1/4 finale-sve tekme

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

van gall
Kontakt:

Re: 1/4 finale-sve tekme

Post Postao/la van gall » 03 jul 2016, 00:16

Treba odat priznanje Conteu koji je izvukao maximum iz ovih igraca,jeste da je stil igre samo u vecerasnjoj utakmici bio mrtvi bunker ali covjek se prilagodio onim cime raspolaze,samo pojedini velicaju ovu igru a to ne bi trebalo jer imamo i Island koji je istim nacinom dogurao dovde,i protiv njih bi se Njemacka isto ovako mucila,znaci nije do imena repke nego stila

Svakoj ekipi je tesko to probit pa i Njemackoj ali ipak kad se sve sabere bolja ekipa je prosla zasluzeno
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 jul 2016, 00:16

Ovu utakmicu obiljezilo 2 situacije: Boateng kao balerina i Zaza kao u folkloru :lol: :lol:
27.10.2020

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 03 jul 2016, 00:17

samo_lijevo je napisao/la:Ciao firauni. Vjezbati himnu, naredni put jos jace, mozda se Elf usere u gace od straha. :urnebes:
Švabe večeras uopće nisu bile toliko dominantne da bi ti prosipao ovakve bahate izjave po forumu, čak su na ovim penalima visli na tankoj niti više puta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 03 jul 2016, 00:17

Sto niko ne citira ovih 20 sto su pisali "citirajte me poslije tekme" kme kme

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 jul 2016, 00:18

Al stvarno ona glupost Pelea kao on pokazuje Neueru da ce ga lobovati hhaha i tako to obično bude da ćeš se usrati
Thomas Müller - Fußballgott

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 jul 2016, 00:19

JonSnow je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Ciao firauni. Vjezbati himnu, naredni put jos jace, mozda se Elf usere u gace od straha. :urnebes:
Švabe večeras uopće nisu bile toliko dominantne da bi ti prosipao ovakve bahate izjave po forumu, čak su na ovim penalima visli na tankoj niti više puta.
Nisu mogli imaju komplekt od zabara.

Weltmeister und bald Europameister :zviz:
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 03 jul 2016, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 03 jul 2016, 00:20

Gdje su sad sa izjavama strah, kompleksi i sličnim glupostima. Istrajati nakon promašene prilike za 2-0, onakav penal i opet pobijediti, eto ga mentalitet. Dokaz o mitovima.

Hvala na pažnji, doviđenja :wave:

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 03 jul 2016, 00:21

BoixosNois1899 je napisao/la:
iNFY je napisao/la:Na koji nacin da Portugal pobjedi Njemacku u finalu ? lupate

Bolje je pitanje na koji način će Njemačka pobijediti Italiju večeras ;)
Italija ide dalje, polufinale Italija-Francuska, repriza finala SP 2006, Italijani prolaze na penale i u finalu razbijaju Portugalce
:kafa:

sedaaa
Kontakt:

Post Postao/la sedaaa » 03 jul 2016, 00:21

Nista necu reci osim da ne volim ljude koji igraju bunkere..Zatooo CAO ITALIJA....
Samo dva kluba dvije svetinje: ŽELJO I BAYERN..

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 03 jul 2016, 00:22

muamerc je napisao/la:
Peace je napisao/la:Pa i nema Njemačka sanse.... ubjedljivo najizvjesniji par u cetvrtfinalu... cak i island ima neke sanse protiv Francuza... ali njemacka jok protiv Italije....
Jednostavno decenije gazenja su ostavile dubok trag... pa cak im i oml selekcije bivaju natabane od italijana... jednostavno u dnk im je poraz od Italije... i zato nema ni promil sanse da ce kobaje proci...
Jos veca nafuranost je bila prije 4 god... i logicno slijedilo je tabanje i prizemljenje...
Peace je napisao/la:Tu sam...:lol: i vec najavio gazenje...
Ali Kobaje su izgleda dosle sebi ili sta vec, pa nema onih pompeznih sra.nja gdje najavljuju da ce napokon skinuti prokletstvo... kao prije 4 god kad su dobili jos jedan samar i uvid u nekvalitet njemackih igraca kad igraju protiv Italije... jednostavno su mud.a njemačkih igraca golubija (ako uopste golubovi i imaju mud.a) kad igraju protiv Digica... znaju i forumske Kobaje da nikad njemačka nece uzeti Italiju u službenoj utakmici... ni u subotu, ni za vijeke vijekova...
Da se i ja upisem. Sta ima, kako si? :urnebes:
Najnafakaskiji prolaz ikad...najbolje kobaje iksd a patili se citavu utakmicu protiv bijednog sastava Italije...
Jbg svijet je pun nepravde... italija je ovo trebala proci zbog borbe...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 03 jul 2016, 00:22

