FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 22 jun 2016, 11:26

Ja puno ocekujem i od Cetkovica.

Nemanja >Samir.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 22 jun 2016, 11:35

Cetkovic bi trebo da bude ta 10 .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 jun 2016, 11:43

Ako i njega ubodemo da bude pojacanje onda ....
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 22 jun 2016, 11:49

AdiFKS je napisao/la:Ako i njega ubodemo da bude pojacanje onda ....
Zadnju polusezonu je stvarno odigrao ekstra,doveo svoj tim u finale kupa,dao nekoliko sjajnih golova ,imas na youtubu,e sad vidjecemo kod nas kakav ce biti,doveden je da bude ta prevaga.Moze igrati i krilo ,bice zanimljivo vidjeti da li ce Said ili on igrati tu 10.
. . . . . . Benko.....
Duljevic-Cetkovic-Said
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 jun 2016, 12:05

Ovaj Novakovic je pokazatelj,da se izgleda jos nisu promijenili,jer Novakovic ce potpisati.na 2 god,u decembru ce dobit raskid,I onda ce da dijele procenat.od raskida
Samo Sarajevo

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 jun 2016, 12:51

kanarinac je napisao/la:Ovaj Novakovic je pokazatelj,da se izgleda jos nisu promijenili,jer Novakovic ce potpisati.na 2 god,u decembru ce dobit raskid,I onda ce da dijele procenat.od raskida
Ja ne mogu da vjerujem da je neko i pomislio da ce biti drugacije, al fakat ne mogu cudu da se nacudim. Pa isti ljudi, isti rezultat, sto bi bilo drugacije?
slika
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 22 jun 2016, 12:53

SARAJEVO ŠAMPION!

UPRAVA NAPOLJE!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 22 jun 2016, 13:07

Einstein Albert sve objasnio...al' do Majkla ne dopire.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 22 jun 2016, 13:26

Daj jos tog stopera,ako uleti jos kakav kapitalac do kraja prvenstva bice dobro,i ovako smo ko nato...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 jun 2016, 13:28

PAPE1 je napisao/la:Daj jos tog stopera,ako uleti jos kakav kapitalac do kraja prvenstva bice dobro,i ovako smo ko nato...
Ubili se za trece pozicije.
Strasni smo.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 22 jun 2016, 13:34

Ma nismo ba,tu je to negdje sve isto,to je nasa realnost,za Evrope nam svakako treba 11 igraca...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2016, 13:51

Razmisljam o uspjehu Hrvatske-Dinama nikakvu podrsku nemaju Cacic i Mamic ismijavani a Bgm rezultati extra.dok recimo hajduk ima odlicnu posjetu i torcida se puno pita a znamo kakvi su reziltati. Ovo pisem gledajuci iz nase perspektive koliko je dobro da se mi stalno pitamo i da po zelji navijaca dolaze i odlaze treneri,igraci uprave???

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 22 jun 2016, 13:56

Uspijeh DA ali NE pod svaku cijenu.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jun 2016, 14:00

bordobijeli je napisao/la:Ovo pisem gledajuci iz nase perspektive koliko je dobro da se mi stalno pitamo i da po zelji navijaca dolaze i odlaze treneri,igraci uprave???
Ne pitamo se stalno, da se pitamo i da slušaju želje navijača, administracija (LOPOVI I NEZNALICE) bi davno otišli.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 jun 2016, 14:05

bordobijeli je napisao/la:Razmisljam o uspjehu Hrvatske-Dinama nikakvu podrsku nemaju Cacic i Mamic ismijavani a Bgm rezultati extra.dok recimo hajduk ima odlicnu posjetu i torcida se puno pita a znamo kakvi su reziltati. Ovo pisem gledajuci iz nase perspektive koliko je dobro da se mi stalno pitamo i da po zelji navijaca dolaze i odlaze treneri,igraci uprave???
Ne mozes porediti. Mi da osvajamo titule poput Dinama u hr, imali bi 15 milja po tekmi i niko nista nebi rekao protiv uprave. Medjutim mi nismo evropu izborili, a ubjedljivo najbolje stojimo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2016, 14:12

:eh:
pasica je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Razmisljam o uspjehu Hrvatske-Dinama nikakvu podrsku nemaju Cacic i Mamic ismijavani a Bgm rezultati extra.dok recimo hajduk ima odlicnu posjetu i torcida se puno pita a znamo kakvi su reziltati. Ovo pisem gledajuci iz nase perspektive koliko je dobro da se mi stalno pitamo i da po zelji navijaca dolaze i odlaze treneri,igraci uprave???
Ne mozes porediti. Mi da osvajamo titule poput Dinama u hr, imali bi 15 milja po tekmi i niko nista nebi rekao protiv uprave. Medjutim mi nismo evropu izborili, a ubjedljivo najbolje stojimo.
Ma vise sam isao na to koliko je dobro da se stalno osluskuje sta navijaci misle a to je kod nas uglavno slucaj.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jun 2016, 14:16

Nije logično i nešto ne štima u sljedećoj činjenici:

Imamo najbolje uslove, nemamo dugovanja, imamo najveći budžet, sa najviše para raspolažemo, imamo najbolje akademce, trening kamp, imamo najbolju podršku (kako kući tako i na strani), imamo sve predispozicije da napravimo bar malu razliku u odnosu na ostale. Po svim ovim uslovima, sa nama se ne može porediti ni Sloboda, Široki, Zrinjski i Željezničar - daleko smo u tim segmentima ispred ostalih.

