FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 03 jun 2016, 14:16

Nakon Miloševića iz Spartaka, nas novi igrac je francuski stoper Thomas Phibel koji je u prethodnom periodu nastupao za rusku Mordoviu!

Ako se pokaze kao njegovi doskorasnji saigraci Donald i Le Talek bice odlicno pojacanje! Samo da ne bude neki novi Edson... ;)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 03 jun 2016, 16:20

Ako bude dobar mozda im uzmemo jos nekog igraca na zimu. :mrgreen:

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 04 jun 2016, 23:58

50 miliona duga i brdo stranaca se dovodi... :silent:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 jun 2016, 13:04

Shadows je napisao/la:50 miliona duga i brdo stranaca se dovodi... :silent:
Jbg, imamo drzavni aparat... ;)

Klinci se plasirali u finale turnira u Italiji! U polufinalu pao Arsenal...Jel' to ista ona ekipa sto je igrala turnir u Bijeljini?

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 jun 2016, 15:34

@marconato

Mislim da jesu to ti.. Citao sam (a i malo gledao preko SK), i u toj generaciji ima nekoliko velikih potencijala.. Da iz svake generacije budu po 2-3, bice super.

Inace, mediji ovih dana objavljuju da ce Petkovic u Fiorentinu za neka 2 miliona evra.. Da Zvezda ima ponude za Edsona iz Kazakstana, Tajlanda i Brazila. Vojvodina hoce Gavrica.. Postoje i neke ponude za Orlanda.. A inace Orlandiceva statistika u Zvezdi je 19 meceva i 8 golova :mrgreen:
Takodje danas Jutarnji objavio da Dinamo hoce Avramovskog.. Ja licno bih volio da ostane kod nas i da dobije sansu kod Bozovica, ali vidicemo..

Caki, Andjelkovic, Supic valjda nece dobiti novi ugovor, jos se razmislja sta sa Sikimicem kojem isto istice ugovor.. Pokusavamo se opet rijesiti Parkera.

Kahriman potpisuje novi ugovor kad se vrati iz Francuske, sa pozajmice se vracaju Avramovski, Jovovic i Manojlovic.. Potpisali za sada Fibel, Milosevic i Mitchell, naredne sedmice valjda dolaze Mitrovic iz Mersina i Stojkovic.. sto znaci da se ceka jos jedan ofanzivni vezni i jos jedan napadac. Pitanje je jos kako ce se rijesiti guzva u vezi jer tu trenutno imamo Donalda, Le Talleka, Ristica, Plavsica, Srnica, Kataia, Avramovskog, Jovovica, Babunskog + pojacanje. Moje misljenje je da ce Ristic i jos jedan (od dvojca Avramovski - Jovovic) napustiti klub.

A i trenutno je i guzva na stoperskim pozicijama.. Fibel, Lukovic, Rendulic, Pavicevic, Edson, Stojanovic + pojacanje.. Realno je da Edson ode, a ocekujem i da napravimo neki dogovor sa Savom jer on tu vise nema sta traziti.. A kontam i da ce Rendulic otici negdje, jer tesko da ce pristati da i ove sezone bude cetvrti stoper, jer ce Lukovic biti ili prva postava ili prva rezerva. Mislim da se mora naci mjesta za Stojanovica da dobija minutazu ove godine, pa da naredne bude stub odbrane..

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 jun 2016, 21:24

Izgleda smo zavrsili Uroša Đurđevića i da smo u ozbiljnim pregovorima za Andriju Pavlovića!!!

Joj Terze madjije, al' ce biti pisanja po sirotinji :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 jun 2016, 22:23

Uroš Đurđević, vlažni san svakog Cigana, je postao realnost. :tokralju: :clap:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 08 jun 2016, 22:29

Ako on stvarno dolazi, ne vidim sto bismo masno placali Pavlovica.. Imamo njega i Huga kao napadace, a Grof svejedno igra samo sa jednim. Nek treci napadac bude Sikimic, a cetvrti Joveljic ili neki drugi omladinac.. Kako je krenulo, mozda i kompletiramo ekipu do pocetka priprema..

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 jun 2016, 22:36

dscile je napisao/la:Ako on stvarno dolazi, ne vidim sto bismo masno placali Pavlovica.. Imamo njega i Huga kao napadace, a Grof svejedno igra samo sa jednim. Nek treci napadac bude Sikimic, a cetvrti Joveljic ili neki drugi omladinac.. Kako je krenulo, mozda i kompletiramo ekipu do pocetka priprema..
Mozda planiraju da prodaju Huga i zbog toga se obezbjedjuju ovom dvojicom! Realno, Hugo ce ici kad-tad, vjerovatno kad(ako) se plasiramo u grupnu fazu... ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 08 jun 2016, 23:14

Ja bas mislim suprotno.. da nece otici prije zime ako se plasiramo u Evropu, a da ce otici u avgustu ako je ne obezbjedimo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jun 2016, 15:05

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 jun 2016, 11:43

Doveli smo na pozajmicu Poletanovića iz Genta s opcijom otkupa ugovora!

