Nije romb,klasičnih 442Qwerty90 je napisao/la:Ugljesa ispred odbrambene cetvorke, lijevo Lazic desno Zera i Bekric iza dva spica. Formacija koja zahtjeva strasnu takticku i fizicku disciplinu, gdje vjerovatno 9/10 igraca u polju mora igrati u oba smjera, sjećamo se svi Anccelotijevog Milana kad je igrao ovu istu formaciju [emoji2]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- zeljoooooooooo
Ma gorit će ostali od želje da se nametnu!
Tako da ne sumnjam da ce nam faliti toliko koliko na prvi pogled djeluje..
Tako da ne sumnjam da ce nam faliti toliko koliko na prvi pogled djeluje..
- plavanacija
- Kontakt:
Formacija je 442, covjek rekao sa dva napadaca ce igrati. Stevanovic, Blagojevic i Lendric koja ubitacna trojka... Sefer veliki profesionalac, ne interesuje me gdje je radio, interesuje me samo profesionalizam.
- zeljoooooooooo
A zbog kojeg pravila Stevanović ne igra derbi?
- JoseeeMourinho
- Kontakt:
3 zuta = jedna tekma pauzezeljoooooooooo je napisao/la:A zbog kojeg pravila Stevanović ne igra derbi?
dobio treci zuti u zadnjoj tekmi i ima suspenziju prvo kolo

- zeljoooooooooo
Hvala ti.
Valjda to izađe dobro na kraju sve.
Valjda to izađe dobro na kraju sve.
Veliki je hendikep sto ne igraju Miroslav i Jovan ja bih gurno u vatru Zerica koji bi dao sve od sebe sigurno u toj utakmici i mozda ovog Lazica i on je svjestan da bi mu dobro odigran derbi ili cak gol na derbiju bio dovoljan da ga navijaci zavole kao nikog..sjetite se samo Tiago i onog "strasnog" gola na derbiju ali gol na derbiju je gol na derbiju 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- amazon
- Kontakt:
Sto se tice danasnje utakmice kazu da nije izgledalo lose. Novi stoperi ne valjaju pet para, kao ni spanac(opcenito). Ostalo izgleda jako dobro ili solidno. Bekric bio dobar, Lendric standard, Miro odlican (falit ce nam), Kosoric standardno dobar. Utakmice ne gledljiva a to je normalno jer su u toku pripreme. Treba dovesti jednog extra dobrog stopera a izgleda da je za to kasno. Odraditi ove pripreme a onda ekipu maksimalno odmoriti za tesku sezonu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Spancu kao da je zivot dojadio.Stopere nisam gledao , ali mislim da je tandem za sljedecu sezonu Jahic - Kosoric tako da nas ne treba to brinuti. Mada onda nisu trebali dovoditi 2 stranca , mogao sam naci i nekog solidan stoper iz BiH da bude kao treci stoper uz nasa 2 juniora koja su tu ili mozda nikako nam nije trebao da forsiramo malo djecu. Nama bi mogao Bekric bit najvece pojacanje upamtite sta sam rekao!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- amazon
- Kontakt:
Spancu je ponizenje ovdje igrati. Zato njega boli kur.ac, niti ima volju da pokaze nesto. Zali Boze para sto mu dajemo. Ja isto najvise nade polazem u Bekric i Blagojevica. Uz rame je tu jos Lendric i Stevanovic, oni ce biti prevaga ako budu na nivou. I da Zeric dobija priliku da igra..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavanacija
- Kontakt:
Spanac nije igrao 2 god, fizicki totalno nespreman. Haj fizika se moze srediti ali da ima znanje, ako ne zna onda bezveze doveden.amazon je napisao/la:Spancu je ponizenje ovdje igrati. Zato njega boli kur.ac, niti ima volju da pokaze nesto. Zali Boze para sto mu dajemo. Ja isto najvise nade polazem u Bekric i Blagojevica. Uz rame je tu jos Lendric i Stevanovic, oni ce biti prevaga ako budu na nivou. I da Zeric dobija priliku da igra..