Što se tiče kvaliteta, igračkog kadra i rezultata mi nismo trenutno ništa bolji u odnosu na te ekipe koje sam prije naveo. KAKO I ZBOG ČEGA?
Ne može se reći da je ova sezona 'splet nesretnih okolnosti', i prošle sezone kada smo osvojili titulu imali smo više sreće nego kvaliteta u odnosu na ostale, vrlo lako je moglo biti i da ostanemo bez titule ali hvala Bogu nismo. Onda sezona kada smo osvojili kup, mogli smo lagano i ispasti iz istog (igrali smo ja mislim na penale sa Vitezom, a penali su lutrija, onda ona infrakt završnica protiv komšinica itd..)

Ne umanjujem uspjehe, ali hoću reći da s obzirom na uslove mi kvalitetom i rezultatima nikako da se izdignemo bar cent iznad ostalih koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. Treba se malo zapitati, nema logike.

I trenutna situacija ne obećava mnogo, ne vidim nikakav korak ka tom nekom 'izdizanju' u odnosu na prosjek i ekipe koje imaju dosta loše uslove, dosta manje pare, dosta lošiju posjetu i dugovanja.

Istina, bit ćemo mi u vrhu, vjerovatno nekad osvojit nešto ali mi smo u pet deka sa ostalim koji jedva sklapaju kraj sa krajem a to ne smije biti tako zbog svega gore nabrojanog.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 22 jun 2016, 14:22

Da su nas mrvicu slusali sad bi trener bio S. Petrovic a ne Samer Naser... Da ne govorim kakav remont i pojacanja bi isti odradio... Ali ima jedan problem a to je cinjenica da Petrovic misli SVOJOM glavom i nije nicija marioneta, te se kao takav ne uklapa u koncept nase mudre administracije...itd.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 22 jun 2016, 14:22

SiouxLukavac je napisao/la:Nije logično i nešto ne štima u sljedećoj činjenici:

Imamo najbolje uslove, nemamo dugovanja, imamo najveći budžet, sa najviše para raspolažemo, imamo najbolje akademce, trening kamp, imamo najbolju podršku (kako kući tako i na strani), imamo sve predispozicije da napravimo bar malu razliku u odnosu na ostale. Po svim ovim uslovima, sa nama se ne može porediti ni Sloboda, Široki, Zrinjski i Željezničar - daleko smo u tim segmentima ispred ostalih.

Što se tiče kvaliteta, igračkog kadra i rezultata mi nismo trenutno ništa bolji u odnosu na te ekipe koje sam prije naveo. KAKO I ZBOG ČEGA?
Ne može se reći da je ova sezona 'splet nesretnih okolnosti', i prošle sezone kada smo osvojili titulu imali smo više sreće nego kvaliteta u odnosu na ostale, vrlo lako je moglo biti i da ostanemo bez titule ali hvala Bogu nismo. Onda sezona kada smo osvojili kup, mogli smo lagano i ispasti iz istog (igrali smo ja mislim na penale sa Vitezom, a penali su lutrija, onda ona infrakt završnica protiv komšinica itd..)

Ne umanjujem uspjehe, ali hoću reći da s obzirom na uslove mi kvalitetom i rezultatima nikako da se izdignemo bar cent iznad ostalih koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. Treba se malo zapitati, nema logike.

I trenutna situacija ne obećava mnogo, ne vidim nikakav korak ka tom nekom 'izdizanju' u odnosu na prosjek i ekipe koje imaju dosta loše uslove, dosta manje pare, dosta lošiju posjetu i dugovanja.

Istina, bit ćemo mi u vrhu, vjerovatno nekad osvojit nešto ali mi smo u pet deka sa ostalim koji jedva sklapaju kraj sa krajem a to ne smije biti tako zbog svega gore nabrojanog.
Hajde daj neko rjesenje pa da izadjemo iz svega toga sto si napisao,armija navijaca bila bi ti zahvalna...

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 jun 2016, 14:25

bordobijeli je napisao/la::eh:
pasica je napisao/la:
Ma vise sam isao na to koliko je dobro da se stalno osluskuje sta navijaci misle a to je kod nas uglavno slucaj.
Ja ne znam brate da su navijaci trazili Kramare, Cezare, Emersone, Jesice, pa evo sad Novakovice, nekakve iz albanske lige i sta ti ja znam. Uostalom, i ako osluskuju, treba da idu, jer i to je dokaz da ne znaju posao. Nemaju oni sta slusati ili ne slusati navijace, njihovo je da ostvare rezultat - s obzirom da to nisu sposobni sve ostalo pada u vodu.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 22 jun 2016, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Laganini1986, Lecler i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []