FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta mislite mogu li mi nasi momci pokloniti pobjedu na sugavici za 26-sti rodjendan 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Prosli derbi na Grbavici je ne poklonise za Vedranovu godisnjicu, nemoj da ocekujes nista za rođendan! Ako bude bod, dobro i jeste.esprit24 je napisao/la:Sta mislite mogu li mi nasi momci pokloniti pobjedu na sugavici za 26-sti rodjendan
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znas kako vjerujem u ovo, ko kad je Said protiv Levskog uzeo loptu i krenuo i znas da je go al nikad docekat. E tako i ovu utakmicu nikad docekat da sav onaj bijes iskalimo u tih 90 minutasocrates je napisao/la:Oplakah Mubere mi...ShofaII je napisao/la:28 dana do demoliranja na sugavici![]()
![]()
![]()
![]()
a,skroz lijepo zvuci,
insallah
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
ajdohordas
- Kontakt:
hajde bolan, ako zagusti za Almirom zvat ćemo onog kakosezove 
Derbi ce jednom od aktera odrediti put u dalji tok prvenstva, jer poslije poraza(nadam se njihovog) kada objektivna publika navali nekom ce unijeti nemir u ekipu to je sasvim sigurno 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Teeskooo vama cafirii, Hurtin dan kad nastupiii 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jel' to saznao sta se desavalo sa ekipom ali ti jos neces da izlazis sa detaljimaSabinho je napisao/la:Teeskooo vama cafirii, Hurtin dan kad nastupiii
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pise pjesme. Nakon one zadnje koju je objavio - nista se nije dogodilo.Evolution87 je napisao/la:Sredjuje papire NovakovicuRodman je napisao/la:Gdje nam je Majkl?
Doce Majkl opet kad bude trebalo smirivati situaciju, amnestirati upravu za nesto i tako to.
Majkl zvani amortizer.
Majkl zvani amortizer.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Hehe slazem se u potpunosti .... nadam se da mi necemo biti ta ekipa ...esprit24 je napisao/la:Derbi ce jednom od aktera odrediti put u dalji tok prvenstva, jer poslije poraza(nadam se njihovog) kada objektivna publika navali nekom ce unijeti nemir u ekipu to je sasvim sigurno
Ako pocne pritisak sa tribina u prvom kolu nece na dobro ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Derbi bi lako mogao biti dogovoren X. Za obje strane poraz je prerizican na pocetku, pogotvo bi nama donio ogromne turbulencije.
Ako jedna od ekipa zijani, u gadnim je problemima vec prvo kolo.
Ja bi prije da izgubimo nego dogovor sa gurbetima !Evander je napisao/la:Derbi bi lako mogao biti dogovoren X. Za obje strane poraz je prerizican na pocetku, pogotvo bi nama donio ogromne turbulencije.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mir u kuci.DBR1987 je napisao/la:Ja bi prije da izgubimo nego dogovor sa gurbetima !Evander je napisao/la:Derbi bi lako mogao biti dogovoren X. Za obje strane poraz je prerizican na pocetku, pogotvo bi nama donio ogromne turbulencije.
Zamisli atmosferu na Kosevu protiv madjara, ako bi zijanili prvo kolo?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Daj Evander nemoj da se griješim na sabahu u Mubarek mjesecu, ja kontao ti normalan frajer. Prije bih ugasio klub nego dogovorio bilo šta sa bilo kim. Jesi svjestan svojih riječi?
Molim sve da ovaj komentar ne uzimaju kao generalno mišljenje navijača Sarajeva, ovo je incidentan slučaj i imam potrebu da se ogradim od tog kao neko ko voli klub.
Nek bolji pobijedi, a što se nas tiče, volio bih pošteno da igramo u kantonalnoj ligi nego nepošteno da budemo prvaci europe.
