Ramo ce prelomiti kad bude najpotrebnije, kao sto je vec masu puta uradio. On ce se iskupit za svoje golom Svabama glavom nakon kornera, kako to inace voli uraditi. Grande Capitan

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pa eto, veceras je prelomio sa onim komedijaškim penalom i poslao sopstvenu selekciju u donji dio kostura gdje su Italija (cekaju ih vec odmah u 1/8), Njemačka (moguce 1/4), Francuska (moguce polufinale)Epidaurus je napisao/la:Tata Sergio je jedini i legitimni kapiten Spanije tj jedini ima m.u.d.a i liderstvo za razliku od Barcinih beskicmenjaka. Zadnji fudbaler s mudima iz Barce je bio casni Carlos Puyol. Iako Ramu volim ko brata, navijao sam da promasi ono jer je em bilo nezasluzeno em hocu da Hrvati osvoje.
Ramo ce prelomiti kad bude najpotrebnije, kao sto je vec masu puta uradio. On ce se iskupit za svoje golom Svabama glavom nakon kornera, kako to inace voli uraditi. Grande Capitan
Problem je što su mu muda veća od pameti.Epidaurus je napisao/la:Tata Sergio je jedini i legitimni kapiten Spanije tj jedini ima m.u.d.a i liderstvo za razliku od Barcinih beskicmenjaka.
Biti kabadahija na terenu ne znači nužno biti lider. Odnosi se na Ramosa. Puyol je i bez toga svakako bio lider. Ramos je mudonja, ali je nikakav lider.Epidaurus je napisao/la:Zadnji fudbaler s mudima iz Barce je bio casni Carlos Puyol.
Pa ako cemo realno u BiH je bilo vise talenata nego u regionu.Najveci problem kod nas je ako nemas stele,ako nisi tatin sin nikad neces igrat u svom timu,a to znaci da ne mozes ni uspjeti.leorey je napisao/la:Kad vec spominjete forsiranje njihove djece i prodaje igraca u top klubove, moram vam rec da Dinamo ima odlicnu skolu nogometa , sigurno najbolju na ovim prostorima. Mamic mozda krade pare , ali on te pare uzima zbog toga sto su to sjajni igraci. Mislite da bi Tottenham ili Arsenal uzeo nekog , da nije kalibar za njih i jos platili 10-15 miliona eura. Naravno da ne bi. Mamic nije madzionicar. Oni se probiju u Hrvatskoj ligi , novinari ih dignu u nebesa sto se naravno opet mora platit, pa ih on proda kroz reprezentaciju. Ali ih proda zato sto su dobri i sto odskacu od drugih igraca u toj skoli.
invincible1921 je napisao/la:Eo i ovdje...
Posto vidim da se dize Italija, smije li neko opkladu bacit ...ja kazem da ako dodje do sustrea sa spancima, da ce ih Furija ispi.ckarat sa terenaHrvatima svaka cast sao naprijed komsije, jos da i englezi prorade
Puna loža dobrih i čestitih ljudiSiamoNoi je napisao/la:Četverostruki ubojica sinoc na tribinama kao prijatelj saveza.Nema nikih problema.
#kruhaiigara
Vec sam i ja ponudio istu opkladu, ali niko da se javi.invincible1921 je napisao/la:Eo i ovdje...
Posto vidim da se dize Italija, smije li neko opkladu bacit ...ja kazem da ako dodje do sustrea sa spancima, da ce ih Furija ispi.ckarat sa terenaHrvatima svaka cast sao naprijed komsije, jos da i englezi prorade
SiamoNoi je napisao/la:Četverostruki ubojica sinoc na tribinama kao prijatelj saveza.Nema nikih problema.
#kruhaiigara
Siguran sam da hocechi3llo je napisao/la:Inace, svaka cast komsijama, mangupski izdominirali grupu.
Hoce li Luka igrat u osmini?
Ako Portugal pobijedi Mađarsku:SiamoNoi je napisao/la:NegA,tko su ti treći s kojima Agencija može igrati u osmini?
Nakon sto su ga cijelu noc ozivljavali od soka prouzrocenim Perisicevim golom ti ocekujes da ce pisati o nogometuhskzmostar je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Četverostruki ubojica sinoc na tribinama kao prijatelj saveza.Nema nikih problema.
#kruhaiigara![]()
odlican tvoj komentar na sport i izdanje hrvatske,to smo svi cekali!
Anđele dragi taman da Prcija osvoji ne bi mi ravnodusan izraz s lica maknuli.Toliko me šokiraju njihovi pozitivni rezultati.Usput,nisam ni očekivao da odgovoris išta smisleno na ono zadnje.andro234 je napisao/la:Nakon sto su ga cijelu noc ozivljavali od soka prouzrocenim Perisicevim golom ti ocekujes da ce pisati o nogometu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.