FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 21 jun 2016, 01:32

Lijepo je vidjeti da ljudi imaju različita mišljenja, ali je dosadilo jedno te isto čitati 3 mjeseca na forumu. Hiljadu puta sam i ja, i mnogi ostali objašnjavali greške uprave i ne pada mi na pamet da se ponavljam. Ali jedno znajte, neće Dino otići sve dok jedva 2 000 ljudi skandira UPRAVA NAPOLJE i DINO ODLAZI. Pa naše skandiranje je žalosno. Žalosno je vidjeti cijeli stadion. Neka je sram i stid sve one koji sjede kući, seru po Klubu i ne dolaze na stadion. Bila su i ranije loša vremena, krize i svakakva negativna dešavanja, pa je raja dolazila, raja je željela bolji Klub, evropsko Sarajevo. A šta je sad? Zar smo odustali od Sarajeva, od našeg sna? Zar ćemo dozvoliti da nam od Kluba naprave privatnu prćiju, ako je i već nisu napravili? Zbog čega smo toliko pasivni, hoćemo li nešto uraditi konkretno za boljitak našeg kluba? Kad bude 10 000 ljudi na Koševu i kad budu skandirali DINO ODLAZI, e tad se stvari mogu promjeniti. Ako bude situacija, kao prethodne polusezone, e onda smo nayebali...
SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2016, 01:35

Raja se razocarala, kao nikad prije, zato i jeste ovakva situacija. Dini i ostalim izmetima je cilj da nas bude sto manje, tako su sigurniji. Pazi kakve ce biti cijene godisnjih i to.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 21 jun 2016, 01:35

ne prijaviš se na forum dva dana, kad ono nakotilo se neke raju da brani upravu, ne možeš ih pohvatat... :facepalm: :facepalm:

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 01:40

ajdohordas je napisao/la:ne prijaviš se na forum dva dana, kad ono nakotilo se neke raju da brani upravu, ne možeš ih pohvatat... :facepalm: :facepalm:
Jel to zabranjeno da se registrujem na forum i da pišem ono što mislim ?
FKS 1946 !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2016, 01:41

batman10 je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:ne prijaviš se na forum dva dana, kad ono nakotilo se neke raju da brani upravu, ne možeš ih pohvatat... :facepalm: :facepalm:
Franto kako ti ne dosadi majke ti eto? Da me banuju sa 10 profila u mjesec dana, pa ja bih se zapitao neke stvari i je li sve u redu sa mnom, ali ti jok...
Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 jun 2016, 01:44

SRETAN BROJ - 1725

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jun 2016, 01:45

Jednu cu stvar reci vezano za ove rasprave oko uprave tj dine & co,ko je za a ko protiv i razlozi za jedno i drugo misljenje,a to je:
-Oni da su i u jednom momentu priznali krivicu i izvinuli se navijacima u smislu 'htjeli smo,trudili smo se ali nismo uspjeli,priznajemo krivicu,izvinjavamo se navijacima,imali smo pogresnu procjenu...' i sl. Ili npr. 'uradicemo sve sto je u nasoj moci da ispravimo nase greske',itd. isl. Drugim rijecima da su otvoreno i iskreno istupili prema navijacima... Vjerujem da bi sve bilo drugacije.
Ali jbg oni se bahate i inate,sakrivaju se u misje rupe i kao zadnje pic.ice sute,jos predsjednik kluba kaze 'splet okolnosti' i jos krivicu jednim dijelom prenosi na medije!!! A ŠSŠ (bez licence) kaze da ne zna sta mu se desava sa ekipom! I onda takvog nagrade novim ugovorom!
Ma daaaaj ba!
Ovime su samo potvrdili da su papci,da im je novac udario u glavu,da nemaju nikakvog postovanja prema navijacima,a samim tim su sebi skocili u stomak. Jer ovo je mali grad,valja izaci u grad,na ulicu...

