FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavanacija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavanacija » 07 jul 2016, 13:18

LeTallec je napisao/la:
plavanacija je napisao/la:
LeTallec je napisao/la:slika

lahko je lupat, tesko je provjerit

Da u pravu si, do mene je... Odigrao je citavih 5 utakmica, spreman je ko zuca... Prije nego vam izleti koja, malo razmislite, zato vam sluzu tih 10% mozga...
Jesi dobar ti ili šta? Pogledaj 2015/16 odigrao je 17 utakmica

Prije nego što napišeš nešto fino pogledaj i razmisli, ali neka bitno je doći na forum i pametovati, a nema dva grama mozga
Izvini, necu se sa tobom prepirati, ali podjelis sine 464min sa 90min koliko se igra utakmica i dobijes rezultat 5,1 odigrana utakmica... On je izgleda bio rezerva i ovih cijelih 5 utakmica je nakupio ulazeci sa klupe... :kafa: :kafa: :kafa:

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 13:18

Je.bem ti zeno majku, zavrsio sam sa tobom

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 07 jul 2016, 13:22

Opusti se. Zakljucak je da nije fizicki spreman, sto ne znaci da nece biti nakon priprema. Odigranih 464min je ispod svakog prosjeka.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 jul 2016, 13:47

Euzebio je napisao/la:
amazon je napisao/la:Sto se tice danasnje utakmice kazu da nije izgledalo lose. Novi stoperi ne valjaju pet para, kao ni spanac(opcenito). Ostalo izgleda jako dobro ili solidno. Bekric bio dobar, Lendric standard, Miro odlican (falit ce nam), Kosoric standardno dobar. Utakmice ne gledljiva a to je normalno jer su u toku pripreme. Treba dovesti jednog extra dobrog stopera a izgleda da je za to kasno. Odraditi ove pripreme a onda ekipu maksimalno odmoriti za tesku sezonu.
Kako si samo kvaran Hervas danas nije ni igrao. A kazu da nam je stoperski par odlicno igrao Aco i Toskas dok Jahic nije jos spreman. Opet pokusavas obmanuti ljude iz tebi poznatih razloga prvi i osnovni je da se lazno predstavljas navijacem Zelje.
Sramota šta se dopušta na ovom forumu, i to danima.

Ma spremamo se opasno, nista nas ne moze poljuljati, sve i da se kiksa - to je sport, uprava je na pravom putu a zajedno sa njima i nas Zeljo, ostali kupite maramica i sapuna!!!

BiggieSmalls
Kontakt:

Post Postao/la BiggieSmalls » 07 jul 2016, 13:51

U Slo sam na službenom putu ovih dana pa sam pogledao utakmicu sa Železničarom...ako neko želi objektivno mišljenje neka pročita ;)

Ćeman - solidan, nije imao previše intervencija osim jedne gdje je počistio loptu sa naših 16 m.

Husić - jako dobar bek, brz, pokretljiv..jedini minus koji vidim je da previše ide unutra, napada gol dok nama trebaju centaršutevi na tandem Nikolić-Lendrić za kojeg sam uvjeren da počinju protiv kona.

M.Stevanović - komentar nije potreban. Odskače od svih.

Osmanković - dobar, nije puno griješio osim par situacija gdje se vidi nedostatak iskustva (predviđanje igre).

Boccaccini - odličan, pametno igra bez previše kompliciranja. Jako dobar u ofenzivnom dijelu, napada 2 stativu (tako je i postigao gol). Mislim da u ovom trenutku nemamo štopera koji zna napasti kod prekida kao što je on u par navrata.

Memija - konstantan, čitavu utakmicu je pokrivao 90% desne strane, defanzivno i ofanzivno. Mislim da je i on siguran na tom mjestu i da će S. Stevanović završiti na klupi, sa iznimkom prvog kola gdje je sasvim moguće da bi on igrao ispred S. Stevanovića jer M. Stevanovića nema.

Šečerović - odličan u def. dijelu pogotovo kod kupljenja ispucanih lopti, odnosno svih mrtvih lopti. Mislim da je i on starter protiv Sarajeva.

Hervas - u odnosno na utakmicu sa Olimpikom 2,3x bolji. Mislim da se još treba priviknuti na način igre u BiH, puno više ga je bilo u duelu u odnosu na utakmicu sa Olimpikom. Igra jako inteligentno i nisam upratio da je napravio jednu jedinu grešku. Dobar u prekidima, fali nam jedan izraziti lijevak kao on. Moguć je problem u komunikaciji jer sam primjetio da Kostić non stop daje instrukcije na bosanskom pa šalta na engleski.

Halvadžić - loš, puno grešaka u prvom dodiru sa loptom. Kretanje bez lopte, uvijek je bio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

Mujagić - bori se ko lav..uprkos tome što je dao 2 gola fali mu puno stvari. Fizički je korpulentan ali gubi duele, visok je ali ne može da skoči. Dosta problema u samoj motorici, kretanju, reakciji...po mom je on zadnji izbor kad je u pitanju napad.

Pozder - ništa posebno, sličan slučaj kao Mujagić.

Toskas - jak ko zemlja, vidi se iskustvo...ali u pojedinim situacijama je griješi, vjerovatno povodom nespremnosti/neigranja. Skoro sam siguran da je on u paru sa Kosorićem do 3,4 kola.

