Ne smijes ovdje ni reci da momak nije kvalitet, odmah te razapnu, a to nam je kriticna pozicija u timu. Kazu trci momak, spreman. Da mi se gleda trcanje obicno navijao bih za Amela Tuku, a ne za FK Sarajevo. Treba znati i igrati lopte, treba znati gdje da trcis i zatvaras prostor, ali samo nek se ne puca braco moja! Laku noc!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dovedite vise klasu na tu poziciju veznog, tacno sam zato pukao ko kokica zbog Cvijana, jer sam kontao da im je doslo iz guzice u glavu. Imali smo vezni red Cimirot-Radovac-Stojcev. Sa njima izgubis na Kosevu 3-2 od Borusije, zbog golmanske greske. Nedugo poslije toga imas na toj poziciji Rustemovica i Sloboda te prangija 0-3 na istom tom stadionu.
Ne smijes ovdje ni reci da momak nije kvalitet, odmah te razapnu, a to nam je kriticna pozicija u timu. Kazu trci momak, spreman. Da mi se gleda trcanje obicno navijao bih za Amela Tuku, a ne za FK Sarajevo. Treba znati i igrati lopte, treba znati gdje da trcis i zatvaras prostor, ali samo nek se ne puca braco moja! Laku noc!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svi govore da se pregovarlo, znaci da traze igraca na toj poziciji, to je bitno valjda mozda nadam se..joker90 je napisao/la:Dovedite vise klasu na tu poziciju veznog, tacno sam zato pukao ko kokica zbog Cvijana, jer sam kontao da im je doslo iz guzice u glavu. Imali smo vezni red Cimirot-Radovac-Stojcev. Sa njima izgubis na Kosevu 3-2 od Borusije, zbog golmanske greske. Nedugo poslije toga imas na toj poziciji Rustemovica i Sloboda te prangija 0-3 na istom tom stadionu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Reko cvijan da ce da ih izofira jer su mu davali 30 njemu sebi 10 milja maraka mjesecno, oni se prepali pa fol demant, a zezo ih Cvijan.
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
"Uprava radi odlican posao"macahz je napisao/la:Reko cvijan da ce da ih izofira jer su mu davali 30 njemu sebi 10 milja maraka mjesecno, oni se prepali pa fol demant, a zezo ih Cvijan.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Meanwhile...zlo87 je napisao/la:"Uprava radi odlican posao"macahz je napisao/la:Reko cvijan da ce da ih izofira jer su mu davali 30 njemu sebi 10 milja maraka mjesecno, oni se prepali pa fol demant, a zezo ih Cvijan.

- PitarBordo
- Kontakt:
Ljudi cekali da raja iftari pa objavili demant. Zamisli da su prije svi koji poste bi se omrsili spajajuci je i be, prema tome podrska upravi sto su imali razumjevanja prema navijacima ovaj postacima.

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Salim se [emoji14]
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Nit mi je ko pisao, nit sam sta brisao, nemoj admina da uvlacis u svoje teorije.shaman7 je napisao/la:neke stvari nisu za javnost, ali se sjecam da je na spominjanje moguceg dolaska Cvijanovica jedan forumas (ne mogu se sjetit sada) pisao adminu da izbrise komentare koji su i izbrisani na kraju. Sad ovo. Sta se valja tamo, znaju samo oni
Upravo pokusavam skontati o kakvom demantu pisete i u cemu je fol.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ni sportsport.ba, ni ****, sport 1, avazsport, niko nije prenio demant a imaju taj običaj da sve što objavi službena a tiče se transfera odmah prenesu.
Samo ****...
Zašto, kako, šta se dešava?
Samo ****...
Zašto, kako, šta se dešava?
Mozda nisi licno ti, ali komentari jednostavno nestali..admin je napisao/la:Nit mi je ko pisao, nit sam sta brisao, nemoj admina da uvlacis u svoje teorije.shaman7 je napisao/la:neke stvari nisu za javnost, ali se sjecam da je na spominjanje moguceg dolaska Cvijanovica jedan forumas (ne mogu se sjetit sada) pisao adminu da izbrise komentare koji su i izbrisani na kraju. Sad ovo. Sta se valja tamo, znaju samo oni
Upravo pokusavam skontati o kakvom demantu pisete i u cemu je fol.
Za druge ne znam, ali sportsport ne objavljuje demante ubleha koje drugi mediji pisu, jer nema potrebe da im se daje na znacaju. Osim na izricitu molbu za objavom. Pratite, mozda sta i skontate iz toga 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sabrine mi moje!
