Bolje da smo mi postavljali pitanja. Joj koja krava.HankMoody je napisao/la:Ko je ova kobiletina što intervjuiše, kongretulejsions
Hamilton i titula
Standardno
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Bolje da smo mi postavljali pitanja. Joj koja krava.HankMoody je napisao/la:Ko je ova kobiletina što intervjuiše, kongretulejsions
Ma da se je vozilo do sutra Kimi nebi prošao Vesa, o tome se radi! Nema Kimi više volje da rizikuje da se bori!Rodman je napisao/la:Kimi, danas sasvim dobar.
Ne znam šta je to tačno zajebao, po mišljenju stručnjaka na forumu. Da ga nisu debili iz Ferrari-a, toliko dugo držali na stazi, borio bi se za pobjedu.
De ne lupaj, bgti.vrebac86 je napisao/la:Ma da se je vozilo do sutra Kimi nebi prošao Vesa, o tome se radi! Nema Kimi više volje da rizikuje da se bori!Rodman je napisao/la:Kimi, danas sasvim dobar.
Ne znam šta je to tačno zajebao, po mišljenju stručnjaka na forumu. Da ga nisu debili iz Ferrari-a, toliko dugo držali na stazi, borio bi se za pobjedu.
Kao i prošli put sto ga je prešao?? Naj lakše je nekom reci ( de ne lupaj)! Kultura na nivouRodman je napisao/la:De ne lupaj, bgti.vrebac86 je napisao/la:Ma da se je vozilo do sutra Kimi nebi prošao Vesa, o tome se radi! Nema Kimi više volje da rizikuje da se bori!Rodman je napisao/la:Kimi, danas sasvim dobar.
Kad su dva Mercedesa prošla Verstappena, bio je 5 sekundi, iza njega. U posljednjem krugu, u onom dijelu staze gdje je Perez sletio, bio mu je za guzicom, ali nije ga smjeo preticati, zbog žute zastave.
Da je imao još 1 krug, završio bi ispred Vesa. Uostalom, rekao mu je lično nakon trke da ga spasila žuta zastava.
Na takav post, kakav si ti napisao, stvarno nije teško.vrebac86 je napisao/la:
Kao i prošli put sto ga je prešao?? Naj lakše je nekom reci ( de ne lupaj)! Kultura na nivou
mogao je danas propustiti Lewisa i imao bi na kontu +6 bodova, ovako još strepi i od kaznedarker10 je napisao/la:Rosberg mi je totalno nejasan.Bezveze gubi bodove.Evidentno je losiji vozac,ali da je pametnije odigrao neke situacije,mogao je sada imati vise od 40 bodova prednosti.Sigurno je izgubio bar 30 bodova u svojim "borbama" sa Hamiltonom.
Znaci ako netko ima drugačije mišljenje odmah lupa itd.Rodman je napisao/la:Na takav post, kakav si ti napisao, stvarno nije teško.vrebac86 je napisao/la:
Kao i prošli put sto ga je prešao?? Naj lakše je nekom reci ( de ne lupaj)! Kultura na nivou
U Barceloni, ga Kimi ne bi prešao još kad bi danas vozili. Kao što je Ricciardo pokušao Vettela prno eći, pa nije mogao. Na kraju pokušao na silu, pa mu guma otišla u tri krasne.
Nico Rosberg has been handed a 10-second time penalty for his crash with Lewis Hamilton in the Austrian Grand Prix.
The championship leader was also awarded two penalty points for the accident and a reprimand for not having stopped while his car was damaged.
O tome i govorim.Jos ovo nije prvi put ove sezone.Koliko je dobro iskoristio Hamiltonov los start sezone,toliko sada lose cuva prednost.Hamilton se postavi u fazonu bolji sam i jos nemam sta izgubit i to je to.A sta reci na ovo danas,evidentno je namjerno produzio.Govori da je imao problema s kocnicama,a samo u tom momentu je otisao siroko za 71 krugKingJamesMVP je napisao/la:mogao je danas propustiti Lewisa i imao bi na kontu +6 bodova, ovako još strepi i od kaznedarker10 je napisao/la:Rosberg mi je totalno nejasan.Bezveze gubi bodove.Evidentno je losiji vozac,ali da je pametnije odigrao neke situacije,mogao je sada imati vise od 40 bodova prednosti.Sigurno je izgubio bar 30 bodova u svojim "borbama" sa Hamiltonom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.