FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2016, 02:08

Dovedite vise klasu na tu poziciju veznog, tacno sam zato pukao ko kokica zbog Cvijana, jer sam kontao da im je doslo iz guzice u glavu. Imali smo vezni red Cimirot-Radovac-Stojcev. Sa njima izgubis na Kosevu 3-2 od Borusije, zbog golmanske greske. Nedugo poslije toga imas na toj poziciji Rustemovica i Sloboda te prangija 0-3 na istom tom stadionu.

Ne smijes ovdje ni reci da momak nije kvalitet, odmah te razapnu, a to nam je kriticna pozicija u timu. Kazu trci momak, spreman. Da mi se gleda trcanje obicno navijao bih za Amela Tuku, a ne za FK Sarajevo. Treba znati i igrati lopte, treba znati gdje da trcis i zatvaras prostor, ali samo nek se ne puca braco moja! Laku noc! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 jun 2016, 02:34

joker90 je napisao/la:Dovedite vise klasu na tu poziciju veznog, tacno sam zato pukao ko kokica zbog Cvijana, jer sam kontao da im je doslo iz guzice u glavu. Imali smo vezni red Cimirot-Radovac-Stojcev. Sa njima izgubis na Kosevu 3-2 od Borusije, zbog golmanske greske. Nedugo poslije toga imas na toj poziciji Rustemovica i Sloboda te prangija 0-3 na istom tom stadionu.

Ne smijes ovdje ni reci da momak nije kvalitet, odmah te razapnu, a to nam je kriticna pozicija u timu. Kazu trci momak, spreman. Da mi se gleda trcanje obicno navijao bih za Amela Tuku, a ne za FK Sarajevo. Treba znati i igrati lopte, treba znati gdje da trcis i zatvaras prostor, ali samo nek se ne puca braco moja! Laku noc! :salut:
Svi govore da se pregovarlo, znaci da traze igraca na toj poziciji, to je bitno valjda mozda nadam se..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 20 jun 2016, 02:41

Reko cvijan da ce da ih izofira jer su mu davali 30 njemu sebi 10 milja maraka mjesecno, oni se prepali pa fol demant, a zezo ih Cvijan.

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 jun 2016, 02:48

macahz je napisao/la:Reko cvijan da ce da ih izofira jer su mu davali 30 njemu sebi 10 milja maraka mjesecno, oni se prepali pa fol demant, a zezo ih Cvijan.

"Uprava radi odlican posao"
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 jun 2016, 02:59

zlo87 je napisao/la:
macahz je napisao/la:Reko cvijan da ce da ih izofira jer su mu davali 30 njemu sebi 10 milja maraka mjesecno, oni se prepali pa fol demant, a zezo ih Cvijan.

"Uprava radi odlican posao"
Meanwhile...

slika

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 03:00

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha idi budalo
Samo Saraj'vo.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 jun 2016, 03:08

Ljudi cekali da raja iftari pa objavili demant. Zamisli da su prije svi koji poste bi se omrsili spajajuci je i be, prema tome podrska upravi sto su imali razumjevanja prema navijacima ovaj postacima.
:D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 20 jun 2016, 03:13

Salim se [emoji14]

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 jun 2016, 07:05

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jun 2016, 08:15

shaman7 je napisao/la:neke stvari nisu za javnost, ali se sjecam da je na spominjanje moguceg dolaska Cvijanovica jedan forumas (ne mogu se sjetit sada) pisao adminu da izbrise komentare koji su i izbrisani na kraju. Sad ovo. Sta se valja tamo, znaju samo oni
Nit mi je ko pisao, nit sam sta brisao, nemoj admina da uvlacis u svoje teorije.

Upravo pokusavam skontati o kakvom demantu pisete i u cemu je fol.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 20 jun 2016, 08:23

Ni sportsport.ba, ni ****, sport 1, avazsport, niko nije prenio demant a imaju taj običaj da sve što objavi službena a tiče se transfera odmah prenesu.
Samo ****...

Zašto, kako, šta se dešava?

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 jun 2016, 08:23

admin je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:neke stvari nisu za javnost, ali se sjecam da je na spominjanje moguceg dolaska Cvijanovica jedan forumas (ne mogu se sjetit sada) pisao adminu da izbrise komentare koji su i izbrisani na kraju. Sad ovo. Sta se valja tamo, znaju samo oni
Nit mi je ko pisao, nit sam sta brisao, nemoj admina da uvlacis u svoje teorije.

Upravo pokusavam skontati o kakvom demantu pisete i u cemu je fol.
Mozda nisi licno ti, ali komentari jednostavno nestali..

