Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Sensational headlines with its title in nine columns on the Corriere dello Sport: Gianpaolo Pazzini will officially Bianconere the second half of July. There are many reasons for thinking that the transaction is completed: a promise not to hinder a possible transfer, which would Garrone all'attacante last spring, put 25 million budget by a sharp appreciation (16 million), the Sampadoria have identified the deputy, that 'Alessandro Matri who has done well in Cagliari and, finally, the very fact that negotiations between Sampdoria and Napoli was abruptly stopped suddenly would be a heavy hint. In short, the Courier has done for Pazzini, and were given a striker (Trezeguet will be given for starters) from Giovinco and Amauri, I might get another.
eto na kraju ce uzeti pazzinia
eto na kraju ce uzeti pazzinia
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
Sampdoria striker estimated 20 million to 25 million. The player went on holiday with a promise of Garrone. The two clubs have already defined all the details. Already found a substitute: it is Matri Cagliari.
ooo majko cifra 20 25 mill kazu da je vec sve gotovo , a marrota kaze da nisu odustali od krasica i da cekaju na csk ali da moraju paziti na svoju ekipu koju sada imaju a posebno na novac .
ako ovaj pazzini dode poterili smo oko 80 mill na bezveze igrace majke mi moje
ooo majko cifra 20 25 mill kazu da je vec sve gotovo , a marrota kaze da nisu odustali od krasica i da cekaju na csk ali da moraju paziti na svoju ekipu koju sada imaju a posebno na novac .
ako ovaj pazzini dode poterili smo oko 80 mill na bezveze igrace majke mi moje
sumnjam, Marotta je rekao da nece uzimati nikoga iz Sampdorije na ljeto.. a i Pazzini nije uopste kvalitet kojeg trazi Andrea! 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JuveSissoko
- Kontakt:
danas ili juce trebao je stici fax iz Wolfsburga kao odgovor u vezi Dzeke,fax nije stigao

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
u 15 ili 15:30 prezentacija Bonuccia kad zavrsi s medicinskim ,Martinez cetvratk 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
pozdrav Djalminha,ako bude kredita bice i pojacanja,al visoke kamate ovih dana,samo real moze to priustit 
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 28 jun 2010, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Juve uopste nije duzan.. mislim, i ako postoji nekakav dug to su pisljive pare, sitinica.. ustvari, godinama poslujemo u velikom plusu i kada se u to racunaju svi transferi, tako da nema dugova..
semmy je napisao/la:Zašto onda Juventus nemože meda s kašike!?Italia je napisao/la:Juve uopste nije duzan.. mislim, i ako postoji nekakav dug to su pisljive pare, sitinica.. ustvari, godinama poslujemo u velikom plusu i kada se u to racunaju svi transferi, tako da nema dugova..
nema potpisa
- JuveSissoko
- Kontakt:
zato sto je takva politika kluba,a Juventus je na berzi tako da zaduzivanje mora proci odobrenje skupstine dionicara,a zaduzit se npr 100 miliona moglo bi znacajno da optereti kamatna placanja a time da smanji prihod a naravno posljedicno i cijenu dionica,sto naravno nije u interesu dionicara,nisu ni oni glupi,valjda znaju kako i gdje ulaazu novac,jbga nismo mi Man U da kao zalog damo stadion pa valja otplacivat dug godinama,J.C. Blanc je malo pametniji po pitanju finansija al opet puno je milijardera na sve strane pa smo zato ipak MI donji a ne oni koji se zaduzujusemmy je napisao/la:Zašto onda Juventus nemože meda s kašike!?Italia je napisao/la:Juve uopste nije duzan.. mislim, i ako postoji nekakav dug to su pisljive pare, sitinica.. ustvari, godinama poslujemo u velikom plusu i kada se u to racunaju svi transferi, tako da nema dugova..
zato sto Juve nije naftaski klub! nismo nastali radi vlasnika, nismo postali tu radi para! klub koji ima historiju i dusu .. i kada kazes da navijas za Juve ti se velik ko planina, a kada neko kaze da navija za City zacrveni se od stida jer svi znaju kada i zasto je poceo navijati!
Forza Juve!
Forza Juve!
- JuveSissoko
- Kontakt:
guru informacija,al imam osjecaj da je tacna: ove sedmice jos jedan igrac stize,pokuace zavrsit sve do kraja ove sedmice,ko je ne znam 
gdje vi dominirate
?? osim sto imate vlasnika naftasa
mozete provaljivati do jutra od tim pricama za namjestanje kada to ne pije vodu, i svaka budala zna da Juve nije uopste namjestao.. doduse, ima dosta neupucenih u ovaj sport i prate fudbal samo preko bht-a pa ne znaju sve detalje.. jbga
mozete provaljivati do jutra od tim pricama za namjestanje kada to ne pije vodu, i svaka budala zna da Juve nije uopste namjestao.. doduse, ima dosta neupucenih u ovaj sport i prate fudbal samo preko bht-a pa ne znaju sve detalje.. jbga
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Opet ti sa Bht-om, pobogu. Zar ti nije dosadno?Italia je napisao/la:gdje vi dominirate?? osim sto imate vlasnika naftasa
![]()
@Ovog što navija za City?