Šta je ovo, buđenje njemačke mladeži na forumu. Niste humani yebote :crazy: :urnebes:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 03 jul 2016, 00:24

Peace je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
Peace je napisao/la:Pa i nema Njemačka sanse.... ubjedljivo najizvjesniji par u cetvrtfinalu... cak i island ima neke sanse protiv Francuza... ali njemacka jok protiv Italije....
Jednostavno decenije gazenja su ostavile dubok trag... pa cak im i oml selekcije bivaju natabane od italijana... jednostavno u dnk im je poraz od Italije... i zato nema ni promil sanse da ce kobaje proci...
Jos veca nafuranost je bila prije 4 god... i logicno slijedilo je tabanje i prizemljenje...
Peace je napisao/la:Tu sam...:lol: i vec najavio gazenje...
Ali Kobaje su izgleda dosle sebi ili sta vec, pa nema onih pompeznih sra.nja gdje najavljuju da ce napokon skinuti prokletstvo... kao prije 4 god kad su dobili jos jedan samar i uvid u nekvalitet njemackih igraca kad igraju protiv Italije... jednostavno su mud.a njemačkih igraca golubija (ako uopste golubovi i imaju mud.a) kad igraju protiv Digica... znaju i forumske Kobaje da nikad njemačka nece uzeti Italiju u službenoj utakmici... ni u subotu, ni za vijeke vijekova...
Da se i ja upisem. Sta ima, kako si? :urnebes:
Najnafakaskiji prolaz ikad...najbolje kobaje iksd a patili se citavu utakmicu protiv bijednog sastava Italije...
Jbg svijet je pun nepravde... italija je ovo trebala proci zbog borbe...
Cestitaj Njemcima :D
SiamoNoi.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 03 jul 2016, 00:26

Ja sam odmah napisao poslije tekme da cekam Siama... doduse ja odo leci... a on nek to skonta za avatar i vidi s Riom...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 03 jul 2016, 00:26

Jao koliko napačenih likova ima na ovom forumu, ne vjerujem svojim očima kad pročitam pojedine postove. Kajem se što sam uopšte počeo ulaziti na ove teme, mislio sam da ne može gore od podforuma Premijer lige, ali ovo je dno dna. Kao da je bilo pitanje života ili smrti, mislim i ćorava koka zrno ubode. Opustite se. :mrgreen:
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 jul 2016, 00:27

slika

Zazin penal.... :urnebes:

High

Post Postao/la High » 03 jul 2016, 00:28

Čestitke Pelleu na partiji. Sad, napokon, ima vremena za Instagram! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 jul 2016, 00:28

IlFantasista je napisao/la:Jao koliko napačenih likova ima na ovom forumu, ne vjerujem svojim očima kad pročitam pojedine postove. Kajem se što sam uopšte počeo ulaziti na ove teme, mislio sam da ne može gore od podforuma Premijer lige, ali ovo je dno dna. Kao da je bilo pitanje života ili smrti, mislim i ćorava koka zrno ubode. Opustite se. :mrgreen:
Objektivni Nijemci. :mrgreen: Bahatost tog naroda se morala prenijeti na našu dijasporu nažalost. Bar se nadam da su ovo dijasporci ili da imaju neke konekcije s Njemačkom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 jul 2016, 00:28

Yebena situacija, ulazi Zaza pola minute prije kraja da šuta penal. :urnebes:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 jul 2016, 00:29

xaviesta je napisao/la:A yebote. Al' dobro je, mogu zanemariti ovaj hejt prema švabama zato što sam samo za njih siguran da će otresti Portigal k'o slinu ako dođe do te utakmice.
100%. Bude li Portugal u finalu sa Njemackom , 3 razlike ce ih svabe dobit. Uvijek ih i dobiju skoro. A znamo i sta je bilo na SP. Lagana 4 komada.

Protiv Svabe ni sreca ne pomaze.
27.10.2020

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 03 jul 2016, 00:29

muamerc je napisao/la:slika

Zazin penal.... :urnebes:
:urnebes:

Odgovori

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.