Ko ih je doveo da nije Misimovic? Dozovite se malo prvo skontajte koliko je dug proces da dajes barem jednog dobrog igraca godisnje mi smo tek poceli,ovdje neki ocigledno imaju velike probleme,uprava me najmanje zanima nek odu svi do jednog odma zaboli me al ovdje ce se vazda nac nesto,evo sad i za akademiju smjesno. Ko dovede ove najbolje momke u svim kategorijama iz raznih gradova? Uostalom.ovdje sa djecom je nebuloza raspravljat i pisat postove jer ocigledno izgleda akademija i sve ostalom je ubleha nista ne valja u rangu smo sad Troglava. Do juce smo se gasili Olimpic nam nudio fuziju,igraci plakali virsle titule ocima nismo vidjeli sad zato sve pljujemo. Opet kazem za upravu me zaboli al pljuvat i akademiju i igrace koji su gurnuti u prvi tim je jadno. To da smo Real i da cemo sve derat zaboravite to nikad gledat necemo.ALADINN je napisao/la:Cimirot i miho nisu iz akademije ne bubaj!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ibrakovic je doveo najbolje momke iz drugih gradova.zagor1987 je napisao/la:Ko ih je doveo da nije Misimovic? Dozovite se malo prvo skontajte koliko je dug proces da dajes barem jednog dobrog igraca godisnje mi smo tek poceli,ovdje neki ocigledno imaju velike probleme,uprava me najmanje zanima nek odu svi do jednog odma zaboli me al ovdje ce se vazda nac nesto,evo sad i za akademiju smjesno. Ko dovede ove najbolje momke u svim kategorijama iz raznih gradova? Uostalom.ovdje sa djecom je nebuloza raspravljat i pisat postove jer ocigledno izgleda akademija i sve ostalom je ubleha nista ne valja u rangu smo sad Troglava. Do juce smo se gasili Olimpic nam nudio fuziju,igraci plakali virsle titule ocima nismo vidjeli sad zato sve pljujemo. Opet kazem za upravu me zaboli al pljuvat i akademiju i igrace koji su gurnuti u prvi tim je jadno. To da smo Real i da cemo sve derat zaboravite to nikad gledat necemo.ALADINN je napisao/la:Cimirot i miho nisu iz akademije ne bubaj!
FKS 1946 !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovo nije ni S od Sarajeva kakvim sam ga ja zamisljao nakon dolaska Tana. Izgledamo ko ponornica, poniremo sve dublje, nikad kraja.
Moja ocekivanja su bila da cemo kupovati u ligi sve najbolje poput Dinama i na takvim igracima zaradjivati, uz ocekivano osvajanje titule ili kupa svake godine. Kad ono samar, Dini i ostatku druzine omili se zelembaci, ko sisa Bordo prijatelje, navijace, rezultate,...
Moja ocekivanja su bila da cemo kupovati u ligi sve najbolje poput Dinama i na takvim igracima zaradjivati, uz ocekivano osvajanje titule ili kupa svake godine. Kad ono samar, Dini i ostatku druzine omili se zelembaci, ko sisa Bordo prijatelje, navijace, rezultate,...
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 21 jun 2016, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Eto ti ces mi zabranit evo od straha necu vise pisat,necu moci na sehur da jedem. Ti bjese onaj sto kaze uzimaju se pare za akademiju smjesan si lik veze sa zivotom nemas,ja mislim da u firmi u kojoj radis a 90 posto ne radis od tebe traze strucne savjete. Ja uzimam provizije za akademiju ako ti nekog treba pogurat posto si balavac dacu ti za manju cijenu jer nemas marke u dzepuledesma je napisao/la:Ne lupetaj ti matere ti...zagor1987 je napisao/la: Nismo mi Dinamo il Ajax da 5 igraca po sezoni proizvodimo,akademija kratko postoji da bi dali tolike igrace u ovom periodu. Kadusic,Catakovic,Mihojevic su dobili neku sansu i to je i previse realno ako misle napadat titulu i jedna od mladjih ekipa smo bili,tu je Cimirot isto plus ovi iz kadeta. Necemo sad i to pljuvat u svemu ovome ovo je jedina pozitivna stvar. Inace i Dinamo prodaje stalno a imaju 10000 puta vise para al moraju prodat
Vracamo se u fazu afere virsle amin za boljeg nismo ni navijaci ni uprava i jedni i drugi nezna se.ko je gori ovi klosari koji su do juce lizali dupe Dini i clanovima uprave i cugali i izlazili u restorane sa upravom.i igracima il budale iz upraveFRANK RIBERY je napisao/la:Ovo nije ni S od Sarajeva kakvim sam ga ja zamisljao nakon dolaska Tana. Izgledamo ko ponornica, poniremo sve dublje, nikad kraja.
Hehehe, ne, neću ti zabraniti, jer to ne želimzagor1987 je napisao/la: Eto ti ces mi zabranit evo od straha necu vise pisat,necu moci na sehur da jedem. Ti bjese onaj sto kaze uzimaju se pare za akademiju smjesan si lik veze sa zivotom nemas,ja mislim da u firmi u kojoj radis a 90 posto ne radis od tebe traze strucne savjete. Ja uzimam provizije za akademiju ako ti nekog treba pogurat posto si balavac dacu ti za manju cijenu jer nemas marke u dzepu

