Kakav tajming za demant
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stas drugo radit nedeljom navecer
Kakav tajming za demant
Kakav tajming za demant
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Pitaristok
- Kontakt:
pitaj Poparu na fb samo sam prenio sto se pise ne garantujem da je tacno ali isto tako naivan je svako ko vjeruje u ovaj demant, toliko[/quote]
Ne koristim fb nit znam ko je popara
Kakve pare da vraca?[/quote]
Plate ti je 25, nama 5 tebi 20, reko goran ja mislio vi idete ka Europi...
Ne koristim fb nit znam ko je popara
Kakve pare da vraca?[/quote]
Plate ti je 25, nama 5 tebi 20, reko goran ja mislio vi idete ka Europi...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Uglavnom, gluposti popara valja, da je bosanac pa haj, samo budala to slovencu moze ponuditi.
A ti si???MaroonKrajina je napisao/la:Produži.Ne možeš namjestiti titulu strijelca LIGE.Nije bajramski turnir u TurbetuPitaristok je napisao/la:Ja Sam bio licno svjedok kao Dino trazi pare roditeljima Hadzica da mu namjesti titulu strijelca lige za 22k km-ova...
E vala meni drago za ovog cvijana Koji ce nama starac dajte nekog momka od 24 5 let da razvaljuje u Somalia npr
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
A ovi nasi su svi dr mr.. Daleko od budala?Pitaristok je napisao/la:Uglavnom, gluposti popara valja, da je bosanac pa haj, samo budala to slovencu moze ponuditi.
S istinom sam davno složio pakt
ma svakako je sad manje bitno jel Popara upravu ili je to suplja, ovaj demant je cirkus, nema za sta ih nisu optuzivali, na derbiju nas pokrali da valja i oni sute a demant pisu zbog foruma ? - how,yes,noPitaristok je napisao/la:Uglavnom, gluposti popara valja, da je bosanac pa haj, samo budala to slovencu moze ponuditi.
Pyro is not a crime !
- MaroonKrajina
- Kontakt:
JMBG 15049....Šta te zanima,samo reci.Krvna slika,broj eritrocita,sedimentacija.Ja sam jabegiii je napisao/la:A ti si???MaroonKrajina je napisao/la:Produži.Ne možeš namjestiti titulu strijelca LIGE.Nije bajramski turnir u TurbetuPitaristok je napisao/la:Ja Sam bio licno svjedok kao Dino trazi pare roditeljima Hadzica da mu namjesti titulu strijelca lige za 22k km-ova...
E vala meni drago za ovog cvijana Koji ce nama starac dajte nekog momka od 24 5 let da razvaljuje u Somalia npr
- Evolution87
- Kontakt:
Mozete nekad nesta i presutiti. Ne morate svaki yebeni detalj iznijeti na forum.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
+1Evolution87 je napisao/la:Mozete nekad nesta i presutiti. Ne morate svaki yebeni detalj iznijeti na forum.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta kaze popara ? Hahaha
@MaroonKrajina rek'o odakle si brat sta se odmah kocoferis 
Mislim da je iz hercegovine oni su tako naglibegiii je napisao/la:@MaroonKrajina rek'o odakle si brat sta se odmah kocoferis
S istinom sam davno složio pakt
ALADINN je napisao/la:Mislim da je iz hercegovine oni su tako naglibegiii je napisao/la:@MaroonKrajina rek'o odakle si brat sta se odmah kocoferis![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hajde sto Cvijanovic nije dosao...ali imam neki feeling za osjecaj da ce se Benko i Dulja ispaliti kad zapocne prelazni rok...hladno.
I sto je najgore, ne krivim ih ni sekunde.
Izgleda da isti vjetrovi pusu u Klubu, sto se dovodjenja igraca tice...
Izgleda da isti vjetrovi pusu u Klubu, sto se dovodjenja igraca tice...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Brate odustao sam, ne ide borba protiv vjetrenjaca. Puno seljaka, malo vremena jbg.joker90 je napisao/la:Brisi to, ako @pasica vidi, bolje da si mrtav sta ce ti lik uraditi!!hapuc je napisao/la:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ono mi je do danasnjeg dana jedna od najjacih scena u historiji foruma, od tad sam te zagotivio!pasica je napisao/la: Brate odustao sam, ne ide borba protiv vjetrenjaca. Puno seljaka, malo vremena jbg.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Halali,krajišnik.Kontam zajebavaš ili šta,ne mogu pohvatati ove "sarkastične" .Nama je agregatno i prirodno stanje da budemo nagli...begiii je napisao/la:@MaroonKrajina rek'o odakle si brat sta se odmah kocoferis
Prekipilo jbgjoker90 je napisao/la:Ono mi je do danasnjeg dana jedna od najjacih scena u historiji foruma, od tad sam te zagotivio!pasica je napisao/la: Brate odustao sam, ne ide borba protiv vjetrenjaca. Puno seljaka, malo vremena jbg.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
MaroonKrajina je napisao/la:Halali,krajišnik.Kontam zajebavaš ili šta,ne mogu pohvatati ove "sarkastične" .Nama je agregatno i prirodno stanje da budemo nagli...begiii je napisao/la:@MaroonKrajina rek'o odakle si brat sta se odmah kocoferisa lokacija,BANJA LUKA CIJELA BORDO BIJELA!
A da vidimo ko na ovaj mubarek ponedjeljak neće potpisati u cirkusu zvanom FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], mire971, nedimmmm1337, PapakIzSa i 62 gosta.