1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: 1/4 finale-sve tekme
Treba odat priznanje Conteu koji je izvukao maximum iz ovih igraca,jeste da je stil igre samo u vecerasnjoj utakmici bio mrtvi bunker ali covjek se prilagodio onim cime raspolaze,samo pojedini velicaju ovu igru a to ne bi trebalo jer imamo i Island koji je istim nacinom dogurao dovde,i protiv njih bi se Njemacka isto ovako mucila,znaci nije do imena repke nego stila
Svakoj ekipi je tesko to probit pa i Njemackoj ali ipak kad se sve sabere bolja ekipa je prosla zasluzeno
Svakoj ekipi je tesko to probit pa i Njemackoj ali ipak kad se sve sabere bolja ekipa je prosla zasluzeno
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ovu utakmicu obiljezilo 2 situacije: Boateng kao balerina i Zaza kao u folkloru

27.10.2020
Švabe večeras uopće nisu bile toliko dominantne da bi ti prosipao ovakve bahate izjave po forumu, čak su na ovim penalima visli na tankoj niti više puta.samo_lijevo je napisao/la:Ciao firauni. Vjezbati himnu, naredni put jos jace, mozda se Elf usere u gace od straha.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Sto niko ne citira ovih 20 sto su pisali "citirajte me poslije tekme" kme kme
Al stvarno ona glupost Pelea kao on pokazuje Neueru da ce ga lobovati hhaha i tako to obično bude da ćeš se usrati
Thomas Müller - Fußballgott
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nisu mogli imaju komplekt od zabara.JonSnow je napisao/la:Švabe večeras uopće nisu bile toliko dominantne da bi ti prosipao ovakve bahate izjave po forumu, čak su na ovim penalima visli na tankoj niti više puta.samo_lijevo je napisao/la:Ciao firauni. Vjezbati himnu, naredni put jos jace, mozda se Elf usere u gace od straha.
Weltmeister und bald Europameister

Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 03 jul 2016, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Gdje su sad sa izjavama strah, kompleksi i sličnim glupostima. Istrajati nakon promašene prilike za 2-0, onakav penal i opet pobijediti, eto ga mentalitet. Dokaz o mitovima.
Hvala na pažnji, doviđenja
Hvala na pažnji, doviđenja

BoixosNois1899 je napisao/la:iNFY je napisao/la:Na koji nacin da Portugal pobjedi Njemacku u finalu ? lupate
Bolje je pitanje na koji način će Njemačka pobijediti Italiju večeras![]()
Italija ide dalje, polufinale Italija-Francuska, repriza finala SP 2006, Italijani prolaze na penale i u finalu razbijaju Portugalce

Nista necu reci osim da ne volim ljude koji igraju bunkere..Zatooo CAO ITALIJA....
Samo dva kluba dvije svetinje: ŽELJO I BAYERN..
Najnafakaskiji prolaz ikad...najbolje kobaje iksd a patili se citavu utakmicu protiv bijednog sastava Italije...muamerc je napisao/la:Peace je napisao/la:Pa i nema Njemačka sanse.... ubjedljivo najizvjesniji par u cetvrtfinalu... cak i island ima neke sanse protiv Francuza... ali njemacka jok protiv Italije....
Jednostavno decenije gazenja su ostavile dubok trag... pa cak im i oml selekcije bivaju natabane od italijana... jednostavno u dnk im je poraz od Italije... i zato nema ni promil sanse da ce kobaje proci...
Jos veca nafuranost je bila prije 4 god... i logicno slijedilo je tabanje i prizemljenje...Da se i ja upisem. Sta ima, kako si?Peace je napisao/la:Tu sam...i vec najavio gazenje...
Ali Kobaje su izgleda dosle sebi ili sta vec, pa nema onih pompeznih sra.nja gdje najavljuju da ce napokon skinuti prokletstvo... kao prije 4 god kad su dobili jos jedan samar i uvid u nekvalitet njemackih igraca kad igraju protiv Italije... jednostavno su mud.a njemačkih igraca golubija (ako uopste golubovi i imaju mud.a) kad igraju protiv Digica... znaju i forumske Kobaje da nikad njemačka nece uzeti Italiju u službenoj utakmici... ni u subotu, ni za vijeke vijekova...
Jbg svijet je pun nepravde... italija je ovo trebala proci zbog borbe...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Šta je ovo, buđenje njemačke mladeži na forumu. Niste humani yebote

