EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Španija
148
35%
Hrvatska
136
32%
Češka Republika
54
13%
Turska
85
20%

Ukupno glasova: 423

Epidaurus
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la Epidaurus » 22 jun 2016, 03:05

Tata Sergio je jedini i legitimni kapiten Spanije tj jedini ima m.u.d.a i liderstvo za razliku od Barcinih beskicmenjaka. Zadnji fudbaler s mudima iz Barce je bio casni Carlos Puyol. Iako Ramu volim ko brata, navijao sam da promasi ono jer je em bilo nezasluzeno em hocu da Hrvati osvoje.

Ramo ce prelomiti kad bude najpotrebnije, kao sto je vec masu puta uradio. On ce se iskupit za svoje golom Svabama glavom nakon kornera, kako to inace voli uraditi. Grande Capitan :salut:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jun 2016, 03:08

Epidaurus je napisao/la:Tata Sergio je jedini i legitimni kapiten Spanije tj jedini ima m.u.d.a i liderstvo za razliku od Barcinih beskicmenjaka. Zadnji fudbaler s mudima iz Barce je bio casni Carlos Puyol. Iako Ramu volim ko brata, navijao sam da promasi ono jer je em bilo nezasluzeno em hocu da Hrvati osvoje.

Ramo ce prelomiti kad bude najpotrebnije, kao sto je vec masu puta uradio. On ce se iskupit za svoje golom Svabama glavom nakon kornera, kako to inace voli uraditi. Grande Capitan :salut:
Pa eto, veceras je prelomio sa onim komedijaškim penalom i poslao sopstvenu selekciju u donji dio kostura gdje su Italija (cekaju ih vec odmah u 1/8), Njemačka (moguce 1/4), Francuska (moguce polufinale) :tokralju: :mrgreen: a onda pogledaj gornji dio kostura (kakav autoput bi imali do polufinala) i shvati šta je uradio veceras :lol:

Jer Ramos kad prelomi - do jaja ga prelomi :rol:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jun 2016, 03:15

Eo i ovdje...

Posto vidim da se dize Italija, smije li neko opkladu bacit ...ja kazem da ako dodje do sustrea sa spancima, da ce ih Furija ispi.ckarat sa terena :kafa: Hrvatima svaka cast sao naprijed komsije, jos da i englezi prorade
=\_1921_/=

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 jun 2016, 04:15

Epidaurus je napisao/la:Tata Sergio je jedini i legitimni kapiten Spanije tj jedini ima m.u.d.a i liderstvo za razliku od Barcinih beskicmenjaka.
Problem je što su mu muda veća od pameti.

Jedini legitimni pored živog Inieste slika

Barcini beskičmenjaci slika
Epidaurus je napisao/la:Zadnji fudbaler s mudima iz Barce je bio casni Carlos Puyol.
Biti kabadahija na terenu ne znači nužno biti lider. Odnosi se na Ramosa. Puyol je i bez toga svakako bio lider. Ramos je mudonja, ali je nikakav lider.

Što se tiče muda i liderstva, Xavi i Iniesta su za Ramosa

slika

lično
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 22 jun 2016, 05:10, ukupno mijenjano 1 put.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 22 jun 2016, 04:55

leorey je napisao/la:Kad vec spominjete forsiranje njihove djece i prodaje igraca u top klubove, moram vam rec da Dinamo ima odlicnu skolu nogometa , sigurno najbolju na ovim prostorima. Mamic mozda krade pare , ali on te pare uzima zbog toga sto su to sjajni igraci. Mislite da bi Tottenham ili Arsenal uzeo nekog , da nije kalibar za njih i jos platili 10-15 miliona eura. Naravno da ne bi. Mamic nije madzionicar. Oni se probiju u Hrvatskoj ligi , novinari ih dignu u nebesa sto se naravno opet mora platit, pa ih on proda kroz reprezentaciju. Ali ih proda zato sto su dobri i sto odskacu od drugih igraca u toj skoli.
Pa ako cemo realno u BiH je bilo vise talenata nego u regionu.Najveci problem kod nas je ako nemas stele,ako nisi tatin sin nikad neces igrat u svom timu,a to znaci da ne mozes ni uspjeti.

Evo navest cu neke primjere iz svoga kluba Jedinstva dok sam trenirao fudbal.Mi smo Dinamo dok smo bili u pionirima tukli u Zagrebu 4-1.Nasi juniori na nekom medjunarodnom turniru gdje se igrao negdje u Hrvatskoj dodju u finale i u finalu pobjedjuju Hajduk.To je bila generacija Strinica,i on je tad igrao za Hajduk.Niko iz tih generacija nije dogurao ni do PL.Sto se ove moje generacije tice od nas 30 koliko nas je tad bilo u pionirima 10 ih je mozda doslo do juniora,svi su odustali ubrzo jer nisi mogao igrat ako nisi imao stelu neku.Jedini koji je nesto napravio je Anes Nuspahic,navijaci Zelje znaju o kome se radi.Taj momak je bio nevjerovatan talenat,ali momak nije imao veze,stele i nikad nije bio standardni igrac u Jedinstvu,i to u 2 ligi.Kad je Jedinstvo igralo prijateljsku protiv Zelje i onu jednu humanitarnu utakmicu na Kosevu on je igrao i odmah su ga pokupili iz Zelje,ali tad je vec imao 21 godinu.I decko je debitovao u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv Metalurga iz Skoplja gdje je pokidao,pravio budalom igrace Metalurga.Ali nazalost nije imao srece imao je tezu povredu i nije uspio se probit.To su samo neki od primjera,gdje sam naveo ovo sto znam.A sigurno su takve situacije i u ostalim klubovima,jer jednostavno kod nas drugacije ne moze ici,zato i nemamo nekih uspjeha.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 22 jun 2016, 08:21

Kakav trk Pjace u onoj polukontri za gol, nakon što ju je dao Perišiću :tokralju:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 22 jun 2016, 08:44

invincible1921 je napisao/la:Eo i ovdje...

