PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

wobly92
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la wobly92 » 17 jun 2016, 22:09

Chinaglia je napisao/la:lijepo im se vise od dvije godine govori da ne znaju ko je Azmir Husic, da je covjek sposoban, da ima love i da neizmjerno voli Slobodu, al' ajde, glavno je ismijat' sve sto ima veze s Tuzlom i Slobodom :kafa:
Tačno ne vjerujem šta im čovjek uradi :lol: Kakva nevjerica zavlada :mrgreen: Ne znaju kud će od muke više pa odmah vrijeđanje :rol: Pa neke teorije zavjere :urnebes:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tokmak19
Kontakt:

Post Postao/la tokmak19 » 17 jun 2016, 22:10

e cuj humora kod tuzlaka

High

Post Postao/la High » 17 jun 2016, 22:10

Evo i minđoglavog. Vratio se nakon općenja u jaslama sa Mađarom. Obećao mu ovaj pivu, on se odmah svukao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 jun 2016, 22:10

Kakav naivac moras biti da povjerujes u ovo. :roll:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 jun 2016, 22:11

LAPAZ je napisao/la:Neki dan rece , Sloboda(Azmir) nije mogla ponudit Ahmetovicu koliko Sarajevo, i sad ovo...pa bas moras biti poremecen da vjerujes u ovo. Mozda ovi sto cure traze po forumima vjeruju u to kao i u ljubav preko foruma
Price za malu djecu dizu cijenu Zecu kakvih 600 milja,nije malo jacu platu Saricu mogao ponudit,cuj 600 milja doveo bi 20 puta boljeg igeaca za te pare

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 17 jun 2016, 22:13

High je napisao/la:Evo i minđoglavog. Vratio se nakon općenja u jaslama sa Mađarom. Obećao mu ovaj pivu, on se odmah svukao.
Imam autorska prava na taj nick. Za svako korištenje nicka "minđoglavi" moraćeš naučiti jednu pjesmu Ipčeta Ahmedovskog :kafa:
ako te ne prozivam, onda te gotivim

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 jun 2016, 22:13

Sve je onako kako vi kažete. Lažu novine, laže Azmir, laže Ermin zajedno sa menadžerom, laže mjesec...samo ste vi u pravu. I jeste, sarajlije su uvijek u pravu                                                                                                                                                                                          :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 jun 2016, 22:13

Chinaglia je napisao/la:lijepo im se vise od dvije godine govori da ne znaju ko je Azmir Husic, da je covjek sposoban, da ima love i da neizmjerno voli Slobodu, al' ajde, glavno je ismijat' sve sto ima veze s Tuzlom i Slobodom :kafa:
Jel on sam rekao da niko ne moze ponudit kao mi,i da mi dovodimo koga zelimo il smo to mi sarajlije izmislili i lagali i sebe dizali?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jun 2016, 22:13

Azmir velike pare nudi, Zec mu ljubi bujne grudi!

Stani Ermine, mladosti ti tvoje, i Fukare moraju Azmira da doje!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 17 jun 2016, 22:14

Maticar je napisao/la:
High je napisao/la:Evo i minđoglavog. Vratio se nakon općenja u jaslama sa Mađarom. Obećao mu ovaj pivu, on se odmah svukao.
Imam autorska prava na taj nick. Za svako korištenje nicka "minđoglavi" moraćeš naučiti jednu pjesmu Ipčeta Ahmedovskog :kafa:
Ko kaže da već ne znam sve pjesme čupavog trabadura?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 17 jun 2016, 22:15

Pitanje za bordo dio grada : Zanima me nesto kad nekad sutra Tan preseli na ahiret hoce li FKS pripasti kao dio nasljedstva njegovoj djeci ili supruzi ne znam vec koga ima?

