Lahm & Jansen - kakva kombinacija, pa oni će više biti pred protivničkim golom, nego pred svojim.
Marcell Jansen je jedan od nas!
Moderator/ica: admin
Haha na to sam i ja upravo morao misliti.Lahm & Jansen - kakva kombinacija, pa oni će više biti pred protivničkim golom, nego pred svojim.
Ako odigraju ko protiv Slovenije onda nemaju nikakve sanseTed Mosby je napisao/la:Nek momci odigraju kao protiv Slovenije, uz malo bolju efikasnost. Milner i Barry su ključne figure, samo naprijed. Keep the faith England
brzi21 je napisao/la:Englezi su jaci, to je sigurno, mada se nijemci nece predat, nadam se da ce biti zanimljiva utakmica..
moje simpatije su nastrani Elf-a
Jbg. Nije Njemačka ništa pokazala ni protiv Ghane ni protiv Srbije, po meni. Ništa bolja igra nego Engleske protiv Slovenije. Meni su Njemci jedino igrali, fino i dobro protiv Australije, al et tu i ništa manje se od njih nije očekivalo.Bilal je napisao/la:Ako odigraju ko protiv Slovenije onda nemaju nikakve sanseTed Mosby je napisao/la:Nek momci odigraju kao protiv Slovenije, uz malo bolju efikasnost. Milner i Barry su ključne figure, samo naprijed. Keep the faith England
OO guten morgen WestfalenEmir_ZENICA je napisao/la:Njemacka prolazi ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.