Nego drop, dobri ovi snimci, klasicni. Uf kako vrijeme prodje, u sred Engleske, Englezi ispadaju i na kraju se cuju Nijemci kako pjevaju:"Oooohhh wie ist das schöööön!" (Ooooh kako je ovo lijepo!)
Moderator/ica: admin
ovaj put sam namjerno pesimisticangeronimo je napisao/la:steve, đes ba? Nesto slicno si mi bio raspolozen uoci finala U-21, izmedju ove dvije reprezentacije.![]()
Ono je bila zestoka pljuska, zar ne?![]()
Ovaj debakl je bio u kvalifikacijama na ''svetom terenu'' u Minhenu, Elf je dobio prvi meč u gostima golom Hammana sa 1-0...Neutral je napisao/la:Dok Englezi pobjeđuje nevažne prijateljske utakmice, Nijemci to rade na velikim takmičenjima, pa i na Wembleyu.
Jest,ko'Boliviju.calcio je napisao/la:Njemacka prolazi a onda ce ih Argentina razmontirati u cetvrtfinalu.
Engleska će pobijedit Njemačku u nedjelju i to neće biti tako bolno čutitm84 je napisao/la:kako je engleskim navijacima bolno kad cuju sljedece:
njemacka je pobjedila u zadnjoj utakmici na starom wembley-u pobjedila englesku na svetom terenu 1-0 2000. godine
njemacka je pobjedila kao prva reprezentacija na novom wembley-u 2007. godine 2-1.
Svidja mi se ova recenicadrop je napisao/la: svaki put na kraju Englezi plakali ko curice , hladnokrvni Njemci lagano odlazili u finale bez puno slavlja i pompe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.