Radinović - niti smrdi niti miriše. Imao je par šuteva sa nekih 20 m, tu bi mogao biti koristan.

Bevab - najlošiji od bekova. bez komentara.

Žerić - joker sigurno...kako ga uklopiti to je veliko pitanje.

Duraković - višak, ne treba nam.

Blagojević - komentar nije potreban.

Lazić, Beganović - ništa specialno.

Sve u svemu, mislim da nam je odbrana slatka muka, vezni red je velika dilema jer nam fali jedan klasični zadnji vezni koji bi uvezao sve linije. Po mom je to Jahić (kada bude spreman), on je na toj poziciji odigrao dosta dobrih utakmica. Lendrić i Nikolić su po mom sigurni starteri, obzirom na ovo što su pružili Mujagić, Pozder itd.

Ostaje nam da pričekamo 23.7.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 jul 2016, 13:53

Cemu tenzije? Poceli smo pobjedjivati, ne izgleda crno kako sam ja najveci pesimist ocekivao. Spanac po pricama ljudi koji su bili na treninzima ce biti promasena investicija. Mozda i grijese, ako ne onda ni prvi ni zadnji takav.

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 07 jul 2016, 15:30

samoplavi je napisao/la:Cemu tenzije? Poceli smo pobjedjivati, ne izgleda crno kako sam ja najveci pesimist ocekivao. Spanac po pricama ljudi koji su bili na treninzima ce biti promasena investicija. Mozda i grijese, ako ne onda ni prvi ni zadnji takav.

Spanac po prici stručnog staba,top igrač,stvar adaptacije na ove pašnjake nase lige ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jul 2016, 15:47

Malo budite opusteni i postujte druga misljenja.Niko nije rekao da kad neko nesto napise da mora tako biti. Isto ste kakve tetke. Meni su tako rekli a ja sto sam gledao svojim ocima, slazem se pola. DaBogda spanac bude najbolji asistent lige i da mi svaku pobjedima, pa makar da bude sve kontra od onog sto sam ja vidio svojim ocima nece niko biti sretniji od mene.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 jul 2016, 15:49

Stvar adaptacije i motivacije, nadam se da ce naci optimum za sve.

Bice nam koristan u svakom slucaju, i zbog konkurencije a i zbog širine.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 15:59

On ako ima problem motivacije onda nije normalan, ima 27 godina, ako šta misli uraditi vrijeme mu je, neće ga ni jedna dobra ekipa uzeti ako se ovdje ne pokaže

može završit u četvrtoj španjolskoj ili u krupi

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jul 2016, 16:34

Bas je on iz spanije dosao ovdje da nesto uradi. Da je valjao bar malo ostao bi u Australije u nekom drugom klubu.To je realnost svega, a mi sto svrstavamo sta god dode s strane je druga prica. Malo realnosti treba kad vidis igrača na terenu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 16:35

ne vrijedi...

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 07 jul 2016, 16:38

Zeljo mora sto vise svoje djece ubacivati u prvi tim, jer da bi klub opstao mora prodavati igrace. Na svu nesrecu nista od transfera Dzeke, nema Evrope, nema GS. U skorijoj buducnosti ostacemo bez novca. Zato prije pocetka PL klub mora na sve nacine da mobilise sve navijace i simpatizere da se aktivno uclanjuju u klub i uzimaju godisnje karte. Volio bih da pogrijesim u vezi Dzeke ili GS.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 16:40

Klub mora ubaciti što više svoje djece ako su kvalitetniji od drugih igrača na toj poziciji. Ako nisu kvalitetniji i ako su lošiji ne moramo ih ubacivati

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 07 jul 2016, 16:42

2 igraca na godisnjem nivou, valjda to mozemo proizvesti?!?!?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jul 2016, 16:44

Željo je samo pare zaradio od nase djece. Niti spanca mozes prodati, niti ti moze sta valjati, samo mozes pare potrositi. Zera, Memija su potencijal za prodati. A ubacivati pomalo drugu djecu koja su potencijal.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 16:45

amazon jesi ti onaj što kaže da zna procijeniti igrača pa kažeš da nam ne može valjati? memija igra, žerić napunio 18, ove sezone će se gurati

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 jul 2016, 16:49

Naporan si. Svakom si loncu poklopac.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 07 jul 2016, 16:50

Jel zabranjeno komentarisati?

aco jel zabranjeno ovo, da sam ja napisao slicno bila bi opomena ili brisanje postova

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 07 jul 2016, 17:06

Pustimo da teren sudi dragi ljudi, on je jedino mjerilo, a do tad ova razmisljanja "meni rekao ovaj, meni rekao onaj", "ja strucnjak, ja procjenio da on veze nema, treba ga u Hrid poslati", mozemo macku o rep okaciti. Samo malo strpljenja, pocetak lige je skoro pa tu iza ugla. Razumijem ja da je nervoza i dosada prisutna, duga je ova pauza fkt, ukljucite malo i desanke dobro je za nervozu, popijte kafu, ima i filmova dobrih ... i onda eto vec 23-eg i pune Grbavice pa da zagrmimo svi [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji41]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.