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 01:45

joker90 je napisao/la:
batman10 je napisao/la:
Franto kako ti ne dosadi majke ti eto? Da me banuju sa 10 profila u mjesec dana, pa ja bih se zapitao neke stvari i je li sve u redu sa mnom, ali ti jok...
Ako sam ja Franto nek me odmah banuju.
FKS 1946 !

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2016, 01:49

Jel to zabranjeno da se registrujem na forum i da pišem ono što mislim ?[/quote]

Franto kako ti ne dosadi majke ti eto? Da me banuju sa 10 profila u mjesec dana, pa ja bih se zapitao neke stvari i je li sve u redu sa mnom, ali ti jok...[/quote]

Ako sam ja Franto nek me odmah banuju.[/quote]
e jesi ga demantovo hahahahahahahaahahah
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 01:55

zlo87 je napisao/la:Jel to zabranjeno da se registrujem na forum i da pišem ono što mislim ?
Franto kako ti ne dosadi majke ti eto? Da me banuju sa 10 profila u mjesec dana, pa ja bih se zapitao neke stvari i je li sve u redu sa mnom, ali ti jok...[/quote]

Ako sam ja Franto nek me odmah banuju.[/quote]
e jesi ga demantovo hahahahahahahaahahah[/quote]

Ti si franto hajd me demantuj ? Ti si placenik hajd me demantuj ? Placen si da pljuješ po upravi ?
FKS 1946 !

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 jun 2016, 01:58

Klasicno mazanje ociju, istina je samo jedna, sa trenutnim kadrom Evropi se ne nadajte drugari. Pisali smo o cerupanju Sobode, a mi od njih pokupili dvojicu prosjecnih igraca, oni doveli najboljeg stopera lige, igrace sa ogromnim iskustvom i renomeom. Zrinjskom pojacanja nisu ni potrebna, odrzi li proslosezonski kadar opet je prvak. Siroki se svakako ugura u evropska takmicenja po nacionalnom kljucu, a nama ostaje da se sa Strumfovima borimo za 4. mjesto.

I jesmo li naucili lekciju iz prosle sezone?

Svakako da jesmo, naucili smo bolnu lekciju da klubu i ljudima koji ga vode nije prioritet izlazak u Evropu, trofeji, salatare vec neka famozna proizvodnja igraca.

Ne znam kako je vama, ali meni je danas muka bila sto nas nema u zrijebu. Dino, Kusturica, kako vas nije stid svog pesinluka i amaterizma.

Pobogu ljudi naucite citirati jedne druge.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 21 jun 2016, 02:02

FRANK RIBERY je napisao/la:Klasicno mazanje ociju, istina je samo jedna, sa trenutnim kadrom Evropi se ne nadajte drugari. Pisali smo o cerupanju Sobode, a mi od njih pokupili dvojicu prosjecnih igraca, oni doveli najboljeg stopera lige, igrace sa ogromnim iskustvom i renomeom. Zrinjskom pojacanja nisu ni potrebna, odrzi li proslosezonski kadar opet je prvak. Siroki se svakako ugura u evropska takmicenja po nacionalnom kljucu, a nama ostaje da se sa Strumfovima borimo za 4. mjesto.

Svakako da jesmo, naucili smo bolnu lekciju da klubu i ljudima koji ga vode nije prioritet izlazak u Evropu, trofeji, salatare vec neka famozna proizvodnja igraca.

Ne znam kako je vama, ali meni je danas muka bila sto nas nema u zrijebu. Dino, Kusturica, kako vas nije stid svog pesinluka i amaterizma.

Kakva ba proizvodnja?? :koga smo mi to proizveli!?

Jedini cilj ovoj gamadi je financijski plus! Pa njima je ova sezona bila uspjesna! Niko ne preuze krivicu.. Ma kakvu krivicu ljudi nisu ni spomenuli ovaj debakl.
S istinom sam davno složio pakt

zagor1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2016, 02:04

Evander je napisao/la:
Zip je napisao/la:Stenio Junior ce nas najvjerovatnije pojacati.
Vjerovatno je uprava odustala od Cvijwnovica zbog njega.
Kako odustala? Pa rekli su da nisu ni bili zaintresovani. Toboze, oni brinu o BH fudbalu. Majko mila kakvi sarlatani.

