FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja puno ocekujem i od Cetkovica.
Nemanja >Samir.
Nemanja >Samir.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Cetkovic bi trebo da bude ta 10 .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ako i njega ubodemo da bude pojacanje onda ....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zadnju polusezonu je stvarno odigrao ekstra,doveo svoj tim u finale kupa,dao nekoliko sjajnih golova ,imas na youtubu,e sad vidjecemo kod nas kakav ce biti,doveden je da bude ta prevaga.Moze igrati i krilo ,bice zanimljivo vidjeti da li ce Said ili on igrati tu 10.AdiFKS je napisao/la:Ako i njega ubodemo da bude pojacanje onda ....
. . . . . . Benko.....
Duljevic-Cetkovic-Said
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ovaj Novakovic je pokazatelj,da se izgleda jos nisu promijenili,jer Novakovic ce potpisati.na 2 god,u decembru ce dobit raskid,I onda ce da dijele procenat.od raskida
Samo Sarajevo
Ja ne mogu da vjerujem da je neko i pomislio da ce biti drugacije, al fakat ne mogu cudu da se nacudim. Pa isti ljudi, isti rezultat, sto bi bilo drugacije?kanarinac je napisao/la:Ovaj Novakovic je pokazatelj,da se izgleda jos nisu promijenili,jer Novakovic ce potpisati.na 2 god,u decembru ce dobit raskid,I onda ce da dijele procenat.od raskida
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
SARAJEVO ŠAMPION!
UPRAVA NAPOLJE!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
UPRAVA NAPOLJE!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- bordoakapitar
Einstein Albert sve objasnio...al' do Majkla ne dopire.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Daj jos tog stopera,ako uleti jos kakav kapitalac do kraja prvenstva bice dobro,i ovako smo ko nato...
Ubili se za trece pozicije.PAPE1 je napisao/la:Daj jos tog stopera,ako uleti jos kakav kapitalac do kraja prvenstva bice dobro,i ovako smo ko nato...
Strasni smo.
Ma nismo ba,tu je to negdje sve isto,to je nasa realnost,za Evrope nam svakako treba 11 igraca...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Razmisljam o uspjehu Hrvatske-Dinama nikakvu podrsku nemaju Cacic i Mamic ismijavani a Bgm rezultati extra.dok recimo hajduk ima odlicnu posjetu i torcida se puno pita a znamo kakvi su reziltati. Ovo pisem gledajuci iz nase perspektive koliko je dobro da se mi stalno pitamo i da po zelji navijaca dolaze i odlaze treneri,igraci uprave???
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Uspijeh DA ali NE pod svaku cijenu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne pitamo se stalno, da se pitamo i da slušaju želje navijača, administracija (LOPOVI I NEZNALICE) bi davno otišli.bordobijeli je napisao/la:Ovo pisem gledajuci iz nase perspektive koliko je dobro da se mi stalno pitamo i da po zelji navijaca dolaze i odlaze treneri,igraci uprave???
Ne mozes porediti. Mi da osvajamo titule poput Dinama u hr, imali bi 15 milja po tekmi i niko nista nebi rekao protiv uprave. Medjutim mi nismo evropu izborili, a ubjedljivo najbolje stojimo.bordobijeli je napisao/la:Razmisljam o uspjehu Hrvatske-Dinama nikakvu podrsku nemaju Cacic i Mamic ismijavani a Bgm rezultati extra.dok recimo hajduk ima odlicnu posjetu i torcida se puno pita a znamo kakvi su reziltati. Ovo pisem gledajuci iz nase perspektive koliko je dobro da se mi stalno pitamo i da po zelji navijaca dolaze i odlaze treneri,igraci uprave???
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma vise sam isao na to koliko je dobro da se stalno osluskuje sta navijaci misle a to je kod nas uglavno slucaj.pasica je napisao/la:Ne mozes porediti. Mi da osvajamo titule poput Dinama u hr, imali bi 15 milja po tekmi i niko nista nebi rekao protiv uprave. Medjutim mi nismo evropu izborili, a ubjedljivo najbolje stojimo.bordobijeli je napisao/la:Razmisljam o uspjehu Hrvatske-Dinama nikakvu podrsku nemaju Cacic i Mamic ismijavani a Bgm rezultati extra.dok recimo hajduk ima odlicnu posjetu i torcida se puno pita a znamo kakvi su reziltati. Ovo pisem gledajuci iz nase perspektive koliko je dobro da se mi stalno pitamo i da po zelji navijaca dolaze i odlaze treneri,igraci uprave???
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije logično i nešto ne štima u sljedećoj činjenici:
Imamo najbolje uslove, nemamo dugovanja, imamo najveći budžet, sa najviše para raspolažemo, imamo najbolje akademce, trening kamp, imamo najbolju podršku (kako kući tako i na strani), imamo sve predispozicije da napravimo bar malu razliku u odnosu na ostale. Po svim ovim uslovima, sa nama se ne može porediti ni Sloboda, Široki, Zrinjski i Željezničar - daleko smo u tim segmentima ispred ostalih.
