Ma jasno k'o dan, uposlenik kluba vjerovatno, pa šta god čuje trči ovamo da objavi, žalosno - ali vjerovatno je tako.ledesma je napisao/la:Ma zna on 100% bolan, najavio ti je Četkovića(kad niko nije pojma imao o njemu), Saida (zvanicno), najavljuje ti ovog Novakovića,,, Zna on i više nego što trebaPitarBordo je napisao/la:
Kae samo provjereno, izuzev Saida za kojeg je haman cijela mahala znala jer je curilo na sve strane... lik polupao lončiće, al' i dalje mu vjeruju. Zamisli tražili mu ban, sad mu traže insajdersku. Frajko možda domar u prostorijama tamo, pa nešto načuje u prolazu.Uglavnom neki klinac, jeste, ne brani on njih đaba toliko
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ALADINN je napisao/la:D I J E C A.zagorski je napisao/la:Vjeruj mi gade mi se takve osobePitarBordo je napisao/la:
Kae samo provjereno, izuzev Saida za kojeg je haman cijela mahala znala jer je curilo na sve strane... lik polupao lončiće, al' i dalje mu vjeruju. Zamisli tražili mu ban, sad mu traže insajdersku. Frajko možda domar u prostorijama tamo, pa nešto načuje u prolazu.
slog je kratak buraz
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hahahaahahajajahaha 
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ja Sam bio licno svjedok kao Dino trazi pare roditeljima Hadzica da mu namjesti titulu strijelca lige za 22k km-ova...
E vala meni drago za ovog cvijana Koji ce nama starac dajte nekog momka od 24 5 let da razvaljuje u Somalia npr
E vala meni drago za ovog cvijana Koji ce nama starac dajte nekog momka od 24 5 let da razvaljuje u Somalia npr
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Produži.Ne možeš namjestiti titulu strijelca LIGE.Nije bajramski turnir u TurbetuPitaristok je napisao/la:Ja Sam bio licno svjedok kao Dino trazi pare roditeljima Hadzica da mu namjesti titulu strijelca lige za 22k km-ova...
Ne seri, kako te nije stidPitaristok je napisao/la:Ja Sam bio licno svjedok kao Dino trazi pare roditeljima Hadzica da mu namjesti titulu strijelca lige za 22k km-ova...
Cuj to jos 22k km-ova hahahahaha
Bolje i nezasluzujemo fuj kakvih gadova ima
Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
hahahahahhahahhah, halalite, ali ovo je vrhPitaristok je napisao/la:Ja Sam bio licno svjedok kao Dino trazi pare roditeljima Hadzica da mu namjesti titulu strijelca lige za 22k km-ova...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Je*o mater kolko ovde glupih ljudi ima.
jeste ikad culi za sarkazam?? Mozda i ironiju??
jeste ikad culi za sarkazam?? Mozda i ironiju??
S istinom sam davno složio pakt
Dolazi uskoro dobar Igrac

jbg ne edit haha
jbg ne edit haha
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 21 jun 2016, 09:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- VanCipelic
- Kontakt:
Ma nakon Cijanovica taj "dobar" igrac je los...
Otkad Trbic radi nedeljom u 22 u usta ga uhljebljena i zvaljava hebem,ja kakva **** nas prave budalama
Pozicija?Zukanovic je napisao/la:Dolazi uskoro dobar Igrac![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Pitaristok
- Kontakt:
E jeste poglupi, drama.
Ne znate sta je sarkazam (na info da u akademiji igraju tatini sinovi).
Ovaj demant meni lici na to da im je dojadilo da se spominju neki imena, pa kad ne dodju,a ustvari se nije ni pregovaraju, vecina nas im je.be sve sto nisu malo jos povisili ponudu.
I jos nesto, ne prave oni nas budalama, mi smo vec budale kad se lijepimo na mahalanje.
Ne znate sta je sarkazam (na info da u akademiji igraju tatini sinovi).
Ovaj demant meni lici na to da im je dojadilo da se spominju neki imena, pa kad ne dodju,a ustvari se nije ni pregovaraju, vecina nas im je.be sve sto nisu malo jos povisili ponudu.
I jos nesto, ne prave oni nas budalama, mi smo vec budale kad se lijepimo na mahalanje.
Od sada kad cujem rijec 'insajder' mislim da cu povratiti 
Pojasni???THEC je napisao/la:Nece Cvijanovic da vraca pare jbg
pitaj Poparu na fb samo sam prenio sto se pise ne garantujem da je tacno ali isto tako naivan je svako ko vjeruje u ovaj demant, tolikoALADINN je napisao/la:Pojasni???THEC je napisao/la:Nece Cvijanovic da vraca pare jbg
Pyro is not a crime !
Ne koristim fb nit znam ko je poparaTHEC je napisao/la:pitaj Poparu na fb samo sam prenio sto se pise ne garantujem da je tacno ali isto tako naivan je svako ko vjeruje u ovaj demant, tolikoALADINN je napisao/la:Pojasni???THEC je napisao/la:Nece Cvijanovic da vraca pare jbg
Kakve pare da vraca?
Kakve ste vi mahaluse, fuj.