FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sad bi nam pare od dzeke legle ko budali samar
Ma ovaj igrač je velika nula bit će iznenađenje ako potpiše za Želju igro sam protiv njega ima samo duge noge a tehnika skok igra sa obzirom na njegovu visinu je nula bodova. Ali bice zanimljivo al mislim da on nema mjesta u ZeljiStrauss je napisao/la:Evo nasmrdo' sam i ja te slike![]()
da ne bude zabune ipak nije veći od Ćuluma
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ispade da je lik retard mrtvi, nevjerujem da bi bio tamo da je tako los ko sto svi vi pricate
jel sutra utakmica u 18h ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ja govorim na osnovu onog sto sam vidio i manji sam od njega dosta nije me nesto nosao kako je trebao mislim pricalo se da Brko zna sto Karduma dovodi pa Teo dobi nogu. Ne mora i Amar uvijek biti i pravu ali je neosporivo da ima covjek njuh za igraceAdmiral_TM87 je napisao/la:Ispade da je lik retard mrtvi, nevjerujem da bi bio tamo da je tako los ko sto svi vi pricate
pa da kardum nije povrijedjen i ne spreman, mozda bi i opravdao reputaciju "pojacanja" tj mogao pokazati cim raspolaze...i nije ga brko doveo na probu nego njegov menadjer...Gluposti je napisao/la:Ja govorim na osnovu onog sto sam vidio i manji sam od njega dosta nije me nesto nosao kako je trebao mislim pricalo se da Brko zna sto Karduma dovodi pa Teo dobi nogu. Ne mora i Amar uvijek biti i pravu ali je neosporivo da ima covjek njuh za igraceAdmiral_TM87 je napisao/la:Ispade da je lik retard mrtvi, nevjerujem da bi bio tamo da je tako los ko sto svi vi pricate
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
atomski mrav
- Kontakt:
zato tvoj klub nije prvak države pa se ne moraš sramiti
kofol pitar,a vamo Zeljine pripreme gleda.....
pa moraju se malo zabavit jarane
ali tvoj klub NIJE sampion
pa moraju se malo zabavit jarane
ali tvoj klub NIJE sampion
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
zato tvoj klub nije prvak države pa se ne moraš sramiti[/quote]
ahhhahahahahhahahahahahahahah
ahhhahahahahhahahahahahahahah
citat : mene bi bilo stid da je moj klub sampion drzave
Ne sikiraj se nećeš se postiditi jer ćeš ti biti stari dedo kad budete šampioni.
Super mi je ovo kad ovi torpedaši prate šta se dešava u najjačem klubu u državi
Ne sikiraj se nećeš se postiditi jer ćeš ti biti stari dedo kad budete šampioni.
Super mi je ovo kad ovi torpedaši prate šta se dešava u najjačem klubu u državi
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
molim admine da banuju ovoga samo F.K.S ,covjek nam beze bruka klub,ali ako ikako moze ip ban
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- elninho_resTO
- Kontakt:
postenoHairlija je napisao/la:molim admine da banuju ovoga samo F.K.S ,covjek nam beze bruka klub,ali ako ikako moze ip ban
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pretežno Torpedaši više prate Želju nego svoj klub...
nemaju o cemu pricat na svojoj temi, pa dosli nama jadikovat lol
- slavko njegus
- Kontakt:
Zato oni praktikuju razvaljijvanje svog stadiona, udaranje policije, redara, razbijanje zgrade vlade FBiH........ da ne navodim dalje.
Manijaci, ko vas oblaci Joma ili Ledja? Govorili ste da ste sa Ledjom potpisali ugovor, a igraci vam i dalje u Jominoj opremi.
- alan ford TM 87
- Kontakt:
da u 18 h,i 9. jula protiv Cibalije!19TM87 je napisao/la:jel sutra utakmica u 18h ?
LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM!!!
Danas je oprema legea dosla tako da od sad legea...cole-ch je napisao/la:Manijaci, ko vas oblaci Joma ili Ledja? Govorili ste da ste sa Ledjom potpisali ugovor, a igraci vam i dalje u Jominoj opremi.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ne treba djecu sputavatislavko njegus je napisao/la:Zato oni praktikuju razvaljijvanje svog stadiona, udaranje policije, redara, razbijanje zgrade vlade FBiH........ da ne navodim dalje.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.