Što se tiče kvaliteta, igračkog kadra i rezultata mi nismo trenutno ništa bolji u odnosu na te ekipe koje sam prije naveo. KAKO I ZBOG ČEGA?
Ne može se reći da je ova sezona 'splet nesretnih okolnosti', i prošle sezone kada smo osvojili titulu imali smo više sreće nego kvaliteta u odnosu na ostale, vrlo lako je moglo biti i da ostanemo bez titule ali hvala Bogu nismo. Onda sezona kada smo osvojili kup, mogli smo lagano i ispasti iz istog (igrali smo ja mislim na penale sa Vitezom, a penali su lutrija, onda ona infrakt završnica protiv komšinica itd..)
Ne umanjujem uspjehe, ali hoću reći da s obzirom na uslove mi kvalitetom i rezultatima nikako da se izdignemo bar cent iznad ostalih koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. Treba se malo zapitati, nema logike.
I trenutna situacija ne obećava mnogo, ne vidim nikakav korak ka tom nekom 'izdizanju' u odnosu na prosjek i ekipe koje imaju dosta loše uslove, dosta manje pare, dosta lošiju posjetu i dugovanja.
Istina, bit ćemo mi u vrhu, vjerovatno nekad osvojit nešto ali mi smo u pet deka sa ostalim koji jedva sklapaju kraj sa krajem a to ne smije biti tako zbog svega gore nabrojanog.
Imamo najbolje uslove, nemamo dugovanja, imamo najveći budžet, sa najviše para raspolažemo, imamo najbolje akademce, trening kamp, imamo najbolju podršku (kako kući tako i na strani), imamo sve predispozicije da napravimo bar malu razliku u odnosu na ostale. Po svim ovim uslovima, sa nama se ne može porediti ni Sloboda, Široki, Zrinjski i Željezničar - daleko smo u tim segmentima ispred ostalih.
Što se tiče kvaliteta, igračkog kadra i rezultata mi nismo trenutno ništa bolji u odnosu na te ekipe koje sam prije naveo. KAKO I ZBOG ČEGA?
Ne može se reći da je ova sezona 'splet nesretnih okolnosti', i prošle sezone kada smo osvojili titulu imali smo više sreće nego kvaliteta u odnosu na ostale, vrlo lako je moglo biti i da ostanemo bez titule ali hvala Bogu nismo. Onda sezona kada smo osvojili kup, mogli smo lagano i ispasti iz istog (igrali smo ja mislim na penale sa Vitezom, a penali su lutrija, onda ona infrakt završnica protiv komšinica itd..)
Ne umanjujem uspjehe, ali hoću reći da s obzirom na uslove mi kvalitetom i rezultatima nikako da se izdignemo bar cent iznad ostalih koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. Treba se malo zapitati, nema logike.
I trenutna situacija ne obećava mnogo, ne vidim nikakav korak ka tom nekom 'izdizanju' u odnosu na prosjek i ekipe koje imaju dosta loše uslove, dosta manje pare, dosta lošiju posjetu i dugovanja.
Istina, bit ćemo mi u vrhu, vjerovatno nekad osvojit nešto ali mi smo u pet deka sa ostalim koji jedva sklapaju kraj sa krajem a to ne smije biti tako zbog svega gore nabrojanog.
- bordoakapitar
Da su nas mrvicu slusali sad bi trener bio S. Petrovic a ne Samer Naser... Da ne govorim kakav remont i pojacanja bi isti odradio... Ali ima jedan problem a to je cinjenica da Petrovic misli SVOJOM glavom i nije nicija marioneta, te se kao takav ne uklapa u koncept nase mudre administracije...itd.
Hajde daj neko rjesenje pa da izadjemo iz svega toga sto si napisao,armija navijaca bila bi ti zahvalna...SiouxLukavac je napisao/la:Nije logično i nešto ne štima u sljedećoj činjenici:
Ja ne znam brate da su navijaci trazili Kramare, Cezare, Emersone, Jesice, pa evo sad Novakovice, nekakve iz albanske lige i sta ti ja znam. Uostalom, i ako osluskuju, treba da idu, jer i to je dokaz da ne znaju posao. Nemaju oni sta slusati ili ne slusati navijace, njihovo je da ostvare rezultat - s obzirom da to nisu sposobni sve ostalo pada u vodu.bordobijeli je napisao/la:
Ma vise sam isao na to koliko je dobro da se stalno osluskuje sta navijaci misle a to je kod nas uglavno slucaj.pasica je napisao/la:Ne mozes porediti. Mi da osvajamo titule poput Dinama u hr, imali bi 15 milja po tekmi i niko nista nebi rekao protiv uprave. Medjutim mi nismo evropu izborili, a ubjedljivo najbolje stojimo.bordobijeli je napisao/la:Razmisljam o uspjehu Hrvatske-Dinama nikakvu podrsku nemaju Cacic i Mamic ismijavani a Bgm rezultati extra.dok recimo hajduk ima odlicnu posjetu i torcida se puno pita a znamo kakvi su reziltati. Ovo pisem gledajuci iz nase perspektive koliko je dobro da se mi stalno pitamo i da po zelji navijaca dolaze i odlaze treneri,igraci uprave???
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 22 jun 2016, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.