Dino nas je jos i dobar kad pogledam ove Celikove! On bar ne puca, ponekad pita kako familija Hordama, ali kulturan decko.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Sredjuje papire NovakovicuRodman je napisao/la:Gdje nam je Majkl?
LudilooooooooooooooooooooooDBR1987 je napisao/la:AvatarPitarBordo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prosli derbi na Grbavici je ne poklonise za Vedranovu godisnjicu, nemoj da ocekujes nista za rođendan! Ako bude bod, dobro i jeste.esprit24 je napisao/la:Sta mislite mogu li mi nasi momci pokloniti pobjedu na sugavici za 26-sti rodjendan
Znas kako vjerujem u ovo, ko kad je Said protiv Levskog uzeo loptu i krenuo i znas da je go al nikad docekat. E tako i ovu utakmicu nikad docekat da sav onaj bijes iskalimo u tih 90 minutasocrates je napisao/la:Oplakah Mubere mi...ShofaII je napisao/la:28 dana do demoliranja na sugavici![]()
![]()
![]()
![]()
a,skroz lijepo zvuci,
insallah
Jel' to saznao sta se desavalo sa ekipom ali ti jos neces da izlazis sa detaljimaSabinho je napisao/la:Teeskooo vama cafirii, Hurtin dan kad nastupiii
Pise pjesme. Nakon one zadnje koju je objavio - nista se nije dogodilo.Evolution87 je napisao/la:Sredjuje papire NovakovicuRodman je napisao/la:Gdje nam je Majkl?
Hehe slazem se u potpunosti .... nadam se da mi necemo biti ta ekipa ...esprit24 je napisao/la:Derbi ce jednom od aktera odrediti put u dalji tok prvenstva, jer poslije poraza(nadam se njihovog) kada objektivna publika navali nekom ce unijeti nemir u ekipu to je sasvim sigurno
Ja bi prije da izgubimo nego dogovor sa gurbetima !Evander je napisao/la:Derbi bi lako mogao biti dogovoren X. Za obje strane poraz je prerizican na pocetku, pogotvo bi nama donio ogromne turbulencije.
Ako jedna od ekipa zijani, u gadnim je problemima vec prvo kolo.
Mir u kuci.DBR1987 je napisao/la:Ja bi prije da izgubimo nego dogovor sa gurbetima !Evander je napisao/la:Derbi bi lako mogao biti dogovoren X. Za obje strane poraz je prerizican na pocetku, pogotvo bi nama donio ogromne turbulencije.
Ako jedna od ekipa zijani, u gadnim je problemima vec prvo kolo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.