Pojasni???THEC je napisao/la:Nece Cvijanovic da vraca pare jbg
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
S istinom sam davno složio pakt
pitaj Poparu na fb samo sam prenio sto se pise ne garantujem da je tacno ali isto tako naivan je svako ko vjeruje u ovaj demant, tolikoALADINN je napisao/la:Pojasni???THEC je napisao/la:Nece Cvijanovic da vraca pare jbg
Pyro is not a crime !
Ne koristim fb nit znam ko je poparaTHEC je napisao/la:pitaj Poparu na fb samo sam prenio sto se pise ne garantujem da je tacno ali isto tako naivan je svako ko vjeruje u ovaj demant, tolikoALADINN je napisao/la:Pojasni???THEC je napisao/la:Nece Cvijanovic da vraca pare jbg
Kakve pare da vraca?
Kakve ste vi mahaluse, fuj.
Stas drugo radit nedeljom navecer
Kakav tajming za demant
Kakav tajming za demant
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Pitaristok
- Kontakt:
pitaj Poparu na fb samo sam prenio sto se pise ne garantujem da je tacno ali isto tako naivan je svako ko vjeruje u ovaj demant, toliko[/quote]
Ne koristim fb nit znam ko je popara
Kakve pare da vraca?[/quote]
Plate ti je 25, nama 5 tebi 20, reko goran ja mislio vi idete ka Europi...
Ne koristim fb nit znam ko je popara
Kakve pare da vraca?[/quote]
Plate ti je 25, nama 5 tebi 20, reko goran ja mislio vi idete ka Europi...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Uglavnom, gluposti popara valja, da je bosanac pa haj, samo budala to slovencu moze ponuditi.
A ti si???MaroonKrajina je napisao/la:Produži.Ne možeš namjestiti titulu strijelca LIGE.Nije bajramski turnir u TurbetuPitaristok je napisao/la:Ja Sam bio licno svjedok kao Dino trazi pare roditeljima Hadzica da mu namjesti titulu strijelca lige za 22k km-ova...
E vala meni drago za ovog cvijana Koji ce nama starac dajte nekog momka od 24 5 let da razvaljuje u Somalia npr
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
A ovi nasi su svi dr mr.. Daleko od budala?Pitaristok je napisao/la:Uglavnom, gluposti popara valja, da je bosanac pa haj, samo budala to slovencu moze ponuditi.
ma svakako je sad manje bitno jel Popara upravu ili je to suplja, ovaj demant je cirkus, nema za sta ih nisu optuzivali, na derbiju nas pokrali da valja i oni sute a demant pisu zbog foruma ? - how,yes,noPitaristok je napisao/la:Uglavnom, gluposti popara valja, da je bosanac pa haj, samo budala to slovencu moze ponuditi.
Pyro is not a crime !
- MaroonKrajina
- Kontakt:
JMBG 15049....Šta te zanima,samo reci.Krvna slika,broj eritrocita,sedimentacija.Ja sam jabegiii je napisao/la:A ti si???MaroonKrajina je napisao/la:Produži.Ne možeš namjestiti titulu strijelca LIGE.Nije bajramski turnir u TurbetuPitaristok je napisao/la:Ja Sam bio licno svjedok kao Dino trazi pare roditeljima Hadzica da mu namjesti titulu strijelca lige za 22k km-ova...
E vala meni drago za ovog cvijana Koji ce nama starac dajte nekog momka od 24 5 let da razvaljuje u Somalia npr
- Evolution87
- Kontakt:
Mozete nekad nesta i presutiti. Ne morate svaki yebeni detalj iznijeti na forum.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
+1Evolution87 je napisao/la:Mozete nekad nesta i presutiti. Ne morate svaki yebeni detalj iznijeti na forum.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta kaze popara ? Hahaha
@MaroonKrajina rek'o odakle si brat sta se odmah kocoferis 
Mislim da je iz hercegovine oni su tako naglibegiii je napisao/la:@MaroonKrajina rek'o odakle si brat sta se odmah kocoferis
ALADINN je napisao/la:Mislim da je iz hercegovine oni su tako naglibegiii je napisao/la:@MaroonKrajina rek'o odakle si brat sta se odmah kocoferis![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hajde sto Cvijanovic nije dosao...ali imam neki feeling za osjecaj da ce se Benko i Dulja ispaliti kad zapocne prelazni rok...hladno.
I sto je najgore, ne krivim ih ni sekunde.
Izgleda da isti vjetrovi pusu u Klubu, sto se dovodjenja igraca tice...
Izgleda da isti vjetrovi pusu u Klubu, sto se dovodjenja igraca tice...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Brate odustao sam, ne ide borba protiv vjetrenjaca. Puno seljaka, malo vremena jbg.joker90 je napisao/la:Brisi to, ako @pasica vidi, bolje da si mrtav sta ce ti lik uraditi!!hapuc je napisao/la:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.