E ovo je stvarno dno dna ... sinoc sam vidjeo svasta jutros pola komentara nema ...zagorski je napisao/la:Ovaj demantij je u najmanju ruku sumnjiv,nesta tu nije cisto. Eh sad sta je raznih teorija ima. A da je nesta krajnje neuobicajeno potvrduje i veliki broj komentara na fb stranici kao i ekspresno i selektivno brisanje istih.
Ili je ovo sto @Evolution87 kaze "Kad se sjetim kad su nam bugari onog Borjana sa aerodroma pokupili"
Ili je neka teska mucka.... uglavnom nista se nikad sakrilo nije, saznalo se kad tad pa tako ce i ovo .... vrijeme ce pokazati svoje ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Vrlo sumnjivo ponašanje i vrlo sumnjivo demantovanje glasina...
Kada to sebi dozvoliš, onda ti je jasno koliko si nesposoban i nedorastao obavljanju neke odgovorne funkcije.
Kada to sebi dozvoliš, onda ti je jasno koliko si nesposoban i nedorastao obavljanju neke odgovorne funkcije.
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa vec se zna..dinokio se htio ugraditi u ugovor familiju mu yebem, covjek to naravno odbio jer je profesionalac i odyebo nasDBR1987 je napisao/la:E ovo je stvarno dno dna ... sinoc sam vidjeo svasta jutros pola komentara nema ...zagorski je napisao/la:Ovaj demantij je u najmanju ruku sumnjiv,nesta tu nije cisto. Eh sad sta je raznih teorija ima. A da je nesta krajnje neuobicajeno potvrduje i veliki broj komentara na fb stranici kao i ekspresno i selektivno brisanje istih.
Ili je ovo sto @Evolution87 kaze "Kad se sjetim kad su nam bugari onog Borjana sa aerodroma pokupili"
Ili je neka teska mucka.... uglavnom nista se nikad sakrilo nije, saznalo se kad tad pa tako ce i ovo .... vrijeme ce pokazati svoje ...
Uz duzno postovanje to je opet mahalska .... jel tako ...dok se ne oglasi Cvijanovic licno ili njegov menadjer sa TOM INFORMACIJOM mi mozemo samo nagadjat .... da nesto nije u redu to i budala vidi .... ovo je ofirno bilo da nemoze gore .... jos sa onim brisanjem komentara su samo to potvrdili ....TobeYarabi je napisao/la:pa vec se zna..dinokio se htio ugraditi u ugovor familiju mu yebem, covjek to naravno odbio jer je profesionalac i odyebo nasDBR1987 je napisao/la:E ovo je stvarno dno dna ... sinoc sam vidjeo svasta jutros pola komentara nema ...zagorski je napisao/la:Ovaj demantij je u najmanju ruku sumnjiv,nesta tu nije cisto. Eh sad sta je raznih teorija ima. A da je nesta krajnje neuobicajeno potvrduje i veliki broj komentara na fb stranici kao i ekspresno i selektivno brisanje istih.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ovo je nesto drugo ..... a mislim da je to opste poznato da novinari objavljuju sta menadjeri igraca zeli da se objavi .... da se nabije cijena igracu ... da se mozda javi jos neki klub sa ponudom ... ili da se jednostavno ispita tlo za moguci transfer .....admin je napisao/la:Za druge ne znam, ali sportsport ne objavljuje demante ubleha koje drugi mediji pisu, jer nema potrebe da im se daje na znacaju. Osim na izricitu molbu za objavom. Pratite, mozda sta i skontate iz toga
A Cvijanovic je malo veca riba u moru da bi ispipavao on ili njegov menadjer nasu ligu u kojoj ce biti najbolji igrac na svojoj poziciji ....
Leon Benko
Leon Benko
To je JEDINO LOGICNO OBJASNJENJE, pa se ovim demantom ogradjuju od za njih nedaj boze izjave Gorana o ovome, kao on ce lagat da su htjeli tal jer toboze nisu bili ni zainteresovani a kamoli pregovarali.DBR1987 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:Uz duzno postovanje to je opet mahalska .... jel tako ...dok se ne oglasi Cvijanovic licno ili njegov menadjer sa TOM INFORMACIJOM mi mozemo samo nagadjat .... da nesto nije u redu to i budala vidi .... ovo je ofirno bilo da nemoze gore .... jos sa onim brisanjem komentara su samo to potvrdili ....DBR1987 je napisao/la: pa vec se zna..dinokio se htio ugraditi u ugovor familiju mu yebem, covjek to naravno odbio jer je profesionalac i odyebo nas
Nisu oni glupi nimalo, naprotiv, u onome sto zele su pravi profesionalci. A to sto oni zele nije dobrobit Sarajevavec njihov licni.
S istinom sam davno složio pakt