Po svemu sudeci, nas novi igrac je i sin Ušketa Vučićevića - Vanja Vučićević, inace najbolji strijelac omladinske lige Srbije!
[youtube][/youtube]
U narednim danima se ocekuju bombe prelaznog roka... :bale:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 jun 2016, 12:21

Valleta/B36 - Zvezda

Mislim da bi Zvezda bez vecih problema trebala zakoraciti u trece pretkolo

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jun 2016, 12:25

Extra, bolje skoro da i nije moglo!

Prvu gostujemo 12/13, a revans u Bg-u sedam dana kasnije... ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 20 jun 2016, 15:37

Ocekujem opet euforiju i ludilo, bez obzira sto su protivnici neatraktivni.. 10 godina su se cekali ovi mecevi.. minimum 30-40 hiljada ljudi ce doci da podrze ekipu i pokazu strancima u kakav su klub dosli.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jun 2016, 17:04

Biće euforija, to je sigurno. 9 godina nas nije bilo u kvalifikacijama za LŠ, još od Rangersa (tada sam bio na jugu). nadmoćno smo uzeli titulu, napravili ozbiljan tim, najavljuju se kvalitetna pojačanja, oko kluba se stvorila pozitivna atmosfera. 25000 do 30000 minimum :salut: Već u 3. i aBd 4. pretkolu, ta će cifra ići i do 45-50000.

Samo sad da što prije kompletiramo tim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 20 jun 2016, 19:33

Jeste da vazi ona da danas svako igra fudbal.. ali sa ovakvim mogucim protivnikom, mi smo sebi prakticno omogucili uigravanje do kraja jula.. Tacnije nemamo pritisak da se moramo u potpunosti uigrati do prvih utakmica, kakav bi bio da smo dobili Olimpiju, Norceping, Izraelce, Ferencvaros..

Dolazak Poletanovica apsolutno nisam ocekivao, ali mislim da je to ekstra potez.. pretpostavljam da ce nas Donald/Le Talek napustiti u januaru i mi prakticno imamo spremnu kvalitetnu zamjenu, koja nije stranac.. isto tako i na lijevom beku. Kanga je valjda pristao na nase uslove.. a po meni najbolji potez bice dovodjenje Ruiza, ako dodje. Mlad igrac, odlican.. bomba u najavi.

Od dolazaka me vise brinu odlasci. Nagruvali smo igraca za dvije ekipe.. Moramo se osloboditi Save, Gavrica, Orlandica i slicnih.. pa i Rileta jer ga ne vidim sa minutazom ove godine.. vidjeti sta ce biti sa Avramovskim i Jovovicem, poslati klince na pozajmice..

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jun 2016, 13:07

Ibanez izgleda presao u Trabzon za 1.4 mil. ali ostaje nas do kraja kvalifikacija za evro takmicenja!

Posao je i los i dobar. Los u smislu sto su ovo objektivno male pare za ovakvog beka i naseg ponajboljeg igraca, a dobar jer smo ga doveli bez obestecenja i tako imamo cistih vise od mil. evra, za sta mozemo izmiriti godisnje plate za 2-3 vrhunska igraca tipa Kanga ili Ruiz... i sto ce nam biti na raspolaganju i pomoci da udjemo u grupnu fazu LŠ/LE... ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 jun 2016, 15:23

Iskreno, ocekivao sam da ce otici.. ali nadao sam se da ce to biti na kraju kvalifikacija i za 2+ miliona. Izgleda da je ta cijena ostanka do kraja avgusta upravo tih 600 hiljada.. tako da mogu svariti ovih samo 1.4 miliona. Ipak, nije to malo utakmica s obzirom kada nam pocinje prvenstvo..ako prodjemo drugo kolo, to je 6 utakmica u Evropi i sigurno 5+ u JSL.

Vucicevic na cetiri godine
slika
Poletanovic pozajmica sa pravom otkupa
slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jun 2016, 19:15

Šteta što Lučo odlazi, ali to nam je što nam je.
Samo nejasna mi je cifra koju ćemo dobiti. Negdje se kaže 1,4 miliona, a negdje 2-2,5.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.