Molim sve da ovaj komentar ne uzimaju kao generalno mišljenje navijača Sarajeva, ovo je incidentan slučaj i imam potrebu da se ogradim od tog kao neko ko voli klub.
Nek bolji pobijedi, a što se nas tiče, volio bih pošteno da igramo u kantonalnoj ligi nego nepošteno da budemo prvaci europe.
Ma dino i uprava ce pokusat na sve moguce nacine dobit derbi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dino i uprava pokušat će se pripremiti za fer i korektnu borbu na zelenom terenu. Nemojte pisati nebuloze. Kakve načine? Nema načina osim da istrčimo budemo pravi i vratimo se kući sa 3 boda. To je jedini ispravan način i drugačiji nam ne treba.
Ma dogovarati sa gubavicarima bilo sta je haram, najveci. Sa njima ne bih dogovaro termin za zajednicki press kamoli sta drugo.
Igrati na pobjedu pa sta bude. Hrabre sreca prati.
Igrati na pobjedu pa sta bude. Hrabre sreca prati.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- bordoakapitar
Nadam se da ce Pavlovic biti prvi i jedini izbor ovog nazovi trenera i ne znam koji idiot je vratio ovog debilcica u nas klub dok mu otac pistoljem "rjesava" probleme u Celiku. Jos jedan u nizu "dobrih" poteza administracije...
Sto se tice derbija, dobra stvar za nas je sto su im dvojica standardnih suspendovana a doslo im je puno novih igraca. Ako Said bude potpuno spreman za derbi, motiva nece nedostajati sigurno i to je dobro za nas, jer bi moglo biti prevaga na terenu. Ako ih dobijemo, yebali smo im sezonu u startu jer ce se strasni pritisak stvoriti tamo a mi bi mogli pobjedama u prva dva kola stvoriti dobru atmosferu izmedju igraca i navijaca i biti im 12 igrac. Naravno, administracija bi takodje trebala dobiti svoje pjesmice sa tribine nevezano za rezultate kluba...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sto se tice derbija, dobra stvar za nas je sto su im dvojica standardnih suspendovana a doslo im je puno novih igraca. Ako Said bude potpuno spreman za derbi, motiva nece nedostajati sigurno i to je dobro za nas, jer bi moglo biti prevaga na terenu. Ako ih dobijemo, yebali smo im sezonu u startu jer ce se strasni pritisak stvoriti tamo a mi bi mogli pobjedama u prva dva kola stvoriti dobru atmosferu izmedju igraca i navijaca i biti im 12 igrac. Naravno, administracija bi takodje trebala dobiti svoje pjesmice sa tribine nevezano za rezultate kluba...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Tu sam,na poslovnom sam dorucku.Pjesma je bila u nedjelju i Crnkic je dosao u ponedjeljak kao sto sam reko,tako isto i Novakovic,bila je pjesma u srijedu i on je dosao u cetvrtak.Cekamo samo da ih predstave 
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ima i ta tvoja mjesta .... ne napadajte ga ljudi ..... U PRAVU JE .....Evander je napisao/la:Derbi bi lako mogao biti dogovoren X. Za obje strane poraz je prerizican na pocetku, pogotvo bi nama donio ogromne turbulencije.
Klimave su im stolice ..... jos jednu hajku nece prezivjet 100% ..... Hurticu je isto biti ili ne biti .... vjerujte mi da su njima fotelje prvi izbor nego bodovi ... oni su spremni na sve ....a gurbeti znaju kako su na guzove dobili zadnji derbi, i znaju da sam nece biti tako ... i rado bi pristali na isto ....
A sto se mene tice .... Otic na golubarnik ....Bodrit Sarajevo najjace i najbolje sto se moze .... a igraci srce na teren, samo jako i u kost .... pa i ako izgube niko im zamjerit nece ..... mada ce fasovat gurbeti 100%, sad nek i sudija igra za njih ..... bice gusto bit ce 0-2 ........
Leon Benko
Leon Benko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.