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 17 jun 2016, 22:15

Za te pare bi vam na rukama dosao, da ste zivi i zdravi. Vi ako mislite da se novac u klub moze upumpavati tako lahko, jos ste veci naivci nego sto sam mislio.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 17 jun 2016, 22:19

High je napisao/la:
Maticar je napisao/la:
Ko kaže da već ne znam sve pjesme čupavog trabadura?
:nene:
Duhovni iscjelitelj, institucija, Mali Rambo, jedan neobjašnjiv fenomen modernoj nauci.
Ipče (Na starogrčkom "Ipčus" - što u prevodu znači - "Stvaralac", a kasnije pod uticajem zapadne kulture - "Isus") je po hrišćanskom, muslimanskom, jevrejskom kao i budističkom verovanju bio srpski propovednik makedonskog porekla, koga su mnogi Zemljani smatrali velikim učiteljem narodne/kafanske muzike.

Rođen je 6. januara i u mnogim zemljama sveta njegov dan rođenja smatraju danom nastanka sveta i koriste ga kao prvi dan kalendara.

Prema legendi, Ipče je rođen u krošnji badnjaka jer su tada zemlju pogodile velike vremenske nepogode, u pričama poznate kao - "veliki potop" i to je bilo jedino mesto na koje se njegova majka, po zanimanju "devica", mogla skloniti u 12-om mesecu trudnoće. Ostale su, na komadima papirusa, sačuvane i njene reči: "seme ti krvavo je...m, spaliću te kad siđem odavle", što je i učinjeno. Kasnije, u znak poštovanja prema velikom propovedniku Ipčusu, ostao je i običaj paljenja badnjaka koji se u narodu zadržao i do dana današnjeg.

Poznata su njegova evergreen dela: "Plačite oči moje", "Ej, noći sestro moja", "Bila si devojčica godina mojih", "Da ti gužvam postelju", "Oči crne oči plave", i mnoga druga.

Nakon mučeničke smrti, postao je centralna figura "kafanizma" i važna figura u nekoliko drugih religija. Muslimani ga smatraju prorokom, hinduisti avatarom, a hrišćani mesijom i Sinom Božjim, nazivajući ga Ipčus Hristos (odakle ono "Hristos" još uvek nije utvrđeno, ali se smatra da je i to nastalo pod uticajem zapadne kulture, tačnije anglicizma - jer se "hrist" u korenima anglicizma javlja pod značenjem "nenadjebiv").

U običnom narodu poznat je još i kao Mali Rambo i BOGOTAC.
ako te ne prozivam, onda te gotivim

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2016, 22:22

zagor1987 je napisao/la:
Jel on sam rekao da niko ne moze ponudit kao mi,i da mi dovodimo koga zelimo il smo to mi sarajlije izmislili i lagali i sebe dizali?
A vi vjerujete samo u ono sto zelite cuti,jel da :thumbup:
Pa Dzidic sam ima platu kao ova dvojica zajedno u Slobodi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 jun 2016, 22:25

:wave:
solinas je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
A vi vjerujete samo u ono sto zelite cuti,jel da :thumbup:
Pa Dzidic sam ima platu kao ova dvojica zajedno u Slobodi.
Ajd ti meni pricaj o Dzidi haha pa prvi sam vam rekao da ide kod vas. Evo i ovo da znas nas je cekao pa otisao kod vas eto toliko ste mu dobre pare nudili.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 jun 2016, 22:29

Titula

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 jun 2016, 22:30

NYKnicks Fan je napisao/la:Titula
Jok. Totalna rasprodaja kod nas. Raspadamo se. kuknjava

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 jun 2016, 22:31

NYKnicks Fan je napisao/la:Titula
:nene: Nismo mi Dimovi da unaprijed najavljujemo nešto. Od utakmice do utakmice, polako.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 jun 2016, 22:31

... salim se, raspad sistema.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 jun 2016, 22:32

NYKnicks Fan je napisao/la:... salim se, raspad sistema.
Pusti Želju i njihove probleme, imamo o drugim stvarima pričati
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.