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jun 2016, 08:39

Za druge ne znam, ali sportsport ne objavljuje demante ubleha koje drugi mediji pisu, jer nema potrebe da im se daje na znacaju. Osim na izricitu molbu za objavom. Pratite, mozda sta i skontate iz toga ;)

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 jun 2016, 08:49

Sabrine mi moje!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 jun 2016, 09:00

zagorski je napisao/la:Ovaj demantij je u najmanju ruku sumnjiv,nesta tu nije cisto. Eh sad sta je raznih teorija ima. A da je nesta krajnje neuobicajeno potvrduje i veliki broj komentara na fb stranici kao i ekspresno i selektivno brisanje istih.
E ovo je stvarno dno dna ... sinoc sam vidjeo svasta jutros pola komentara nema ...
Ili je ovo sto @Evolution87 kaze "Kad se sjetim kad su nam bugari onog Borjana sa aerodroma pokupili"
Ili je neka teska mucka.... uglavnom nista se nikad sakrilo nije, saznalo se kad tad pa tako ce i ovo .... vrijeme ce pokazati svoje ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 20 jun 2016, 09:03

Vrlo sumnjivo ponašanje i vrlo sumnjivo demantovanje glasina...
Kada to sebi dozvoliš, onda ti je jasno koliko si nesposoban i nedorastao obavljanju neke odgovorne funkcije.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 jun 2016, 09:03

DBR1987 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ovaj demantij je u najmanju ruku sumnjiv,nesta tu nije cisto. Eh sad sta je raznih teorija ima. A da je nesta krajnje neuobicajeno potvrduje i veliki broj komentara na fb stranici kao i ekspresno i selektivno brisanje istih.
E ovo je stvarno dno dna ... sinoc sam vidjeo svasta jutros pola komentara nema ...
Ili je ovo sto @Evolution87 kaze "Kad se sjetim kad su nam bugari onog Borjana sa aerodroma pokupili"
Ili je neka teska mucka.... uglavnom nista se nikad sakrilo nije, saznalo se kad tad pa tako ce i ovo .... vrijeme ce pokazati svoje ...
pa vec se zna..dinokio se htio ugraditi u ugovor familiju mu yebem, covjek to naravno odbio jer je profesionalac i odyebo nas

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 jun 2016, 09:10

TobeYarabi je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:
pa vec se zna..dinokio se htio ugraditi u ugovor familiju mu yebem, covjek to naravno odbio jer je profesionalac i odyebo nas
Uz duzno postovanje to je opet mahalska .... jel tako ...dok se ne oglasi Cvijanovic licno ili njegov menadjer sa TOM INFORMACIJOM mi mozemo samo nagadjat .... da nesto nije u redu to i budala vidi .... ovo je ofirno bilo da nemoze gore .... jos sa onim brisanjem komentara su samo to potvrdili ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 jun 2016, 09:22

admin je napisao/la:Za druge ne znam, ali sportsport ne objavljuje demante ubleha koje drugi mediji pisu, jer nema potrebe da im se daje na znacaju. Osim na izricitu molbu za objavom. Pratite, mozda sta i skontate iz toga ;)
Ovo je nesto drugo ..... a mislim da je to opste poznato da novinari objavljuju sta menadjeri igraca zeli da se objavi .... da se nabije cijena igracu ... da se mozda javi jos neki klub sa ponudom ... ili da se jednostavno ispita tlo za moguci transfer .....

A Cvijanovic je malo veca riba u moru da bi ispipavao on ili njegov menadjer nasu ligu u kojoj ce biti najbolji igrac na svojoj poziciji ....

Leon Benko

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 09:22

DBR1987 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la: pa vec se zna..dinokio se htio ugraditi u ugovor familiju mu yebem, covjek to naravno odbio jer je profesionalac i odyebo nas
Uz duzno postovanje to je opet mahalska .... jel tako ...dok se ne oglasi Cvijanovic licno ili njegov menadjer sa TOM INFORMACIJOM mi mozemo samo nagadjat .... da nesto nije u redu to i budala vidi .... ovo je ofirno bilo da nemoze gore .... jos sa onim brisanjem komentara su samo to potvrdili ....
To je JEDINO LOGICNO OBJASNJENJE, pa se ovim demantom ogradjuju od za njih nedaj boze izjave Gorana o ovome, kao on ce lagat da su htjeli tal jer toboze nisu bili ni zainteresovani a kamoli pregovarali.

Nisu oni glupi nimalo, naprotiv, u onome sto zele su pravi profesionalci. A to sto oni zele nije dobrobit Sarajevavec njihov licni.
S istinom sam davno složio pakt

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], muhamedhulk, Nantess, propoklopac i 26 gostiju.