Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Juve uopste nije duzan.. mislim, i ako postoji nekakav dug to su pisljive pare, sitinica.. ustvari, godinama poslujemo u velikom plusu i kada se u to racunaju svi transferi, tako da nema dugova..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
semmy je napisao/la:Zašto onda Juventus nemože meda s kašike!?Italia je napisao/la:Juve uopste nije duzan.. mislim, i ako postoji nekakav dug to su pisljive pare, sitinica.. ustvari, godinama poslujemo u velikom plusu i kada se u to racunaju svi transferi, tako da nema dugova..
nema potpisa
- JuveSissoko
- Kontakt:
zato sto je takva politika kluba,a Juventus je na berzi tako da zaduzivanje mora proci odobrenje skupstine dionicara,a zaduzit se npr 100 miliona moglo bi znacajno da optereti kamatna placanja a time da smanji prihod a naravno posljedicno i cijenu dionica,sto naravno nije u interesu dionicara,nisu ni oni glupi,valjda znaju kako i gdje ulaazu novac,jbga nismo mi Man U da kao zalog damo stadion pa valja otplacivat dug godinama,J.C. Blanc je malo pametniji po pitanju finansija al opet puno je milijardera na sve strane pa smo zato ipak MI donji a ne oni koji se zaduzujusemmy je napisao/la:Zašto onda Juventus nemože meda s kašike!?Italia je napisao/la:Juve uopste nije duzan.. mislim, i ako postoji nekakav dug to su pisljive pare, sitinica.. ustvari, godinama poslujemo u velikom plusu i kada se u to racunaju svi transferi, tako da nema dugova..
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
zato sto Juve nije naftaski klub! nismo nastali radi vlasnika, nismo postali tu radi para! klub koji ima historiju i dusu .. i kada kazes da navijas za Juve ti se velik ko planina, a kada neko kaze da navija za City zacrveni se od stida jer svi znaju kada i zasto je poceo navijati!
Forza Juve!
Forza Juve!
- JuveSissoko
- Kontakt:
guru informacija,al imam osjecaj da je tacna: ove sedmice jos jedan igrac stize,pokuace zavrsit sve do kraja ove sedmice,ko je ne znam 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
gdje vi dominirate
?? osim sto imate vlasnika naftasa
mozete provaljivati do jutra od tim pricama za namjestanje kada to ne pije vodu, i svaka budala zna da Juve nije uopste namjestao.. doduse, ima dosta neupucenih u ovaj sport i prate fudbal samo preko bht-a pa ne znaju sve detalje.. jbga
mozete provaljivati do jutra od tim pricama za namjestanje kada to ne pije vodu, i svaka budala zna da Juve nije uopste namjestao.. doduse, ima dosta neupucenih u ovaj sport i prate fudbal samo preko bht-a pa ne znaju sve detalje.. jbga
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Opet ti sa Bht-om, pobogu. Zar ti nije dosadno?Italia je napisao/la:gdje vi dominirate?? osim sto imate vlasnika naftasa
![]()
@Ovog što navija za City?
De bez Wikipedie napiši koji su najbolji fudbaleri ovog kluba. Imam osjećaj da navijaš za ovaj klub od prošle ili eventualno od pretprošle sezone.
Hahaha, ovo je za teme najsmjesniji postovi. Navijaš za klub u kojem ima korupcije više nego u NFSBiH. Namještanje titula i tako to, pa u Engleskoj su kazne velike ako igrač kihne i nestavi ruku na usta, a kamoli da namješta titule bio bi protjeran u konfereciju. Da se crvenim, nebi ni navijao za City. Da se crvenim zato što je klub bogat, zato što je dominacija opšta, jel to, smješno je to moj daffy![/quote]
cuj navijas za city, za klub koji nisi znao dok ih nisu kupili ovi naftasi i sad seres ovdje, idi na temu o cityu ako je ima uopste i tamo pisi, JUVENTUS je veliki klub, jedan od najvecih i ovom istom cityu ce trebati godina i godina dok ne stigne JUVENTUSOVU slavu, aaa stima se u svim ligama, ew npr ta ista engleska liga Man Utd ostavlja West Ham u ligi i kasnije Tevez dolazi u Man Utd zar nije malo cudno......:S
cuj navijas za city, za klub koji nisi znao dok ih nisu kupili ovi naftasi i sad seres ovdje, idi na temu o cityu ako je ima uopste i tamo pisi, JUVENTUS je veliki klub, jedan od najvecih i ovom istom cityu ce trebati godina i godina dok ne stigne JUVENTUSOVU slavu, aaa stima se u svim ligama, ew npr ta ista engleska liga Man Utd ostavlja West Ham u ligi i kasnije Tevez dolazi u Man Utd zar nije malo cudno......:S
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kad kazes Juventus prije svega moras prvo ustati.. ali jasno je i meni a i svim Juventinima da Juve svi redom mrzite radi tolike slave i uspjeha.. 