Izgleda da nakon Novosadkse mafije, sad se i Albanka mafija umijesala u dovodjenje igraca.
Sad dovodimo samo Crnogorce i Albance?
A makedonska,sirijska,hr mafija? Impresivno je kako vam se da lazi pisat i istu stvar trubit 1000000 puta. Ako sam protiv Dine il uprave jel trebam sad izmisljat stvari,i govoriti da.su za Hadzica uzeli 50 milja da igra i cijeli se.forum zapalio kad sam to pisao

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 jun 2016, 02:07

ALADINN je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Klasicno mazanje ociju, istina je samo jedna, sa trenutnim kadrom Evropi se ne nadajte drugari. Pisali smo o cerupanju Sobode, a mi od njih pokupili dvojicu prosjecnih igraca, oni doveli najboljeg stopera lige, igrace sa ogromnim iskustvom i renomeom. Zrinjskom pojacanja nisu ni potrebna, odrzi li proslosezonski kadar opet je prvak. Siroki se svakako ugura u evropska takmicenja po nacionalnom kljucu, a nama ostaje da se sa Strumfovima borimo za 4. mjesto.

Jedini cilj ovoj gamadi je financijski plus! Pa njima je ova sezona bila uspjesna! Niko ne preuze krivicu.. Ma kakvu krivicu ljudi nisu ni spomenuli ovaj debakl.
Jbg sad, sta rade akademci, koliko su samo ugovora potpisali ove godine. NA svakom od tih momaka nastojace zaraditii, a rezultat ko sisa. Vrlo brzo ovo nece biti klub vec trgovacko drustvo. OSnovna djelatnost ovog kluba u buducnosti je proizvodnja igraca krot akademiju i njihov plasman na trziste.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 21 jun 2016, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2016, 02:08

ALADINN je napisao/la:

Nismo mi Dinamo il Ajax da 5 igraca po sezoni proizvodimo,akademija kratko postoji da bi dali tolike igrace u ovom periodu. Kadusic,Catakovic,Mihojevic su dobili neku sansu i to je i previse realno ako misle napadat titulu i jedna od mladjih ekipa smo bili,tu je Cimirot isto plus ovi iz kadeta. Necemo sad i to pljuvat u svemu ovome ovo je jedina pozitivna stvar. Inace i Dinamo prodaje stalno a imaju 10000 puta vise para al moraju prodat

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 21 jun 2016, 02:08

Cimirot i miho nisu iz akademije ne bubaj!
S istinom sam davno složio pakt

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 21 jun 2016, 02:09

predaj se štrumfe , izgubio si boj
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 02:11

Testo je napisao/la:predaj se štrumfe , izgubio si boj
Nikada više ti ne pricaj o njoj, na vašem jugu sad nema više nje, samo naprijed mali plavi nema predajeeeeeee
FKS 1946 !

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 jun 2016, 02:12

zagor1987 je napisao/la: Nismo mi Dinamo il Ajax da 5 igraca po sezoni proizvodimo,akademija kratko postoji da bi dali tolike igrace u ovom periodu. Kadusic,Catakovic,Mihojevic su dobili neku sansu i to je i previse realno ako misle napadat titulu i jedna od mladjih ekipa smo bili,tu je Cimirot isto plus ovi iz kadeta. Necemo sad i to pljuvat u svemu ovome ovo je jedina pozitivna stvar. Inace i Dinamo prodaje stalno a imaju 10000 puta vise para al moraju prodat
Ne lupetaj ti matere ti...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 21 jun 2016, 02:14

Plakalo mi se druze... :facepalm:

Cijeli post +1
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 21 jun 2016, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.