FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 23:02

joker90 je napisao/la:Kakva poređenja od ovih sto kukaju, pa tacno da ne povjerujes! :urnebes: Ne da mi se vise ni iznositi argumente, ni objasnjavati, samo zastanes i nasmijes se sta sve lupaju.

Al' kaže lik "Postavio sam pjesmu i sinoć i jutros, kad postavim pjesmu to je gotovo" :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ima frajko protokol cijeli :lol: :lol:
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 jun 2016, 23:08

Ne znam zasto se forsira teza kako se uvijek trazi neko u koga ce se upirati prstom-pljuvati. Pa niko ovdje nije lud da pljuje po bilo kome,onako,jer mu je toliko dosadno u zivotu. Ako se pljuje po mnogo cemu,onda mnogo toga jos ne valja ili se pokvarilo. Ove navijacke konfrontacije su jedino sto nije potrebno,jedni drugima opravdavati treba li pljuvati,ili ne..

Kako ovakvih pojava nije bilo kad smo svi u glas hvalili sve sto valja,i otisli toliko daleko da smo se pofino bili odljepili od zemlje,ali opet ponajvise zbog istih tih po kojim se sad pljuje. Oni su i tada nalozili raju pricama o mega giga,ultra jakom evropskom Sarajevu,itd...

Hapali su nego sta su,manipulisali,radili malverzacije. Pa imali su priliku na onaj skandal reagovati i pokazati kako su to fine dusice koje vole i rade za klub. Pa jesu li?? Za mene sasvim dovoljno da izgube moje licno a Boga mi i povjerenje velike vecine. I sve sto sad rade dobro ili ce raditi,raja ce to podrzavati radi kluba, i podrzavati sve pozitivne poteze zarad boljitka kluba. Sve sto ce fuliti biti ce popljuvano. Mislim da ovdje nije upitno pljuvanje uopste,samo je pitanje intenziteta istog.A sto se njih tice,oni su prnuli u sisu :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 jun 2016, 23:11

suspendujte kallasia, on je kriv za sve!!!!!

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 20 jun 2016, 23:12

PitarBordo je napisao/la:Ja ne tražim da ode, on, peti ili deseti - ja tražim da se kazne odgovorni za ulazak u treću sezonu bez kvalifikovanog šefa struke, za sramoćenje na terenima i za dovođenje svih ti promašaja od igrača. Ako je za ovu polusezonu kriv Ješić, onda treba da ispašta neko, ili da izađu i kažu "isključivo je vlasnik to htio", kao što su rekli da Ješić ima punu podršku Tana, pa nakon blamiranja na Koševu i poraza nakon više od tri decenije od Slobode ga odmah skloniše. Neko mora odgovarati, nema veze kakva je organizacija, firma, pekara, za ono se mora odgovarati.
Također, i ja smatram da se za to mora odgovarati. Ne nužno svim ostavkama, ali se mora odgovarati.
PitarBordo je napisao/la:Više udruženja, veoma bitnih oko kluba, je izdalo saopštenja za javnost (pričam i o Hordama), direktno prozvali navedenog gospodina, nigdje nije izašao u medije i demantovao to, a pogotovo da je pokrenuo postupak plaćenja i klevete - jer nema između ili oni govore istinu ili ga kleveću.
Kao što rekoh, Dino, po mom mišljenju, treba otići, zbog sukoba sa Hordama,
Mislim da oni govore istinu o tome da im je prijetio i zbog toga on treba otići.
PitarBordo je napisao/la: Ponavljam, ja ne tražim da neko ode nego da se preuzme odgovornost, a to da li bi s moralne strane preuzimanje te odgovornosti moralo da znači i povlačenje sa svih funkcija, je priča za drugu vrstu emisije.
Dijelimo mišljenje o odogovornosti.
PitarBordo je napisao/la:Da pogledamo to laički i zaključimo da su fakat nešto ukakili kad su im tako krila skresana, pa opet se nameće to da li treba možda da stave prst na čelo, a ne Dino izlazi u medije i daje izjavu "ja od kako sam u klubu", te pobraja sve pozitivne, a preskače sve negativne. Ispada da on smatra da je zaslužan samo za pozitivne stvari - da li su mu one bile u domenu radnog mjesta? Jer ako se kiti titulom i kupom, onda se mora okititi i poraz u derbiju nakon 12 godina, i još hejbet nekih drugih uslovno rečeno negativnih stvari.
Svi znamo da su ukakili.
PitarBordo je napisao/la:Htjeli možda Petrovića kada je dogorilo, ne znam, to nagađam - ali ako su pratili njegovo "nuđenje" ili pokušavali da ugode mahali - pa i ljetos se Petrović spominjao, pa ga iskuliraše i jednom i drugi i treći put. Na kraju sam rekao da je čekao samo poziv Sarajeva.