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Ne, ja nikada za sebe neću reći da sam navijač bilo kojeg kluba. Ja sam samo simpatizer, da se razumijemo. A, lijepo te priupitah, od kad navijaš. Ovaj tvoj odgovor(ili bolje rečeno, izbjegavanje istoga) govori da pratiš klub od dolaska Robinha.semmy je napisao/la:Ako nije namještao onda je moja greška. Možda je novo pravilo u Italiji ako zavrsis prvi na tabeli odeš u Seriju B.
Bečki, kakve su to zvecanosti![]()
Zar je bitno odkada ko navija, sad možete šupljirati po forumu odkada ko navija i praviti se da ste patriote klubova veće nego glavni navijači istih, al nije to to...
No, bez obzira na to što si odskora Cityjevac, moraš znati legende ovog kluba ili barem igrače koji su igrali i u sezonama kada je City kuburio u Championshipu.
@Daffy
Joj, da evo ja mrzim Juventus jer je najbolji. Fakat mi nisi jasan kada je to u pitanju. Poštujem i uvijek ću poštovati onaj pravi Juventus, ali ovu ekipu punu igrača koji ne zaslužuju da nose ovaj dres, neću. Sramotno je u šta se pretvorio jedan od najvećih evropskih klubova. Sramotno.
nije to sramota, sramota bi bila da se taj Juve nije vratio vec da i dalje tone u Serie B.. pogledaj Leeds, radi bankrota su ispali cak u trecu ligu, sad su se vratili koliko ja znam.. istina, prosle sezone smo pravo podbacili i fkt. smo bili smijesni, ali opet smo tu..
i ja sa budalom raspravljam.. ajde idi uzivaj u vjestackom klubu i nadam se da ces barem jos 2 godine biti navijac City-a..
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Evo, de ti meni reci je li sramota, ali realno, objektivno, bez trunke subjektivnosti, molim te.Italia je napisao/la:nije to sramota, sramota bi bila da se taj Juve nije vratio vec da i dalje tone u Serie B.. pogledaj Leeds, radi bankrota su ispali cak u trecu ligu, sad su se vratili koliko ja znam.. istina, prosle sezone smo pravo podbacili i fkt. smo bili smijesni, ali opet smo tu..
Moguće je da ću mnoge izostaviti, ali napisaću one kojih se sjetim, pa...
Buffon - Zambrotta - Cannavaro - Thuram - Pesoto(ili ko je već lijevo)
Nedved - Camoranesi - Emerson - Tachinardi
Ibrahimović - Del Piero - Trezeguet - Mutu
Trener - Capello
Ima li smisla da ovoj generaciji ukaljaju ugled raznorazni glupani? Ne mislim na tebe, već na odgovorne za ono namještanje.
A pogledaj sada postavu(ne računaj ove koji su igrali i tada, jer su to legende) i reci mi zaslužuju li oni nositi dres ovog kluba kada se zna koji su velikani zadužili sve navijače Juventusa?
sve ja to znam prijatelju i svima nam je jasno, ali mi nismo ni mogli imati priblizan tim zato sto su nam na celu uprave bili Gigli - Blanc - Secco, ta ista uprava nije htjela uopste da se zali i da bude na starni Moggia tokom Calciopolia.. ali sada je tu normalan predsjednik i ponovo porodica Agnelli, a za transfere je doveden Marotta, pogledaj uspon Sampdorije i igraci koji igraju u Sampi posljednjih godina sa nikakvim budjetom..
