1921 je napisao/la:Mali doprinos...
![]()
(desni klik >> View image)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da ne prodje ne zapazeno.. dobro je za desktopa 
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Osim: Dobro je da smo totalni autsajderi
Amar Osim se nada da bi njegova momčad mogla pružiti dobar otpor Izraelcima upravu iz razloga što u dvoboj ulazi kao totalni autsajder.
Sjajan protivnik za pripremnu utakmicu za narednu sezonu. Totalni smo autsajderi, Hapoel je superjak protivnik. No, možda je i lakše igrati kada si totalni autsajder, a ne samo kada si autsajder.
Nemamo šta izgubiti, Izraelci su se dokazali u Evropskoj ligi. Prvaci su svoje države tako da ćemo bez opterećenja ući u utakmice - rekao je Amar Osim za AVAZ.
Iako će "Plavi" u prvoj utakmici gostovati, Osim smatra da to ne mora biti hendikep.
Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović prisustvovao je izvlačenju zajedno sa potpredsjednikom Nijazom Brkovićem i članom Predsjedništva Džemalom Bisićem.
Priželjkivali smo kiparsku Omoniju, ali ipak smatram da je bolje da smo dobili Hapoel nego bugarski Liteks ili hrvatski Dinamo. Nepoznanica smo za Izraelce, a imamo informacije da su oslabljeni u odnosu na prošlu godinu. Jasno je da je Hapoel favorit, na nama je da damo sve od sebe - rekao je Muharemović.
Amar Osim se nada da bi njegova momčad mogla pružiti dobar otpor Izraelcima upravu iz razloga što u dvoboj ulazi kao totalni autsajder.
Sjajan protivnik za pripremnu utakmicu za narednu sezonu. Totalni smo autsajderi, Hapoel je superjak protivnik. No, možda je i lakše igrati kada si totalni autsajder, a ne samo kada si autsajder.
Nemamo šta izgubiti, Izraelci su se dokazali u Evropskoj ligi. Prvaci su svoje države tako da ćemo bez opterećenja ući u utakmice - rekao je Amar Osim za AVAZ.
Iako će "Plavi" u prvoj utakmici gostovati, Osim smatra da to ne mora biti hendikep.
Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović prisustvovao je izvlačenju zajedno sa potpredsjednikom Nijazom Brkovićem i članom Predsjedništva Džemalom Bisićem.
Priželjkivali smo kiparsku Omoniju, ali ipak smatram da je bolje da smo dobili Hapoel nego bugarski Liteks ili hrvatski Dinamo. Nepoznanica smo za Izraelce, a imamo informacije da su oslabljeni u odnosu na prošlu godinu. Jasno je da je Hapoel favorit, na nama je da damo sve od sebe - rekao je Muharemović.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Cijene karata za sutrasnju utakmicu izmedju Zelje i Olimpika su 2 KM.
Izgleda da je Savic danas na treningu pokazao zasto je doveden. Zeba opet nastavio sa majstorijama. Seha se povrijedio ali kazu da nije nista ozbiljno.
Eto malo informacija sa orga.
Izgleda da je Savic danas na treningu pokazao zasto je doveden. Zeba opet nastavio sa majstorijama. Seha se povrijedio ali kazu da nije nista ozbiljno.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sto jel to nekom nogu sloomio?Stole iz Bora je napisao/la:Cijene karata za sutrasnju utakmicu izmedju Zelje i Olimpika su 2 KM.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kako cemo imati para kad smo sve potrosili za kupovinu titule .. 
AMAR OSIM
[/quote]
hahaha tako je i vidim sad vam karta 2km protiv olimpika to garant da kupite lopte
hahaha tako je i vidim sad vam karta 2km protiv olimpika to garant da kupite lopte
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
sta 2 km ulaznice.Je li to na grbavici se igra,nisam upucen oko olimpika:D
- Stole iz Bora
- Kontakt:
[/quote]
hahaha tako je i vidim sad vam karta 2km protiv olimpika to garant da kupite lopte[/quote]
Nije nego da igraci imaju za povratka u Sarajevo. Sreca je pa je Centrotrans spustio cjene karata ..
