Ali ovo što je Sikiras uradio je stvarno jadno.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ne vjerujem, Kenan bi bio nama na raspolaganju za pripreme za slijedece Europsko prvenstvo (ukoliko se kvalifikujemo na njega)... Cisto sumnjam da je Barbaric toliko glup da se pristane da ostavi Sikirasa njima da bi mi dobili Kenana za U20 prvenstvo B divizije i kvalifikacije za Euro...paulus je napisao/la:Ma to ti je dogovor sa ovim Kenom , oni nama nece pravi frku za njega mi njima za SikirasaVaya je napisao/la:Ukoliko je ovo istina, da je odlucio da igra za Srbiju, postoje znaci dvije solucije za nas... Da ceka 21 godinu da zaigra za Srbiju ili da mu damo ispisnicu... Ukoliko je stvarno pristao za Srbiju, ja mu ne bih pravio problem oko ispisnice, tj. rekao bih KS Srbiju moze ispisnica, za neke druge igrace ili za pare, te na taj nacin zavrsis pricu i gotovo...
Potpisujem.tuzlak1987 je napisao/la:Samo Bosnjaci trebaju igrati za BIH jer nam netalentovani Srbi i Hrvati nisu potrebni, da bi za reprezentaciju igrali kako bi se prodali i u fudbalu i u kosarci. Tesko da se mogu sjetiti nekog ko igra za nas trenutno, a da ima kvalitet za Srbiju i Hrvatsku.
Sefe niko ko je povrjedjen i treba se operisat ne moze igrat 4 utakmice u 4 dana i to odlicno , tp je rizik okoncanja karijere. Mislim ako bude igro za BiH ja licno napisem na celu izvini Njegose i hodam vazdan kroz Sarajevo. I rado bi to uradio da on igra za nas ne samo sto je dobar i onako dobar momak vec sto bi to znacilo da su djeca prestala slusat gluposti ratne i igraju za svoju zemlju u kojoj je RS u to svi znaju na svjetu . . Ja znam da su Bosance volili prije rata u svim republikama , vole nas i danas osim nacionalno zaostalih, kojih moja je nada ce vremenom bit manje . Za sta smo mi ubijali jednei druge je deginitivno jedan od najidiotskijih razloha i sad se mrzimo , ljudi mrze zemlju svoju koju su im 15 koljena unazad branile i odravale ovu zemlju.adzutant je napisao/la:Ne pretjerujte. Svrstavate ga kao da hoce a sigurno nece igrati za Srbiju. Samo ga svojim komentarima mozete gurnuti prema Srbiji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko ga je eksponirao ko da je crnac a ne decko ko i ostali iz ekipe. Ko je u 5 minuta 50 puta izgovorio Njegos sa Pala.Kobe Bryant je napisao/la:Jah Baho je krivbhsport je napisao/la:Steta, dobar je igrac, i dobar covjek, ali eto prosle godine se previse to eksponiralo i politika je umijesala prste ,ovdje najvise krivim Bahu sto je izdvajao toliko Njegosa. Jos nismo zreli za takve promocije, ali eto.Federer17 je napisao/la:
Da, jedine dvije moguce opcije. Ne znam koga nam Srbija moze ponuditi, mozda Todorovic? I meni ovo oko Njegosa nikako nije mirisalo na dobro, ne treba nista govoriti dok ne bude konacno, ali sta se drugo moze i pomisliti osim da ide igrati za Srbiju. Nek mu je sretan put, u reprezentaciji nam takvi ne trebaju., tipčna "naivna" balijanderska priča . Baho se trbeao odavno prestati baviti poslom komentatora jer proso iritira, ali ne nije on kriv , kriv je Dodik i svi politzičari kriv smo mi koji smo ih pustili i na kraju krvi je košarkaški savez Srbije i ja moram navijati protiv njih da igraju i protiv Izraela
Miske , Barbarez , Markovic , Prce , daje baBuffonGigi je napisao/la:Potpisujem.tuzlak1987 je napisao/la:Samo Bosnjaci trebaju igrati za BIH jer nam netalentovani Srbi i Hrvati nisu potrebni, da bi za reprezentaciju igrali kako bi se prodali i u fudbalu i u kosarci. Tesko da se mogu sjetiti nekog ko igra za nas trenutno, a da ima kvalitet za Srbiju i Hrvatsku.
Nazalost, nema talentovanog sportiste nemuslimana koji ce prije izabrati BiH nego svoju susjednu otadzbinu. Ovo sto igra za nas, igra uglavnom zbog nepozivanja od strane Srbije i Hrvatske. Ako neko vrijedi, treba ga zvati u A selekciju odmah, a ne da pravimo kroz svoje selekcije igrace za Srbiju i Hrvatsku.
Raspitaj se za Misketa dali ga nikada nisu zvali , I Nikolu.... pa onda pricajtezamorano1plus8 je napisao/la:miske igrao za bih zato sto ga nisu nikad zvali da igra za a selekciju srbije a bio je mladi reprezentativac, prce igrao za nas samo zato sto nije imao mjesta u hrvatskoj repki...sto se mene tice to ne umanjuje njihov trud i zalaganje koje su pokazali za nasu repku i hvala im na tome. a neno i barbarez su druga prica i o njihovom patriotizmu nema diskusije nikakve
Niti jedan u trenutku kada se trebalo odlucivati nije imao kvalitet ili nije bio u opticaju za Srbiju ili Hrvatsku. Misimovic pogotovo imao avanturu u Jugoslavenskoj ili S&CG reprezentaciji kako se vec zvala i kada je presao u seniore nije bilo interesovanja za njega da se pozove u reprezentaciju vec su pozivali one za koje su mislili da su bolji. Sa 22 godine odlazi iz Bayerna u Bochum i sebi tamo zatvara vrata definitvno.paulus je napisao/la: Miske , Barbarez , Markovic , Prce , daje ba