Posto vidim da se dize Italija, smije li neko opkladu bacit ...ja kazem da ako dodje do sustrea sa spancima, da ce ih Furija ispi.ckarat sa terena :kafa: Hrvatima svaka cast sao naprijed komsije, jos da i englezi prorade

Evo ja :kafa:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2016, 08:54

Četverostruki ubojica sinoc na tribinama kao prijatelj saveza.Nema nikih problema.

#kruhaiigara

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 22 jun 2016, 09:09

SiamoNoi je napisao/la:Četverostruki ubojica sinoc na tribinama kao prijatelj saveza.Nema nikih problema.

#kruhaiigara
Puna loža dobrih i čestitih ljudi :urnebes: :urnebes:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 jun 2016, 09:32

invincible1921 je napisao/la:Eo i ovdje...

Vec sam i ja ponudio istu opkladu, ali niko da se javi. :opaopa:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 22 jun 2016, 10:11

SiamoNoi je napisao/la:Četverostruki ubojica sinoc na tribinama kao prijatelj saveza.Nema nikih problema.

#kruhaiigara
:bow:
odlican tvoj komentar na sport i izdanje hrvatske,to smo svi cekali!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2016, 10:26

Ako sam dobro vidio najvjerojatnije da će taj treci s kojim Prcija igra osminu biti iz F grupe.Već vidim da su to Austrijanci.

EDIT:Slučajno izbrisao.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 22 jun 2016, 10:54, ukupno mijenjano 3 puta.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 22 jun 2016, 10:27

Slab euro sta vam je, spanija hrvatska 100% x, ko francuska I Svica sto su kalkulisali pogba I payet na treningu gadjali precke :yawn:

Inace, svaka cast komsijama, mangupski izdominirali grupu.
Hoce li Luka igrat u osmini?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 22 jun 2016, 10:36

chi3llo je napisao/la:Inace, svaka cast komsijama, mangupski izdominirali grupu.
Hoce li Luka igrat u osmini?
Siguran sam da hoce

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 22 jun 2016, 11:05

SiamoNoi je napisao/la:NegA,tko su ti treći s kojima Agencija može igrati u osmini?
Ako Portugal pobijedi Mađarsku:
-(ako Island pobijedi Aistriju onda Mađarska)
-(ako Austrija pobijedi Islanda onda Austrija)
-(ako Island i Austrija remi onda Island)
Ako Portugal remi sa Mađarskom onda Portugal
Ako Portugal izgubi od Mađarske:
-(ako Švedska pobijedi Belgiju manje od 4 razlike a Irska ne pobijedi Italiju onda Belgija)
-(ako Švedska pobijedi Belgiju a Irska Italiju bar za 2 većom razlikom nego Švedska Belgiju onda Švedska, a ako za 1 većom razlikom, istom ili manjom nego Švedska Belgiju ili Švedska ne pobijedi Belgiju a Irska pobijedi Italiju onda Irska)
-(ako Irska ne pobijedi Italiju i Švedska ne pobijedi Belgiju ili pobijedi ali bar 4 razlike onda Slovačka)

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 22 jun 2016, 11:10

hskzmostar je napisao/la:

#kruhaiigara
:bow:
odlican tvoj komentar na sport i izdanje hrvatske,to smo svi cekali!
Nakon sto su ga cijelu noc ozivljavali od soka prouzrocenim Perisicevim golom ti ocekujes da ce pisati o nogometu :nene:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2016, 11:19

andro234 je napisao/la:Nakon sto su ga cijelu noc ozivljavali od soka prouzrocenim Perisicevim golom ti ocekujes da ce pisati o nogometu :nene:
Anđele dragi taman da Prcija osvoji ne bi mi ravnodusan izraz s lica maknuli.Toliko me šokiraju njihovi pozitivni rezultati.Usput,nisam ni očekivao da odgovoris išta smisleno na ono zadnje.

Tufan se iskupio za namještanje frizure :tokralju:
slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jun 2016, 11:33

Ne znam sta bi ono sinoc :lol: U zadnje 2-3 godine sam skoro pa prestao pratiti Hrvatsku zbog potpuno suprotnih stvari o kojima ste pisali ovdje zadnjih 20tak stranica. Hrvatska uglavnom igra prelose, preko one stvari reklo bi se. Nemaju volje da potrce, Modric obicno biva najgori na terenu, a Perisic jedini koji se bori. Zbog te cinjenice ovo prvenstvo sam docekao kao prijateljski turnir, ali moram priznati da su me odusevili igrom ove tri utakmice, pogotovo sinoc. Sinoc se pobjedio glavni favorit turnira, a i sudac s njima. Nisam ocekivao onoliko lose sudjenje, ali nakon pobjede brzo ce se zaboraviti u odnosu na onog japanca.

Zdrijeb je smijesan i ocekujem finale, a s ovakvom igrom i titulu. Francuska je mozda sretno tlo za Hrvatsku :mrgreen: Prema kladionicama, Hrvatska ce trenutno cetvrti favorit prvenstva.

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.