Da rezimiram, ja ne tražim neke ostavke slijepo ili psujem nekome, naprotiv - tražim samo da snose odgovornost i posljedice svi koji su odgovori - ne može se biti odgovorno za pobjedu, a ne biti za poraz - zar ne?
I ja tražim odgovornost, za neke je to odstupanje sa radnog mjesta, za neke nije.
Ne želim poimenično, jer ne volim te mahalske priče, ali nam valjda u Klubu sjede ljudi koji znaju šta je istina, a šta ne, pa će valja svako snositi kaznu srazmjerno učinjenom i odgovornosti koju su imali za sve.
Nažalost, mislim da niko od nas nema utjecaja na to, ali eto, nada posljednja umire.

Sad, stvarno me interesuje šta je pozadina onog demanta?

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 jun 2016, 23:12

Dodjem sa posla .... vidim 10 stranica novih ...procitam svih 10 kontam bilo nesto novo kad ono ... :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:
Ohanite malo ... vidim nema euforije vise pa sve po starom ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 23:34

@Conscious vidiš da imamo identično razmišljanje. :salut:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 20 jun 2016, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

blowfish
Kontakt:

Post Postao/la blowfish » 20 jun 2016, 23:34

Poserem se ja na ligu u kojoj se vec zna ko ce biti prvak naredne sezone.
FK SARAJEVO

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 20 jun 2016, 23:48

Dugo pratim ovaj forum, odlucio sam da se registrujem i da se pridruzim Pitarima na ovoj temi.
FKS 1946 !

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 20 jun 2016, 23:52

PitarBordo je napisao/la:@Conscious vidiš da imamo identično razmišljanje. :salut:
:mrgreen:

Koliko smo slova potrošili da objasnimo jednake stavove.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 21 jun 2016, 00:00

i kada teško je
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jun 2016, 00:01

Bit ce mucna atmosfera na Kosevu.
Svasta se moze ocekivati.
Vjerujem da ce Horde Zla nastaviti otvoreni rat protiv uprave i da ce potruditi sto vise kazni da im prouzrokuju.
Mi na zapadu cemo biti glasni u povicima protiv feminiziranog i njegovih jataka :D

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 jun 2016, 00:03

batman10 je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum, odlucio sam da se registrujem i da se pridruzim Pitarima na ovoj temi.
Who is you

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 00:07

AVNOJ je napisao/la:
batman10 je napisao/la:Dugo pratim ovaj forum, odlucio sam da se registrujem i da se pridruzim Pitarima na ovoj temi.
Who is you

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne razumijem engleski, ovdje smo da pisemo o FKS.
FKS 1946 !

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 21 jun 2016, 00:09

molim ? šta ? ma ne razumem romski :urnebes:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 00:17

Mislim da je pun pogodak ostanak uprave. Prije toga smo u dvije sezone osvojili kup i ligu. Naredne opet napadamo najvece postolje uz još dva pojacanja u trebalo bi biti dovoljno barem za jedan trofej sljedece sezone.
FKS 1946 !

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 21 jun 2016, 00:19

batman10 je napisao/la:Mislim da je pun pogodak ostanak uprave. Prije toga smo u dvije sezone osvojili kup i ligu. Naredne opet napadamo najvece postolje uz još dva pojacanja u trebalo bi biti dovoljno barem za jedan trofej sljedece sezone.
Brvo, prosvijelio si nas.

Daj jos koju pametnu, takav kao ti nam je prijeko potreban bio na forumu.

U sustini, jedva cekam utakmicu da im se cijeli stadion nahebe majke.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2016, 00:21

batman10 je napisao/la:Mislim da je pun pogodak ostanak uprave. Prije toga smo u dvije sezone osvojili kup i ligu. Naredne opet napadamo najvece postolje uz još dva pojacanja u trebalo bi biti dovoljno barem za jedan trofej sljedece sezone.
jesi i ti plaćenik, ako baci ignore jes
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

batman10
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 00:23

Evander je napisao/la:
Brvo, prosvijelio si nas.

Daj jos koju pametnu, takav kao ti nam je prijeko potreban bio na forumu.

U sustini, jedva cekam utakmicu da im se cijeli stadion nahebe majke.
Pola stadiona a ne cijeli stadion, kako to ti zelis predstaviti. Brzo se zaboravljaju dobre stvari koje je ova uprava uradila.

zlo87

Ma kakav placenik to su price za djecu, onda smo svi mi placenici jer smo dizali ovu upravu u nebesa kad smo osvojili titulu.
FKS 1946 !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jun 2016, 00:25

Ali kako se odjednom stvori par novih likova koji su dosli braniti upravu.
Jeste svijesni da osim vas placenika, 99 posto raje je protiv nesposobnjakovica iz uprave?
Jeste svijesni da bez Face, Muminovica i slicnih, pojedini nece smijeti proci Kosevom?
Jeste svijesni da nakon prijetnji, gore pomenutim kriminalcima blliskim upravi, rat sa navijacima nikad nece biti prekinut?

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 21 jun 2016, 00:26

Sa ovakvom atmosferom oko kluba, daBogda da i iduce sezone Evrope vidimo. Pa taman da nam i Ibrahimovica dovedu :facepalm:
IDEMO PONOVO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, SHZ82, TETRAPAK i 44 gosta.