Ne ide. Nisu dzaba siroke.Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa nosite krojacici, neka vam ih suzi
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Upravo.Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa nosite krojacici, neka vam ih suzi
Da ih ne nosim krojačici, nikada ne bih našao neke koje mi odgovaraju. Imam poveliku guzicu i butine, i svake koje nađem da mi odgovaraju u gornjem dijelu, dole mi budu široke. Mislim da kada bih našao neke koje mi u startu fino idu uz nogu, ne bi mogle ni prismrditi guzovima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bas tako, ja sam to uvijek radio. Ali sada svakodnevno nosim regular fit pa nema potrebe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ovaj Buzz je samo za online shopping ili imaju i radnju u BL?
embrace the chaos
- rob do bagro
- Kontakt:
Ima i u Sarajevu, BBI centar.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kad već ja ne mogu sebi uzeti nek drugi vide.
Gazelle u Juventi u Zenici a vjerovatno i u ostalim radnjama 120 maraka crne i plave, bordo su 130
Gazelle ZX 700 125 km
Gudlak
Gazelle u Juventi u Zenici a vjerovatno i u ostalim radnjama 120 maraka crne i plave, bordo su 130
Gazelle ZX 700 125 km
Gudlak
Tako blizu, a tako daleko.
Visoki datum?Civa je napisao/la:Kad već ja ne mogu sebi uzeti nek drugi vide.
Gazelle ZX 700 125 km
Gudlak
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne znam do kad je to tako meni rođak sinoć poslo sliku iz radnje. A i u njih na stranici su te cijene patika. Pretežno bude 7 dana ili do isteka zalihaHigh je napisao/la:Visoki datum?Civa je napisao/la:Kad već ja ne mogu sebi uzeti nek drugi vide.
Gazelle ZX 700 125 km
Gudlak
Tako blizu, a tako daleko.
Ima li ijedna optika u Sarajevu da prodaje Polaroid sunčane naočale?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AshburtonG
- Kontakt:
Tuzlak,imas na taj fazon u Amadeusu u Omegi.Hrvatska marka,pravo kvalitetna.Jesu malo skuplje tole,oko 100KM al vrijedi uzeti fakat.tuzlak1987 je napisao/la:Isti problem, slim fit svi nosaju pa i ja kada kupim ljepse stoji na osobama koje nisu dogurale do 30+ jednostavno. Kasnije puknu negdje ispod zadnjice, uzeo sam neke s elastinom u Modiani, kontam evo ih za duzi vijek trajanja imam sada prave pantole i jednom dodjem kuci, presvucem se i imam sta da vidim. Pucaju na mjestu tezeg jajeta![]()
A da uzmem neke sire nerviraju siroke nogavice, kada dole pogledam u nogavice dok hodam ne svidja mi se, ne moraju biti preuske, vec nesto izmedju uske i normalne.
AshburtonG je napisao/la: Tuzlak,imas na taj fazon u Amadeusu u Omegi.Hrvatska marka,pravo kvalitetna.Jesu malo skuplje tole,oko 100KM al vrijedi uzeti fakat.
Ja sam jedno vrijeme samo u Amadeusu kupovao pantole, mozda 2 godine nigdje drugo nisam kupio. Bukvalno sve moguce modele kupio, da mi se jednom desilo kupim neke i kuci dodjem, pa barem u 90% stvari iste. Onda sam shvatio da je vrijeme promijeniti malo.
Zna kod njih biti dobrih i nekih drugih stvari, dzemperi, kosulje. Osoblje im je vrlo ljubazno. Tada je znalo biti nesto kupis 3 artikla, treci (najjeftiniji) dobijes, cini mi se, 50% jeftinije. S obzirom da sam ja kupovao uvijek pantole, sve je to u 5km gore-dole, isplatilo se itekako. Sada je nesto drugacije, zaboravio sam. Znaju na neke stvari staviti do 40% snizenje, koje su oznacene nekom oznakom. Ja dobre pantole bas nasao, tamno plavi k'o jeans, slim fit.
Kod mene su hvala Bogu noge tanje, jer i ja nikako ne volim siroke pantole, kada se po patikama dole rasire
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ja imam problem,jer imam genetski listove jake i jos treniram od kako znam za sebe.Tako da sve ove obicne slim fit varijante,na meni izgledaju kao tajice bukvalno.Federer17 je napisao/la:AshburtonG je napisao/la: Tuzlak,imas na taj fazon u Amadeusu u Omegi.Hrvatska marka,pravo kvalitetna.Jesu malo skuplje tole,oko 100KM al vrijedi uzeti fakat.
Ja sam jedno vrijeme samo u Amadeusu kupovao pantole, mozda 2 godine nigdje drugo nisam kupio. Bukvalno sve moguce modele kupio, da mi se jednom desilo kupim neke i kuci dodjem, pa barem u 90% stvari iste. Onda sam shvatio da je vrijeme promijeniti malo.
Zna kod njih biti dobrih i nekih drugih stvari, dzemperi, kosulje ponekad. Osoblje im je vrlo ljubazno. Tada je znalo biti nesto kupis 3 artikla, treci (najjeftiniji) dobijes, cini mi se, 50% jeftinije. S obzirom da sam ja kupovao uvijek pantole, sve je to u 5km gore-dole, isplatilo se itekako.
Kod mene su hvala Bogu noge tanje, jer i ja nikako ne volim siroke pantole, kada se po patikama dole rasire
Jesi kupovao kad' u Sendyju? Meni ih je vise njih hvalilo, ali se meni eto nikad' ne da da odem i barem vidim svidja li mi se sta. Dva-tri puta dolazio do vrata, kad' zatvoreno, ne da se i gotovoAshburtonG je napisao/la: Ma ja imam problem,jer imam genetski listove jake i jos treniram od kako znam za sebe.Tako da sve ove obicne slim fit varijante,na meni izgledaju kao tajice bukvalno.Uzmem broj-dva vece,odmah gore veliko i smezurano.A Amadeus bas ima neki cut dobar.Meni kupila tetka prije 2-3 godine u Hrvatskoj,i tole i dan danas uredne,samo sto sam se nabio negdje i morao ih sivat na dupetu,al sam uzeo jos 2 para sad za NG i evo ko nove i sad.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nisam.O kakvom se brendu radi? Nase nesto domace iliFederer17 je napisao/la:Jesi kupovao kad' u Sendyju? Meni ih je vise njih hvalilo, ali se meni eto nikad' ne da da odem i barem vidim svidja li mi se sta. Dva-tri puta dolazio do vrata, kad' zatvoreno, ne da se i gotovoAshburtonG je napisao/la: Ma ja imam problem,jer imam genetski listove jake i jos treniram od kako znam za sebe.Tako da sve ove obicne slim fit varijante,na meni izgledaju kao tajice bukvalno.Uzmem broj-dva vece,odmah gore veliko i smezurano.A Amadeus bas ima neki cut dobar.Meni kupila tetka prije 2-3 godine u Hrvatskoj,i tole i dan danas uredne,samo sto sam se nabio negdje i morao ih sivat na dupetu,al sam uzeo jos 2 para sad za NG i evo ko nove i sad.
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Mislim da je nase, iako nisam siguran 100%, a iskljucivo jeans proizvode. Eh sad, nisam nikada ulazio u radnju, da bih mogao reci svidja li mi se staAshburtonG je napisao/la: Nisam.O kakvom se brendu radi? Nase nesto domace ili
Ja uzeo 565. Preudobne.rob do bagro je napisao/la:![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Koji je ovo model ? Ima li kod nas ? Cijena ?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!