Tačno ne vjerujem šta im čovjek uradiChinaglia je napisao/la:lijepo im se vise od dvije godine govori da ne znaju ko je Azmir Husic, da je covjek sposoban, da ima love i da neizmjerno voli Slobodu, al' ajde, glavno je ismijat' sve sto ima veze s Tuzlom i Slobodom
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
e cuj humora kod tuzlaka
Evo i minđoglavog. Vratio se nakon općenja u jaslama sa Mađarom. Obećao mu ovaj pivu, on se odmah svukao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kakav naivac moras biti da povjerujes u ovo. 
Price za malu djecu dizu cijenu Zecu kakvih 600 milja,nije malo jacu platu Saricu mogao ponudit,cuj 600 milja doveo bi 20 puta boljeg igeaca za te pareLAPAZ je napisao/la:Neki dan rece , Sloboda(Azmir) nije mogla ponudit Ahmetovicu koliko Sarajevo, i sad ovo...pa bas moras biti poremecen da vjerujes u ovo. Mozda ovi sto cure traze po forumima vjeruju u to kao i u ljubav preko foruma
Imam autorska prava na taj nick. Za svako korištenje nicka "minđoglavi" moraćeš naučiti jednu pjesmu Ipčeta AhmedovskogHigh je napisao/la:Evo i minđoglavog. Vratio se nakon općenja u jaslama sa Mađarom. Obećao mu ovaj pivu, on se odmah svukao.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Sve je onako kako vi kažete. Lažu novine, laže Azmir, laže Ermin zajedno sa menadžerom, laže mjesec...samo ste vi u pravu. I jeste, sarajlije su uvijek u pravu 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jel on sam rekao da niko ne moze ponudit kao mi,i da mi dovodimo koga zelimo il smo to mi sarajlije izmislili i lagali i sebe dizali?Chinaglia je napisao/la:lijepo im se vise od dvije godine govori da ne znaju ko je Azmir Husic, da je covjek sposoban, da ima love i da neizmjerno voli Slobodu, al' ajde, glavno je ismijat' sve sto ima veze s Tuzlom i Slobodom
Azmir velike pare nudi, Zec mu ljubi bujne grudi!
Stani Ermine, mladosti ti tvoje, i Fukare moraju Azmira da doje!!
Stani Ermine, mladosti ti tvoje, i Fukare moraju Azmira da doje!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ko kaže da već ne znam sve pjesme čupavog trabadura?Maticar je napisao/la:Imam autorska prava na taj nick. Za svako korištenje nicka "minđoglavi" moraćeš naučiti jednu pjesmu Ipčeta AhmedovskogHigh je napisao/la:Evo i minđoglavog. Vratio se nakon općenja u jaslama sa Mađarom. Obećao mu ovaj pivu, on se odmah svukao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pitanje za bordo dio grada : Zanima me nesto kad nekad sutra Tan preseli na ahiret hoce li FKS pripasti kao dio nasljedstva njegovoj djeci ili supruzi ne znam vec koga ima?
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Za te pare bi vam na rukama dosao, da ste zivi i zdravi. Vi ako mislite da se novac u klub moze upumpavati tako lahko, jos ste veci naivci nego sto sam mislio.
High je napisao/la:Ko kaže da već ne znam sve pjesme čupavog trabadura?Maticar je napisao/la:Imam autorska prava na taj nick. Za svako korištenje nicka "minđoglavi" moraćeš naučiti jednu pjesmu Ipčeta AhmedovskogHigh je napisao/la:Evo i minđoglavog. Vratio se nakon općenja u jaslama sa Mađarom. Obećao mu ovaj pivu, on se odmah svukao.
Duhovni iscjelitelj, institucija, Mali Rambo, jedan neobjašnjiv fenomen modernoj nauci.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
A vi vjerujete samo u ono sto zelite cuti,jel dazagor1987 je napisao/la:Jel on sam rekao da niko ne moze ponudit kao mi,i da mi dovodimo koga zelimo il smo to mi sarajlije izmislili i lagali i sebe dizali?Chinaglia je napisao/la:lijepo im se vise od dvije godine govori da ne znaju ko je Azmir Husic, da je covjek sposoban, da ima love i da neizmjerno voli Slobodu, al' ajde, glavno je ismijat' sve sto ima veze s Tuzlom i Slobodom
Pa Dzidic sam ima platu kao ova dvojica zajedno u Slobodi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ajd ti meni pricaj o Dzidi haha pa prvi sam vam rekao da ide kod vas. Evo i ovo da znas nas je cekao pa otisao kod vas eto toliko ste mu dobre pare nudili.solinas je napisao/la:A vi vjerujete samo u ono sto zelite cuti,jel dazagor1987 je napisao/la:Jel on sam rekao da niko ne moze ponudit kao mi,i da mi dovodimo koga zelimo il smo to mi sarajlije izmislili i lagali i sebe dizali?Chinaglia je napisao/la:lijepo im se vise od dvije godine govori da ne znaju ko je Azmir Husic, da je covjek sposoban, da ima love i da neizmjerno voli Slobodu, al' ajde, glavno je ismijat' sve sto ima veze s Tuzlom i Slobodom![]()
Pa Dzidic sam ima platu kao ova dvojica zajedno u Slobodi.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Titula
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jok. Totalna rasprodaja kod nas. Raspadamo se. kuknjavaNYKnicks Fan je napisao/la:Titula
NYKnicks Fan je napisao/la:Titula
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
... salim se, raspad sistema.
Pusti Želju i njihove probleme, imamo o drugim stvarima pričatiNYKnicks Fan je napisao/la:... salim se, raspad sistema.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.