Pa sve 5 samo što je nakon toliko gluposti koje je vidio od ove dvojice on i dalje držao njih u igri. Varejao i Ezeli ne mogu ni na koji način zatvoriti reket ili zaštititi skok, a plus u napadu stvaraju samo dodatni čep pod košem.adriano_leite je napisao/la: Drzao je u igri centre jer ga je nasa niska petorka ubijala konstantno. Ne mogu se sloziti da mu je niska petorka donosila prednost jer nije. Tristan centar, James 4, RJ 3, Smith 2, Irving 1, najbolja nasa petorka zadnje 3 tekme, ovu tekmu je tu i Love uskocio. Znaci apsolutno nas nije nadigrala njihova niska petorka. Zato je i mijenjao, da zatvori reket.
Sinoć ih je petorka bez centra prvo odvela do plus 7 na kraju prvog poluvremena, da bi onda sa jednim od ove dvojice na parketu upali u -6 u 3. četvrtini pa onda na kraju treće opet bili na plus 1 kad je izveo centre i ubacio dodatnog niskog. Čak i onaj plus 4 koji su na kraju napravili je bilo bez centra na parketu koji je onda Ezeli automatski u.s.r.ao jer je nesposoban i niej Bogut jednostavno.
@torres i ja mislim da je Walton bolji od Kerra, prije svega nekako ležerniji i opušteniji te nema tvrdoglavnost Kerra. Čudi me da je Kerr takve greške pravio jer je ipak škola dva top 5 trenera ikad, od kojih je jedan majstor prilagodbe, a drugi najbolji in game trener ikad.