FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PAPE1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PAPE1 » 21 jun 2016, 15:51

Besic je napisao/la:Moguće 3 utakmice u Širokom naredne sezone.Možda dobijemo konačno.
Nemoguce 3 utakmice...Volio bih da neko od ovih forumasa sto pominju provjerene igrace da nam daju neko ime,koga bi doveli da oni odlucuju...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jun 2016, 15:57

PAPE1 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Moguće 3 utakmice u Širokom naredne sezone.Možda dobijemo konačno.
Nemoguce 3 utakmice...Volio bih da neko od ovih forumasa sto pominju provjerene igrace da nam daju neko ime,koga bi doveli da oni odlucuju...
2 u ligi i 1 u kupu. 2 + 1 = 3. :kafa:
Samo Saraj'vo.

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 15:57

Jedino ako ih u kupu dobijemo, moguce su 3 utakmice u Lištici.
FKS 1946 !

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 21 jun 2016, 15:59

KAĆE DEMANT ZA ŠRABINIA!?
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2016, 16:02

Rodman je napisao/la:KAĆE DEMANT ZA ŠRABINIA!?
U nedelju
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2016, 16:10

http://ba.n1inf..o.com/a101306/Sport-Klub/Nogomet/FK-Sarajevo-Bez-promjena-bez-napretka-bez-razgovora.html
"O posljedicama ce se opet pricati kad za popravni bude kasno."
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 21 jun 2016, 16:17

Rodman je napisao/la:KAĆE DEMANT ZA ŠRABINIA!?
možeš očekivat svakim danom od iftara do sehura :kafa:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 jun 2016, 16:22

Majkl je napisao/la:Ne govorim i ne tvrdim da cemo osvojiti i da cemo ovo ili ono ali cinjenice:
Ahmetovic drugi strijelac lige poslije Benke,
Saric jedan od najboljih u drugoplasiranoj ekipi i finalisti kupa,
Cetkovic zadnju polusezinu igrao odlicno najzasluzniji za izboreno finale kupa,izbacio Skenderbeg koji je igrao EL.
Adilovic jedan od naboljih golamana lige iskusan doveden za rezerve ,Balic igrao u Rumuniji standardno i reprezentativac CG u ekipi koja je igrala ligu za prvaka,
Crnkic igrao standardno u Slovackoj u Slovanu ekipa bila drugoplasirana,
Andjusic bio najbolji u Olimpicu ,najzasluzniji za njegov opstanak,
Hebibovic isto tako itd.Pogledajte kogaje doveo Zrinjski,Zeljo i Sloboda i koliko ih je zadnju sezonu negdje igralo i gdje ?
Ponavljam ne kazem da cemo osvojiti ali imamo osnova za optimizam.
Plus Said koji je poutpuno oporavljen .Almir Bekic reprezentativac,Dulja rprezentativac ,Benko itd.
Hodzic najbolji u Radniku bio
Majkl je napisao/la:Evo npr. ovaj danas sro je dosao u Zelju u drugoj Grckoj ligi dva puta poceo u prvih 11 ,8 puta usao s klupe .Ublehe razne
Inače te ne volim citirati i to izbjegavam ali sad moram.
Istina, mi u većini slučajeva dovedemo 'najzvučnija' pojačanja u odnosu na ostale. Realnost je da nam se može više nego ostalim, realnost je da možemo više platiti od svih drugih klubova, ali mi nismo ništa jači od tih klubova koje ih ti ismijavaš. Eto spominješ Željezničar, kako oni dovode neke igrače iz grčke druge lige koji nisu bili standardni a ni sam ne smiješ sa sigurnošću reći da smo trenutno bolji klub od Željezničara.

Evo ja, naprimjer, koji prati našu ligu dugo, pratim sve klubove i dešavanja u istim i dosta sam upućen što se tiče i najsitnijih detalja. Ja, kao veliki navijač Sarajeva, trenutno, ne mogu reći da mi imamo bolju ekipu od Željezničara, Širokog, Zrinjskog, Slobode. Ne kažem da imamo lošiju ekipu, ali da postoji neka razlika u kvalitetu - NE POSTOJI i to je razočaravajuće. Zašto je razočaravajuće? Zato jer nemamo nikakvih dugova, imamo najviše para i ubjedljivo najbolje uslove, imamo najviše i najbolje spoznore, imamo trening kamp, imamo najbolju posjetu, najbolju podršku kako kući tako i na strani i mnogo toga. Razlika treba biti a nje nema.

Sam ismijavaš druge radi uslova, radi dovođenja pojačanja i ostalih a uopšte nismo bolji od njih u segmentu rezultata i kvalitete koji se gleda i koji je najbitniji. Zapitaj se malo. I ja se često zapitam kad vidim gdje drugi treniraju, kakva pojačanja dolaze, koliku posjetu imaju a ništa od nas nisu lošiji.