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Oouuu nah he didn't?? Nije valjda stara njegova prozvana? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Momci oladite, necmeo temu pretvoriti u borilista, popicete ban na sehuru i sta ste dobili, nema potrebe da se vrijedjate medjusobno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Jokere svi pljuvaci na jednu stranu ti na drugu fuj kakav si plkuvac gadis mi se.Samo se javljas kad treba pljuvat.Sva prava raja je napustila forum zbog tebe

Sjecal se neko kad se paulus svadjo s nekim sto mu je prigovorio taj neko da se pojavljuje na temi samo kad treba link prije utakmic.Kad ga onda paulus nataba skupa sa svojim gramatickim neredom to je antologija ove teme.

Sjecal se neko kad se paulus svadjo s nekim sto mu je prigovorio taj neko da se pojavljuje na temi samo kad treba link prije utakmic.Kad ga onda paulus nataba skupa sa svojim gramatickim neredom to je antologija ove teme.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Potpis, a samo bih još dodao da ćemo se ovisno o sistemu takmičenja ove lige12, ili boriti da upadnemo u ligu za prvaka ili za neko 4. ili 5. mjesto (ako bude trokružno) kako kaže brat Bilal! Neka nam' je Bog na pomoći iduću sezonu, pripremite tablete!FRANK RIBERY je napisao/la:Klasicno mazanje ociju, istina je samo jedna, sa trenutnim kadrom Evropi se ne nadajte drugari. Pisali smo o cerupanju Sobode, a mi od njih pokupili dvojicu prosjecnih igraca, oni doveli najboljeg stopera lige, igrace sa ogromnim iskustvom i renomeom. Zrinjskom pojacanja nisu ni potrebna, odrzi li proslosezonski kadar opet je prvak. Siroki se svakako ugura u evropska takmicenja po nacionalnom kljucu, a nama ostaje da se sa Strumfovima borimo za 4. mjesto.
I jesmo li naucili lekciju iz prosle sezone?
Svakako da jesmo, naucili smo bolnu lekciju da klubu i ljudima koji ga vode nije prioritet izlazak u Evropu, trofeji, salatare vec neka famozna proizvodnja igraca.
Ne znam kako je vama, ali meni je danas muka bila sto nas nema u zrijebu. Dino, Kusturica, kako vas nije stid svog pesinluka i amaterizma.
Pobogu ljudi naucite citirati jedne druge.

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 21 jun 2016, 02:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne razumiješ, šta hoću da ti kažem.zagor1987 je napisao/la:Balavac ja sam za razliku od tebe sa nekim.bivsim kapitenima prosao sve kategorije Sarajeva al to nije tema. Svaki igrac ima.menagera,znam i ja malca koji nam.je jedan od najboljih i ko ga je doveo. Ako nije Husaric onda je Redzepagic.il.Kurtagic jednog cak i Hurem doveo a odlican igrac i sta je tu cudno? Rezultat i igre te djece sve govore i sam znas da si takva persona da je sve idila naces nesto,sad je akademija sutra ce cistacica biti,na svu srecu znam neke od te djece i roditelje im i znam da.lazes

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nego, jesmo mi jedina liga na svijetu za koju se ne zna kojim sistemom ce se igrati naredne sezone?
Pa to fakat samo kod nas ima
Pa to fakat samo kod nas ima

Ja sam se izmakao i gledam sa strane samo, ne mijesaj mene nista u ovo sad. A @paulus je brat pravi, volim ja onakve agresivne nastupe, oni prave postove za pamcenje. Krleza je neka od najboljih svojih djela na ovom forumu napravio bas u stanju teske srdzbe!Besic je napisao/la:Jokere svi pljuvaci na jednu stranu ti na drugu fuj kakav si plkuvac gadis mi se.Samo se javljas kad treba pljuvat.Sva prava raja je napustila forum zbog tebe

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joj rasprava...
ko nije obolio nije te ni volio! 1946
ko nije obolio nije te ni volio! 1946
Je li mi to sad i prijetis nakon psovanja majke?zagor1987 je napisao/la:Dobro prvi si poceo vrijedjat beskicmenjak ja se tebi ni obratio nisam,a ako te zanima jesam li beskicmenjak javi se na pm rado cu ti pruzit priliku da se uvjeris
S istinom sam davno složio pakt
-
- Kontakt:
Idite ba u **** više i jedan i drugi. imate privatne poruke. Nemojte me **** u zdrav mozak u 3
Zagor ti si normalan momak de malo majke ti, šta te boli šta drugi piše. Opusti se malo
Zagor ti si normalan momak de malo majke ti, šta te boli šta drugi piše. Opusti se malo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Momci tema prepucavanja
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ovdje niko nije normalan ,nije normalan, nije normalan
ov dje ni ko nije normalan nije normalan nije normalan
ov dje ni ko nije normalan nije normalan nije normalan

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Izvinjavam se normalnim forumasima na glupostima kojim sam ih zamarao u ove kasne sate.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bordobijeli, EastMadness, Hajdeee, Lecler, Napapijri, nedimmmm1337, Rodman, TETRAPAK, Zeko87 i 135 gostiju.