Cestitaj NjemcimaPeace je napisao/la:Najnafakaskiji prolaz ikad...najbolje kobaje iksd a patili se citavu utakmicu protiv bijednog sastava Italije...muamerc je napisao/la:Peace je napisao/la:Pa i nema Njemačka sanse.... ubjedljivo najizvjesniji par u cetvrtfinalu... cak i island ima neke sanse protiv Francuza... ali njemacka jok protiv Italije....
Jednostavno decenije gazenja su ostavile dubok trag... pa cak im i oml selekcije bivaju natabane od italijana... jednostavno u dnk im je poraz od Italije... i zato nema ni promil sanse da ce kobaje proci...
Jos veca nafuranost je bila prije 4 god... i logicno slijedilo je tabanje i prizemljenje...Da se i ja upisem. Sta ima, kako si?Peace je napisao/la:Tu sam...i vec najavio gazenje...
Ali Kobaje su izgleda dosle sebi ili sta vec, pa nema onih pompeznih sra.nja gdje najavljuju da ce napokon skinuti prokletstvo... kao prije 4 god kad su dobili jos jedan samar i uvid u nekvalitet njemackih igraca kad igraju protiv Italije... jednostavno su mud.a njemačkih igraca golubija (ako uopste golubovi i imaju mud.a) kad igraju protiv Digica... znaju i forumske Kobaje da nikad njemačka nece uzeti Italiju u službenoj utakmici... ni u subotu, ni za vijeke vijekova...
Jbg svijet je pun nepravde... italija je ovo trebala proci zbog borbe...

SiamoNoi.
Ja sam odmah napisao poslije tekme da cekam Siama... doduse ja odo leci... a on nek to skonta za avatar i vidi s Riom...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
- IlFantasista
- Kontakt:
Jao koliko napačenih likova ima na ovom forumu, ne vjerujem svojim očima kad pročitam pojedine postove. Kajem se što sam uopšte počeo ulaziti na ove teme, mislio sam da ne može gore od podforuma Premijer lige, ali ovo je dno dna. Kao da je bilo pitanje života ili smrti, mislim i ćorava koka zrno ubode. Opustite se. 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zazin penal....

Čestitke Pelleu na partiji. Sad, napokon, ima vremena za Instagram! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Objektivni Nijemci.IlFantasista je napisao/la:Jao koliko napačenih likova ima na ovom forumu, ne vjerujem svojim očima kad pročitam pojedine postove. Kajem se što sam uopšte počeo ulaziti na ove teme, mislio sam da ne može gore od podforuma Premijer lige, ali ovo je dno dna. Kao da je bilo pitanje života ili smrti, mislim i ćorava koka zrno ubode. Opustite se.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Yebena situacija, ulazi Zaza pola minute prije kraja da šuta penal. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
100%. Bude li Portugal u finalu sa Njemackom , 3 razlike ce ih svabe dobit. Uvijek ih i dobiju skoro. A znamo i sta je bilo na SP. Lagana 4 komada.xaviesta je napisao/la:A yebote. Al' dobro je, mogu zanemariti ovaj hejt prema švabama zato što sam samo za njih siguran da će otresti Portigal k'o slinu ako dođe do te utakmice.
Protiv Svabe ni sreca ne pomaze.
27.10.2020
muamerc je napisao/la:
Zazin penal....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.