1/8 - Njemačka-Engleska
Moderator/ica: admin
Re: 1/8 - Njemačka-Engleska
Nek momci odigraju kao protiv Slovenije, uz malo bolju efikasnost. Milner i Barry su ključne figure, samo naprijed. Keep the faith England
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Englezi bi tu trebali proci.. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Naviacu za Nemacku. Nekako mi vise leze k`srcu od engleza. 3:1
- majestic24
- Kontakt:
Ja cu se kladiti u sta god zelis na prolaz engleza.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Principatus
- Kontakt:
Haha na to sam i ja upravo morao misliti.Lahm & Jansen - kakva kombinacija, pa oni će više biti pred protivničkim golom, nego pred svojim.
Sto se tice atmosfere, mislim da su engleski mediji ti koji vise dizu tenzije, cak mozda stavljaju veci pritisak na svoju ekipu. Djelomicno pretjeruju, kad najavljuju 3. svjetski rati i postavljaju pitanja njemackim reprezentativcima, na koja se oni i ljudi ovdje malo zgrazavaju. Mozda je to cuveni engleski humor, a mozda i ne. Njemacka publika, kao i veoma mlada reprezentacija to sve gledaju vise opusteno, ovaj SP je faza ucenja za ovu reprezentaciju, svaka pobjeda, ali i svaki poraz ce ih napraviti jacim. Njihovo vrijeme jos dolazi. Niko im nece zamjeriti, ako ne osvoje jedno od prva 3 mjesta, iako se ljudi ovdje naravno nadaju. Zato se nadam, da ce u nedelju izaci opusteniji, nego Englezi, cije su medije i navijaci sve toliko napuhali.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
gerrard/cashley cole i s druge strane johnson/milner vs boateng/muller i lahm/øzil - biti ce interesantno iako dajem prednost engleskim tandemu(ima)..
Engleska sutra u all-red dresovima
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
mislim da će englezi proći samo ako se rooney bude igrao na svom nivou onda će ih on sam izbaciti jer mi njemačka odbrana djeluje nekako tromo
.
Engleska definitivno, puno su jači od Njemačke
Englezi su jaci, to je sigurno, mada se nijemci nece predat, nadam se da ce biti zanimljiva utakmica..
moje simpatije su nastrani Elf-a
Ako odigraju ko protiv Slovenije onda nemaju nikakve sanseTed Mosby je napisao/la:Nek momci odigraju kao protiv Slovenije, uz malo bolju efikasnost. Milner i Barry su ključne figure, samo naprijed. Keep the faith England
brzi21 je napisao/la:Englezi su jaci, to je sigurno, mada se nijemci nece predat, nadam se da ce biti zanimljiva utakmica..
Jbg. Nije Njemačka ništa pokazala ni protiv Ghane ni protiv Srbije, po meni. Ništa bolja igra nego Engleske protiv Slovenije. Meni su Njemci jedino igrali, fino i dobro protiv Australije, al et tu i ništa manje se od njih nije očekivalo.Bilal je napisao/la:Ako odigraju ko protiv Slovenije onda nemaju nikakve sanseTed Mosby je napisao/la:Nek momci odigraju kao protiv Slovenije, uz malo bolju efikasnost. Milner i Barry su ključne figure, samo naprijed. Keep the faith England
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Phill Jackson
- Kontakt:
koji kralj je capello,jest mi zao pearcea
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Volio bih da Nijemci prođu više nego kruha se najest. Uh što ja ne mogu te Engleze.
Ali, mislim da Englezi imaju bolje i kvalitetnije pojedince koji bi mogli odlučiti utakmicu.
Ali, mislim da Englezi imaju bolje i kvalitetnije pojedince koji bi mogli odlučiti utakmicu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
OO guten morgen WestfalenEmir_ZENICA je napisao/la:Njemacka prolazi ! ! !
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ajmo nijemci!!!
cekam nestrpljivo utakmicu, nadam se da nece biti suvise dosadna...
sto se mene tice neka budu penali, zna se ko pobjedjuje tu!!!
ali mislim da nece doci do toga, bice 1-0 za nekoga... nadam se za nijemce
cekam nestrpljivo utakmicu, nadam se da nece biti suvise dosadna...
sto se mene tice neka budu penali, zna se ko pobjedjuje tu!!!
ali mislim da nece doci do toga, bice 1-0 za nekoga... nadam se za nijemce
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Došlo je vrijeme naplate starih dugova.
Ajmo Englezi, počnite igrati fudbal!
Football is coming home!
Ajmo Englezi, počnite igrati fudbal!
Football is coming home!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nadam se pobijedi Njemacke da zacepe usta Englezima do EM pa onda nek se opet pale i vicu da su
najbolji jer to oni jedino i znaju a onda kad dodje EM opet im treba odrzati lekciju i sve tako od VM do EM!
Pozdrav za sve koji navijaju za Njemacku veceras!
najbolji jer to oni jedino i znaju a onda kad dodje EM opet im treba odrzati lekciju i sve tako od VM do EM!
Pozdrav za sve koji navijaju za Njemacku veceras!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.