To isto govorim i slazem se,ali po ulogama,formi i igri u bivsim klubovima imamo pravo da se nadamo.BosnianKingdom je napisao/la:Iskustvo nas je valjda naucilo da ne procjenjujemo igraca tek kad dodje, nego poslije nekoliko odigranih utakmica. Nismo valjda i dalje toliko naivni. Da Xavi dodje ne treba nam biti pojacanje dok se ne dokaze na terenu svojim zalaganjem i igrom. Imena koja su dovedena fino zvuce i treba se ocekivati od njih, ali dok ja to ne vidim svojim ocima od toga nema nista.
Ma kao i svake godine igrat cemo mozda sa nekom ekipom iz Ukrajine,Slovenije i Hrvatske i tako tih zemalja... Cisto sumnjam da ce biti prenosa,osim ako klub ne organizuje kao prosle godine onu utakmicu protiv Rijeke ako se ne varam, ali i to sumnjam,kad Trbic sliku sa treninga ne objavi,a kamoli prenos..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno, mi sa foruma znamo kako igraju Saric,Hodzic i Ahmetovic.. Cak ni za Ahmetovica ne mozemo 100% tvrditi jer drugi dio sezone nije ni igrao kako treba, da li je bila kakva svadja koja je uticala na to ili sta vec,nebitno... Mi ne znamo ni kako Said igra, onaj "naš" Said i ovaj što je sada potpisao su potpuno drugi igrači, koliko je godina,povreda,operacija i svega ostalog proslo od tad. Za ostale da i ne govorim, nismo ih nikad ni gledali. Nek se javi jedna osoba koja je gledala Cetkovica,Balica ili ovog Nermina,...Sabinho je napisao/la:Ovo je srz. Mene najvise brine "preventivno" pljuvanje, ljudi tvrde da ne znaju kako recimo Crnkic igra i u narednoj recenici ili postu napisu da nije pojacanje i da ne valja.BosnianKingdom je napisao/la:Iskustvo nas je valjda naucilo da ne procjenjujemo igraca tek kad dodje, nego poslije nekoliko odigranih utakmica. Nismo valjda i dalje toliko naivni. Da Xavi dodje ne treba nam biti pojacanje dok se ne dokaze na terenu svojim zalaganjem i igrom. Imena koja su dovedena fino zvuce i treba se ocekivati od njih, ali dok ja to ne vidim svojim ocima od toga nema nista.
Ma kao i svake godine igrat cemo mozda sa nekom ekipom iz Ukrajine,Slovenije i Hrvatske i tako tih zemalja... Cisto sumnjam da ce biti prenosa,osim ako klub ne organizuje kao prosle godine onu utakmicu protiv Rijeke ako se ne varam, ali i to sumnjam,kad Trbic sliku sa treninga ne objavi,a kamoli prenos..
A vec su svi popljuvani na jedan grozan nacin, pricekajte da izadju na teren i odigraju nekoliko utakmica, pa onda iznesite svoj stav.
Sabrine mi moje!
PitarBordo je napisao/la:Gledaj ovog gore što vodi raspravu sam sa sobom... pravi DJL if you know what I mean.

-
- Kontakt:
pa ko ima jači tim od nas ? ovako po igračima... ostavi na stranu sad pripreme, postavku i je li neko stručniji od našeg stratega... ali ovako po igračima ja ne vidim da je neko bolji od nasamypitar je napisao/la:Daleko od toga da je urađen sjajan posao.Majkl je napisao/la:Celni ljudi i strucni stab su uradili sjajan prijelazni rok,tako da smo opet glavni favoriti za titulu,naravno to sve treba potvrditi na terenu.U meni gori zelja sva...
Reci mi po cemu smo to mi bolji od recimo Listice,Zrinjskog.Ko nam garantuje titulu sa ovom ekipom,pa i Evropu
Kako smo onda uradili sjajan posao.
![]()
Pojacanja jesu dobra, dovedena su ciljano,gotovo svi igraci su bili ponajbolji u svojim klubovima sto je neka novina,i to mi se sviđa.Nekako uvijek dođemo do potoka i onda u zadnji momenat se usremo.Nismo smjeli propustiti Dzidica,treba nam igrac tipa Buce,Zeke.U odbrani Vule iz najboljih dana.Da bi lagano osvojio titulu ove naše lige,moras imati 6-7 super kvalitetnih igraca, plus ovih za premijer ligu, i to bi bilo dovoljno.
Mi trenutno imamo Benku,Duljevica,Said i Balića,bar po CV od ekstra igraca,te Bekica,Sarica,Pavlovica,Kadusica,Miholjevica od ovih premijer igraca, i to po meni nije ni blizu onog da mozemo reci idemo na titulu.To je tek nekih 9-10 igraca hajmo reci da su dobri.Po cemu je onda sjajan posao meni nije jasno,ali jos ima bruku vremena pa cemo vidjeti, na sta ce ekipa liciti.

