reprezentativne pripreme i odigra kompletno svjetsko prvenstvo. odigrati jednu utakmicu i biti u trenaznom procesu i odraditi pripreme i odigrati zahtjevno takmicenje su nebo i zemlja!!!!
s druge strane, razlog moze biti i moguce neugodnosti koje mozda moze da dozivljava njegova porodica zbog njegovog igranja za bih?

u svakom slucaju treba stati na loptu, biti odmjeren i stalozen i pustiti da vrijeme svoje odradi. ako je kojim slucajem odlucio da ce igrati za srbiju, pa i to je za ljude. ne vidim u tome problem.

oni koji spominju razmjenu karahodzic vs sikiras neka ne lupaju gluposti. uslov da kuzmic dobije ispisnicu bh saveza brzom procedurom je bilo uslovljeno razmjenom sa karahodzicem.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 jun 2016, 11:21

zamorano1plus8 je napisao/la:miske igrao za bih zato sto ga nisu nikad zvali da igra za a selekciju srbije a bio je mladi reprezentativac, prce igrao za nas samo zato sto nije imao mjesta u hrvatskoj repki...sto se mene tice to ne umanjuje njihov trud i zalaganje koje su pokazali za nasu repku i hvala im na tome. a neno i barbarez su druga prica i o njihovom patriotizmu nema diskusije nikakve
Raspitaj se za Misketa dali ga nikada nisu zvali , I Nikolu.... pa onda pricajte
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jun 2016, 11:22

paulus je napisao/la: Miske , Barbarez , Markovic , Prce , daje ba
Niti jedan u trenutku kada se trebalo odlucivati nije imao kvalitet ili nije bio u opticaju za Srbiju ili Hrvatsku. Misimovic pogotovo imao avanturu u Jugoslavenskoj ili S&CG reprezentaciji kako se vec zvala i kada je presao u seniore nije bilo interesovanja za njega da se pozove u reprezentaciju vec su pozivali one za koje su mislili da su bolji. Sa 22 godine odlazi iz Bayerna u Bochum i sebi tamo zatvara vrata definitvno.

Barbarez isto tako u Hrvatskoj koja je u to vrijeme bila nije imao mjesta preko materine strane jer je do 25 godine igrao treci level Njemackog fudbala, a Hrvatska je 1998 bila treca u svijetu sa top ekipom. U Srbiji isto nije imao mjesta.

Prce uopste nije imao mjesta u reprezentaciji Hrvatske niti je bio blizu toga. Oni imaju na radaru sve igrace koji bi mogli igrati za njega, sigurno je i preko managera apelovano da se pogleda na njega kao i na ovog brata Karacica ali da Hrvati nisu bili zainteresovani. Za sve igrace koje su bili zainteresovani su ih pokupili pa i sada u skorasnjici u ovim mladim kategorijama rukometa.

Ovaj Sikiras ako im bude skripalo u Srbiji na toj poziciji gdje igra kao sto je skripalo za centra pa pozvali Kuzmica za rotacije tako ce i ovog. A ako ne bude islo sve po planu i karijera se razvila kako se ocekuje mi mozemo dobiti jos jednu verziju Andrije Stipanovica kojeg susjedna zemlja nece.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 jun 2016, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 10 gostiju.