Ja ne znam ko vam je rekao da je Bekrić danas bio dobar i da su stoperi bili loši, možda vam je neko obratno rekao pa niste najbolje shvatili, al' dobro haj nek vam bude [emoji23] [emoji23]
Kako si samo kvaran Hervas danas nije ni igrao. A kazu da nam je stoperski par odlicno igrao Aco i Toskas dok Jahic nije jos spreman. Opet pokusavas obmanuti ljude iz tebi poznatih razloga prvi i osnovni je da se lazno predstavljas navijacem Zelje.amazon je napisao/la:Sto se tice danasnje utakmice kazu da nije izgledalo lose. Novi stoperi ne valjaju pet para, kao ni spanac(opcenito). Ostalo izgleda jako dobro ili solidno. Bekric bio dobar, Lendric standard, Miro odlican (falit ce nam), Kosoric standardno dobar. Utakmice ne gledljiva a to je normalno jer su u toku pripreme. Treba dovesti jednog extra dobrog stopera a izgleda da je za to kasno. Odraditi ove pripreme a onda ekipu maksimalno odmoriti za tesku sezonu.
Gol nismo primili, nisu imali ni prilika. Znaci da smo odbrambeno dobri bili. Nismo ni mi imali mnogo prilika, znaci da se jos trazimo prema naprijed. Bice to ok, nadam se tako.Qwerty90 je napisao/la:Ja ne znam ko vam je rekao da je Bekrić danas bio dobar i da su stoperi bili loši, možda vam je neko obratno rekao pa niste najbolje shvatili, al' dobro haj nek vam bude [emoji23] [emoji23]
Tu je taman otprilike neka istina, a spanac je bio los katastrofa bas, na klupi kazu zauzeo dvije stolice i rekao "Ima li ko sta protiv da mu ja podjelim par vaspitnih" ... [emoji43] Bekric na pocetku igrao malo iza 2 napadaca pa onda presao ono kao lijevo (u 4-4-2 wide) i bio totalno pogubljen iako su mu Kostic i Lesnik konstantno sugerisali sta se od njeg trazi. Generalno mi u derbi ulazimo poprilicno desetkovani, kad se uzme u obzir da nam ne igraju 2 od 3 najbolja igrača, al' Bože moj šta je tu je, treba se prilagođavati, sezona će biti prepuna takvih situacija.
- amazon
- Kontakt:
Ima on znanje to je sigurno, ali on sto sam ja vidio i sto drugi kazu nije on dosao da ovdje nesto pokaze nego da odradi ovo malo i da bjezi. A takvi nam igraci ne trebaju,,plavanacija je napisao/la:Spanac nije igrao 2 god, fizicki totalno nespreman. Haj fizika se moze srediti ali da ima znanje, ako ne zna onda bezveze doveden.amazon je napisao/la:Spancu je ponizenje ovdje igrati. Zato njega boli kur.ac, niti ima volju da pokaze nesto. Zali Boze para sto mu dajemo. Ja isto najvise nade polazem u Bekric i Blagojevica. Uz rame je tu jos Lendric i Stevanovic, oni ce biti prevaga ako budu na nivou. I da Zeric dobija priliku da igra..
Igrao je u Brisbaneu ove godine. Ne izmisljaj.plavanacija je napisao/la:Spanac nije igrao 2 god, fizicki totalno nespreman. Haj fizika se moze srediti ali da ima znanje, ako ne zna onda bezveze doveden.amazon je napisao/la:Spancu je ponizenje ovdje igrati. Zato njega boli kur.ac, niti ima volju da pokaze nesto. Zali Boze para sto mu dajemo. Ja isto najvise nade polazem u Bekric i Blagojevica. Uz rame je tu jos Lendric i Stevanovic, oni ce biti prevaga ako budu na nivou. I da Zeric dobija priliku da igra..

lahko je lupat, tesko je provjerit
- plavanacija
- Kontakt:
LeTallec je napisao/la:
Da u pravu si, do mene je... Odigrao je citavih 5 utakmica, spreman je ko zuca... Prije nego vam izleti koja, malo razmislite, zato vam sluzu tih 10% mozga...
Jesi dobar ti ili šta? Pogledaj 2015/16 odigrao je 17 utakmicaplavanacija je napisao/la:LeTallec je napisao/la:
Da u pravu si, do mene je... Odigrao je citavih 5 utakmica, spreman je ko zuca... Prije nego vam izleti koja, malo razmislite, zato vam sluzu tih 10% mozga...
Prije nego što napišeš nešto fino pogledaj i razmisli, ali neka bitno je doći na forum i pametovati, a nema dva grama mozga
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], elSaik, Levin, Lokomotifa, Proximic i 64 gosta.