De bez Wikipedie napiši koji su najbolji fudbaleri ovog kluba. Imam osjećaj da navijaš za ovaj klub od prošle ili eventualno od pretprošle sezone.
Hahaha, ovo je za teme najsmjesniji postovi. Navijaš za klub u kojem ima korupcije više nego u NFSBiH. Namještanje titula i tako to, pa u Engleskoj su kazne velike ako igrač kihne i nestavi ruku na usta, a kamoli da namješta titule bio bi protjeran u konfereciju. Da se crvenim, nebi ni navijao za City. Da se crvenim zato što je klub bogat, zato što je dominacija opšta, jel to, smješno je to moj daffy![/quote]
cuj navijas za city, za klub koji nisi znao dok ih nisu kupili ovi naftasi i sad seres ovdje, idi na temu o cityu ako je ima uopste i tamo pisi, JUVENTUS je veliki klub, jedan od najvecih i ovom istom cityu ce trebati godina i godina dok ne stigne JUVENTUSOVU slavu, aaa stima se u svim ligama, ew npr ta ista engleska liga Man Utd ostavlja West Ham u ligi i kasnije Tevez dolazi u Man Utd zar nije malo cudno......:S
cuj navijas za city, za klub koji nisi znao dok ih nisu kupili ovi naftasi i sad seres ovdje, idi na temu o cityu ako je ima uopste i tamo pisi, JUVENTUS je veliki klub, jedan od najvecih i ovom istom cityu ce trebati godina i godina dok ne stigne JUVENTUSOVU slavu, aaa stima se u svim ligama, ew npr ta ista engleska liga Man Utd ostavlja West Ham u ligi i kasnije Tevez dolazi u Man Utd zar nije malo cudno......:S
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kad kazes Juventus prije svega moras prvo ustati.. ali jasno je i meni a i svim Juventinima da Juve svi redom mrzite radi tolike slave i uspjeha.. 
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Ne, ja nikada za sebe neću reći da sam navijač bilo kojeg kluba. Ja sam samo simpatizer, da se razumijemo. A, lijepo te priupitah, od kad navijaš. Ovaj tvoj odgovor(ili bolje rečeno, izbjegavanje istoga) govori da pratiš klub od dolaska Robinha.semmy je napisao/la:Ako nije namještao onda je moja greška. Možda je novo pravilo u Italiji ako zavrsis prvi na tabeli odeš u Seriju B.
Bečki, kakve su to zvecanosti![]()
Zar je bitno odkada ko navija, sad možete šupljirati po forumu odkada ko navija i praviti se da ste patriote klubova veće nego glavni navijači istih, al nije to to...
No, bez obzira na to što si odskora Cityjevac, moraš znati legende ovog kluba ili barem igrače koji su igrali i u sezonama kada je City kuburio u Championshipu.
@Daffy
Joj, da evo ja mrzim Juventus jer je najbolji. Fakat mi nisi jasan kada je to u pitanju. Poštujem i uvijek ću poštovati onaj pravi Juventus, ali ovu ekipu punu igrača koji ne zaslužuju da nose ovaj dres, neću. Sramotno je u šta se pretvorio jedan od najvećih evropskih klubova. Sramotno.
nije to sramota, sramota bi bila da se taj Juve nije vratio vec da i dalje tone u Serie B.. pogledaj Leeds, radi bankrota su ispali cak u trecu ligu, sad su se vratili koliko ja znam.. istina, prosle sezone smo pravo podbacili i fkt. smo bili smijesni, ali opet smo tu..
i ja sa budalom raspravljam.. ajde idi uzivaj u vjestackom klubu i nadam se da ces barem jos 2 godine biti navijac City-a..
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Evo, de ti meni reci je li sramota, ali realno, objektivno, bez trunke subjektivnosti, molim te.Italia je napisao/la:nije to sramota, sramota bi bila da se taj Juve nije vratio vec da i dalje tone u Serie B.. pogledaj Leeds, radi bankrota su ispali cak u trecu ligu, sad su se vratili koliko ja znam.. istina, prosle sezone smo pravo podbacili i fkt. smo bili smijesni, ali opet smo tu..
Moguće je da ću mnoge izostaviti, ali napisaću one kojih se sjetim, pa...
Buffon - Zambrotta - Cannavaro - Thuram - Pesoto(ili ko je već lijevo)
Nedved - Camoranesi - Emerson - Tachinardi
Ibrahimović - Del Piero - Trezeguet - Mutu
Trener - Capello
Ima li smisla da ovoj generaciji ukaljaju ugled raznorazni glupani? Ne mislim na tebe, već na odgovorne za ono namještanje.
A pogledaj sada postavu(ne računaj ove koji su igrali i tada, jer su to legende) i reci mi zaslužuju li oni nositi dres ovog kluba kada se zna koji su velikani zadužili sve navijače Juventusa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.