ali opet Juve nije kao prije da svaku sezonu ide na sva tri fronta, vec gledamo kako cemo osvojiti barem jedan trofej i nije vise privlacan kao prije.. sada su tu i vjestacki klubovi kojim je ponuditi 40-50 miliona za jednog igraca isto kao meni kupiti sladoled rodjaku.. velika razlika.. a prije je bio Moggi zaduzen za transfere, a do prije par mjeseci allmighty Alesio Secco..
zaboravio si Vieiru,a legendarni Tachi je tada "otjeran" iz kluba
ali opet Juve nije kao prije da svaku sezonu ide na sva tri fronta, vec gledamo kako cemo osvojiti barem jedan trofej i nije vise privlacan kao prije.. sada su tu i vjestacki klubovi kojim je ponuditi 40-50 miliona za jednog igraca isto kao meni kupiti sladoled rodjaku.. velika razlika.. a prije je bio Moggi zaduzen za transfere, a do prije par mjeseci allmighty Alesio Secco..
zaboravio si Vieiru,a legendarni Tachi je tada "otjeran" iz kluba
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Ma nisam se mogao sjetiti velikog Vieire, jbg, zato i napisah da ću mnoge izostaviti. Dobro, vrlo je vjerovatno da ovi igrači ne bi ni došli da nije te uprave, ali eto, zašto su onda to napravili? Nebitno da li oni bili glavni krivci ili samo posmatrači, ono je bilo dno dna. To je ono što želim reći. Naravno, svi su znali da će se Stara Dama vratiti u Seriu A, ipak su najtrofejniji klub u Italiji kada su domaća takmičenja u pitanju.
A sada, kada su se već digli(ne računam zadnju sezonu), oni dovode neke anonimuse u klub. Imam osjećaj da Džeku ne žele samo zbog Diega jer se on nije snašao onako kako su mislili.
A sada, kada su se već digli(ne računam zadnju sezonu), oni dovode neke anonimuse u klub. Imam osjećaj da Džeku ne žele samo zbog Diega jer se on nije snašao onako kako su mislili.
postoji i prica da John Elkann ( predsjednik fiata i do juce vlasnik Juventusa, ununk Agnellija ) je suradjivao sa Fachetijem i telekomom te da je Juve zrtvovan radi Ferrarija ja mislim.. tada je i Montezemelo otisao iz Juventusa.. mah.. to je sve uradjeno jer je Moggi htio da kompletno preuzme Juve i da bude glavni covjek u Juventusu, a Elkann to nije mogao dopustiti sebi..
opet ti ponavljam, Secco.. pa taj lik je ( radi Ranierija ) prekinuo posao sa Xabi Alonsom da bi doveo Poulsena.. zanci Xabi bio vec zavrsen.. a da ne govorim dovodjene Grygere, Molinara, Tiaga, Amaurija, Iaquinte i ostalih levata..
opet ti ponavljam, Secco.. pa taj lik je ( radi Ranierija ) prekinuo posao sa Xabi Alonsom da bi doveo Poulsena.. zanci Xabi bio vec zavrsen.. a da ne govorim dovodjene Grygere, Molinara, Tiaga, Amaurija, Iaquinte i ostalih levata..
Ja jos cekam neko veliko pojacanje. Ovo do sada dovedeno nije zasluzilo da nosi vodene boce u Juventusu. Ocekivao sam vise od Marotte, ali ima jos vremena mozda se ipak dokaze.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Dzeko i Krasic daleko od Juventusa ,blize su Man City-u iako obojica bi radje u Juve-agent Krasica
**** ,pare vrte ,jbes ovo
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
za krasica postoje jos velike sanse jer je krasic trenutno u moskvi i nagovara csk a da ga pusti u juve ali za dzeku je situacija nikakva jer tako kaze naletilic wolfsburg ne zeli da cuje cijenu manju od 35 miliona i to kakve li bruke u dva placanja od po 3 mjeseca (sto je ko imalo poznaje transfere u fudbalu katastrofalno mali period a jedino ga moze city ili real donekle platiti )nazalost misli da marotta sa datim novce nije bas najbolje odigrao potrosio je vec preko 45 mil eura a jos nemamo ni jednog bocnog defanzivca a ni napadaca , a amauri trezege i kompanija ne zeli da cuje o odlasku a marotta danas izjavio samo je camoranesi siguran da ce ici i da amauri ju treba dati sansu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.