Imamo situaciju gdje prije par godina naši vrli ljudi koji vode klub najavljuju grupne faze, ismijavaju druge, ne gode im tereni, hoće kvalitetniju ligu jer su prekucali trenutnu, najavljuju iskorak i igranje značajnije uloge u Evropi i isti ti ljudi su se doveli u situaciju da ne smiju reći da je cilj najvećeg kluba u državi osvajanje titule.
Ti si blizak nekom ko je u klubu, i ovdje sigurno njihovu priču pišeš i svaki tvoj post je tipa "da smo najbolji, da smo ovo, ono, da su dobra pojačanja ali to sve treba pokazati na terenu".

Sa ovakvim uslovima, sa najvećim budžetom, sa najvećom podrškom, najboljim sponzorima, najboljim omladincima, najskupljim kartama za utakmice oni nemaju hrabrosti da izađu u javnost i kažu da je cilj FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVA osvajanje titule. Nakon svih najava od prije ne smiju jer vide to ne ide tako - a to ne ide tako jer su NESPOSOBNI i jer NE ZNAJU.

Mi napredovati nikada nećemo dok su oni u klubu, bit ćemo u vrhu, ali napraviti neku razliku u odnosu na ostale koji jedva spajaju kraj sa krajem, dok oni vode klub nećemo napravit. TOLIKO!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2016, 16:33

Rodman je napisao/la:32-0-0 :kafa:
:kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jun 2016, 16:36

batman10 je napisao/la:Svidja mi se ovaj sistem takmicenjam, uvijek bolje igramo kad igramo protiv Zelje, Zrinjskog, Širokog nego tipa Mladost. Titula ce opet biti na Kosevu samo je potreban mir ovim igracima i ljudima oko kluba. Sve ce to doci na svoje opet.

Haj nam sad reci ovdje kako smo prosli prosle sezone protiv Sirokog, Zelje, Zrinskog, Slobode?

Mira nece biti dok uhljupi i njihovi kriminalci sjede u upravi!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 jun 2016, 16:49

Ono kad se "stream navijac" bori za klub hahahahahahahhahahahahahaha
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2016, 16:52

OHOHOHO iz defanzive u ofanzivu !
Sabrine mi moje!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 jun 2016, 17:26

Vezni red nam nije ni za prva dva mjesta. Odbrana također, jedno "navala" je za poziciju broj 1.

jedna stvar vrijedi u fubdalu, odbrana donosi TITULE. A odbranu cine vezna linija i odbrana, a mi je nemamo, ni jedno ni drugo.
opet nakon odlaska cimirota ne dovodimo veznog igraca ni priblizne kvalitete, sto je samoubistvo. Opet nema DESETKE jer to said nije, a bgm ni ovaj mendzerski crnogorac
dakle, tesko da mi mozemo do titule, pored ne bas kvalitetnog igrackog kadra za neko osvajanje titule, tu je losa atmosfera oko kluba, losa politika kluba prema navijacima, losa politika kluba prema medijima i savezu... dakle, i dalje nas vode nesposobni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 jun 2016, 17:45

Drugovi bio sam na terenu par dana mozel neki update ,Bio sam do Husejinovica , jel se jos sta desilo osim da je seljo potpiso grka nakog. I zanima me Hadzic , otkad ja govoim za njega , ima ih jos extra al on je masina . Hocel na đpsidni oč ce dobit sansu
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 21 jun 2016, 17:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 jun 2016, 17:49

Koji kralj :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 jun 2016, 17:56

Ima ovog Grka , ko ormar , nadat se da je spor i tehnicki potkovan ko Binic
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 jun 2016, 18:00

Ja ocekujem i mislim da ce Cetkovic,Husejinovic zajedno sa Benkom i Duljevicem da rasture,vidjecemo.Cetkovic mi djeluje strasno ,mislim da ce biti ta 10 koja ce da rastura.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 jun 2016, 18:01

Majkl je napisao/la:Ono kad se "stream navijac" bori za klub hahahahahahahhahahahahahaha
"Stream navijac" je ipak navijac i naravno da ce se boriti za klub, za razliku od ljigavog balije koji je samo jeftina prostitutka za saku maraka.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2016, 18:05

Avatar :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sabrine mi moje!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 jun 2016, 18:05

Jedva cekam da pocnu pripremne utakmice i da vidim na djelu zajedno Husejinovica,Sarica ,Benku,Duljevica,Cetkovica.Kako ovo opasno zvuci
-Benko-
Duljevic-Cetkovic-Said Vekicanstveni

Rustem-Saric
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337, Rule_hz, Varijantas8 i 81 gost.