- PitarBordo
- Kontakt:
32-0-0 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Krenuo da postam kad vidim ti vec napisao.Rodman je napisao/la:32-0-0

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Neko reče imamo na svakoj poziciji po 2 kvalitetna igrača? Nemamo na stoperskim pozicijama i na poziciji zadnjeg/centralnog veznog, a ima pozicija za koje je pitanje da li imamo dva kvalitetna igrača ili samo dva igrača.
Samo naprijed Saraj'vo!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa ako ces tako ledati onda ti treba 4 kvalitetna stopera...
Ja sam i bio za ligu za prvaka i za opstanak, bit ce boljih utakmica i veca neizvjesnost. Nek nam je sa srecom !
Ja sam i bio za ligu za prvaka i za opstanak, bit ce boljih utakmica i veca neizvjesnost. Nek nam je sa srecom !
Sabrine mi moje!
- Evolution87
- Kontakt:
#SanjamZlatnuLigu12
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:#SanjamZlatnuLigu12

Mislim da će biti zanimljivo ako se desi ovako 4-5 ekipa u 6-9 bodova nakon 22. kola.. Pa mrtva glava bi pala u onih 10 kola...

Samo Saraj'vo.
Nesto racunam,ako se poklope neke stvari,naravno,moze se uzeti milion samo od ulaznica,to nije mala cifra za nase uslove...
Logičnost kad Dino udari bundesligaške cijene ulaznica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A jel i njih kupio Tan??? Jer inace ne vidim relevantnost poredjenja???Majkl je napisao/la:Evo npr. ovaj danas sro je dosao u Zelju u drugoj Grckoj ligi dva puta poceo u prvih 11 ,8 puta usao s klupe .Ublehe razne
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma gledam onako standardno,5,8,10,treba dosta stvari da se poklopi pa i ovaj prelazni rok...
- PitarBordo
- Kontakt:
Nervozna raja, ne mogu pivu još dvije hefte... Ja stuk'o dva točena, evo sad mi sve OK, samo razmišljam kako ćemo izgledati na terenu.joker90 je napisao/la:Dobar dan bordo porodici! Ko nas danas sekira??

Samo Saraj'vo.
Bravo! Tacno tako.... Ili ako se poredis sa Metallegheom mi smo bolji jelde???? A zasto bi se neko poredio s njima a ne npr. Rijekom, Hajdukom, Dinamom???pasica je napisao/la:Boli me ba ku*** za zeljeznicar, oni nek se dave u svojim ****. Kakve to veze ima s nama? Mi smo ovu borbu koja njima tek dolazi, prosli, izasli kao pobjednici. I sad kad sam se skrasio na zapad da uzivam u plodovima borbe, igrama Sarajeva, dominacijom (a svi uslovi za to postoje), ovi okrenuse plocu i postase gori od onih koje otjerasmo. Ne spominjite mi ostale klubove, jer ti klubovi po resursima s nama ne mogu u recenicu, i ne bi smjeli nikako moci.
To je ono sto nervira raju, kako ja sad da palamudim o nekom Crnkicu ili formacijama ili cemu vec, kad znas da je sve to za **** jer imas ovu stoku u upravi, trenera i stab koji to nije, i sta mi da ocekujemo?
Sva ta prica o formacijama i pojacanjima mi onda postaje besmislena.
Mozda jer naspram njih nisi makao iz mjesta iako je vagon kesha usao u klub? Mozda jer nesposobnoscu u izboru trenera nam jedino Mamic moze parirati? Mozda jer ti i dalje dovedu 6 lijevih umjesto 1 pravog igraca....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svidja mi se ovaj sistem takmicenjam, uvijek bolje igramo kad igramo protiv Zelje, Zrinjskog, Širokog nego tipa Mladost. Titula ce opet biti na Kosevu samo je potreban mir ovim igracima i ljudima oko kluba. Sve ce to doci na svoje opet.
FKS 1946 !
Moguće 3 utakmice u Širokom naredne sezone.Možda dobijemo konačno.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.