Ti si za pohvalu, odlicno pratis pripreme sampiona. Svaka cast .. !
hahaha tako je i vidim sad vam karta 2km protiv olimpika to garant da kupite lopte[/quote]
Nije nego da igraci imaju za povratka u Sarajevo. Sreca je pa je Centrotrans spustio cjene karata ..
Ti si za pohvalu, odlicno pratis pripreme sampiona. Svaka cast .. !
AMAR OSIM
[/quote]
kamo sreće
titula nas je toliko zadužila da je još uvijek nismo isplatili

@goldboy
Fojnica
kamo sreće
titula nas je toliko zadužila da je još uvijek nismo isplatili
@goldboy
Fojnica
[/quote]
da mi je tvoj mozak malo da odmorim
da mi je tvoj mozak malo da odmorim
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
[/quote]
Postavio sam ti na temi ponovo zadatak koji rješavate već nekoliko mjeseci i ništa!
PS Davno sam ja rekao da niko ličnu od vas balavaca nema!
Postavio sam ti na temi ponovo zadatak koji rješavate već nekoliko mjeseci i ništa!
PS Davno sam ja rekao da niko ličnu od vas balavaca nema!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
-
vjeran1987
- Kontakt:
rule zvani otpadak
kako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
i stole jel pare od karti idu nama ili fojnici...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
U Fojnici se igra utakmica.goldboy je napisao/la:sta 2 km ulaznice.Je li to na grbavici se igra,nisam upucen oko olimpika:D
AMAR OSIM
19TM87 je napisao/la:da mi je tvoj mozak malo da odmorim
otpravnik_vozova je napisao/la:Postavio sam ti na temi ponovo zadatak koji rješavate već nekoliko mjeseci i ništa!
vjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 25 jun 2010, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
nikad vas nisam gledo niti cu ba.... a nadate se nadate... hahahahahavjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
nauci pisatRule_hz je napisao/la:nikad vas nisam gledo niti cu ba.... a nadate se nadate... hahahahahavjeran1987 je napisao/la:rule zvani otpadakkako se blize utakmice protiv hapoela imam osjecaj da ce pomrijeti,valja nas gledati,bice srcanih,viska secera to ce hitna raditi ko luda
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- slavko njegus
- Kontakt:
Plavi narode... znace li vam ista podatak da su napisane ukupno 1852 stranice o nasem najdrazem klubu???? Doduse kad se sve sabere ima tu par stranica "provokatora" , mislim na one koji razbijaju vlastiti stadion, udaraju vlastite igrace, policiju, redare, prodavace kospica... ali mislim da ova brojka dovoljno pokazuje ko je kakav ..
Jel ti razumijes da to nije njihov stadion ?slavko njegus je napisao/la:Plavi narode... znace li vam ista podatak da su napisane ukupno 1852 stranice o nasem najdrazem klubu???? Doduse kad se sve sabere ima tu par stranica "provokatora" , mislim na one koji razbijaju vlastiti stadion, udaraju vlastite igrace, policiju, redare, prodavace kospica... ali mislim da ova brojka dovoljno pokazuje ko je kakav ..
- slavko njegus
- Kontakt:
Auuuuuuu... sorry... Moja greska. Zaboravio sam da je njihov stadion na Sokocu....TeroweNth je napisao/la:Jel ti razumijes da to nije njihov stadion ?slavko njegus je napisao/la:Plavi narode... znace li vam ista podatak da su napisane ukupno 1852 stranice o nasem najdrazem klubu???? Doduse kad se sve sabere ima tu par stranica "provokatora" , mislim na one koji razbijaju vlastiti stadion, udaraju vlastite igrace, policiju, redare, prodavace kospica... ali mislim da ova brojka dovoljno pokazuje ko je kakav ..
za vrijeme raspusta treba zabraniti registrovanje na forum... 
BRAVE HEART 1979-2005