PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

fukaratz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la fukaratz » 08 jul 2016, 18:25

Dervo Sejdic je Sarajlija i predvodnik sarajevskih roma, covjek nema veze sa Tuzlom :thumbup: ne znam da li navija za gurbete sa Grbavice ili gurbete sa Koseva, svejedno :!: ali kad dodas da su to posebni gurbeti porijeklom iz Sandzaka i Foce onda shvatis s kakvom grupom imas posla :bih: samo opusteno bit ce qaranja i ove godine, opet ce guza da boli :opaopa:
Sloboda Tuzla

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 08 jul 2016, 18:27

Momciluk je napisao/la:
admirr je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Ovaj rinuka je gluplji i od frante s tim sto franto ipak ima za klasu jaci humor.
znaci glup, gluplji, Momciluk.. nego, jesi li pregledao onaj link sto si trazio :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nisam ti reče da ces poslat i ne posla.. de sad posalji.
Onda ispricaj raji zasto je rinuka glup a ti tako bistar i pametan. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 18:28

Previse se vjerovalo Mehidicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Nokson22
Kontakt:

Post Postao/la Nokson22 » 08 jul 2016, 18:29

Evropa bez dva Sarajevska kluba je cirkus ! :kafa:
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 08 jul 2016, 18:32

admirr je napisao/la: Onda ispricaj raji zasto je rinuka glup a ti tako bistar i pametan. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa evo zasto debilu, sam dokazujes.. bas zato sto ti i dalje mislis da mene zayebavas a u stvari sam ja trolao.. i zao mi te stvarno, mozak ti je na nivou osmogodisnjaka i nadam se da nemas vise od 15 jer se jos stignes spasit. Ali ako je istina da si ratovao, postovanje zbog toga ali okani se foruma ziv bio djeca ti se smiju.. vidi se da je ovaj forum tvoj prvi kontakt sa internetom pa se zato tako cudno ponasas :D
This time next year we'll be millionaires.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 08 jul 2016, 18:34

Momciluk je napisao/la:
admirr je napisao/la: Onda ispricaj raji zasto je rinuka glup a ti tako bistar i pametan. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa evo zasto debilu, sam dokazujes.. bas zato sto ti i dalje mislis da mene zayebavas a u stvari sam ja trolao.. i zao mi te stvarno, mozak ti je na nivou osmogodisnjaka i nadam se da nemas vise od 15 jer se jos stignes spasit. Ali ako je istina da si ratovao, postovanje zbog toga ali okani se foruma ziv bio djeca ti se smiju.. vidi se da je ovaj forum tvoj prvi kontakt sa internetom pa se zato tako cudno ponasas :D
steta sto je admin izbrisao one postove, da raja vidi ko je i kako trolao :lol: :lol: :lol:
P.S. sto uvjek pisete o tom ratovanju, ima i ljepsih tema i nacina za sprdnju i zajebancije
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 jul 2016, 18:35

@momciluk jel i dalje stojis pri tvrdnji da nas je karadzic trebao sve pobiti?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jul 2016, 18:36

MortemHz je napisao/la:
Ne bih se sa tim slozio, Rinuka kaze sve i svasta ali ima neku granicu u prepucavanjima, neko dostojanstvo. Za razliku od vas par, nikada ne bi spomenuo nesto sto ste vi spominjali. ;)
Nemoj mi tog laznog moralisanja. Sinoc maticar pise da se Sloboda ugasila ne bi niko zaplakao. I niko nece da reaguje na to, baš me zanima kako bi ja bio prozvan ovdje da sam slucajno napisao, da se Grbavica opet zapalila niko ne bi zaplakao.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 18:38

samirr je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ne bih se sa tim slozio, Rinuka kaze sve i svasta ali ima neku granicu u prepucavanjima, neko dostojanstvo. Za razliku od vas par, nikada ne bi spomenuo nesto sto ste vi spominjali. ;)
Nemoj mi tog laznog moralisanja. Sinoc maticar pise da se Sloboda ugasila ne bi niko zaplakao. I niko nece da reaguje na to, baš me zanima kako bi ja bio prozvan ovdje da sam slucajno napisao, da se Grbavica opet zapalila niko ne bi zaplakao.
Potonuo si brate.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 08 jul 2016, 18:40

samirr je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Dao Bog da se ugasite,čemu služite ako trofeja nemate?
Najsmješniji,hajmo reći,fudbalski klub u regionu.
97. godina :problem: :bow:
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 jul 2016, 18:42

AzaKamikaza je napisao/la:
samirr je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Dao Bog da se ugasite,čemu služite ako trofeja nemate?
Ok.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Nokson22
Kontakt:

Post Postao/la Nokson22 » 08 jul 2016, 18:44

Kada ce biti neka konkretna informacija za Nike ?
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 18:44

AzaKamikaza je napisao/la: Dao Bog da se ugasite,čemu služite ako trofeja nemate?
Titula Kupa prvoligasa 1971. Subjektivno zelite da mi nemamo tu titulu. Pogotovo jer ste izgubili u tom finalu od nas, kada ste imali najjaci tim i tada nijednu titulu!

Repetitio mater est studiorum:

Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan :kafa:

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 08 jul 2016, 18:46

JovanGeca je napisao/la:
AzaKamikaza je napisao/la: Dao Bog da se ugasite,čemu služite ako trofeja nemate?
Titula Kupa prvoligasa 1971. Subjektivno zelite da mi nemamo tu titulu. Pogotovo jer ste izgubili u tom finalu od nas, kada ste imali najjaci tim i tada nijednu titulu!

Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan :kafa:
Evo ga opet dokazuje :lol: :lol: :lol:
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 18:48

AzaKamikaza je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:

Evo ga opet dokazuje :lol: :lol: :lol:
Pravomocne presude se ne dokazuju, ali se trebaju pojasniti intelektualnim patuljcima.

Uzivajte u svom uspjehu. Najveci vam je uspjeh ove godine to sto je Sloboda ispala. Na vasem mjestu bih se zapitao :think:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2016, 18:51

samirr je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ja pricam o @Rinuka a ne o @maticar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 jul 2016, 18:51

Frantolini o5 :facepalm:
Pa koji ti he to profil vise...jel te stid...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 18:55

Nokson22 je napisao/la:Evropa bez dva Sarajevska kluba je cirkus ! :kafa:
Litex 7:0 Zeljeznicar

Borussia Monchengladbach 7:0 FK Sarajevo

[youtube][/youtube]

Bolje ne :kafa:

Nokson22
Kontakt:

Post Postao/la Nokson22 » 08 jul 2016, 18:57

JovanGeca je napisao/la:
Litex: Zeljeznicar 7-0

[youtube][/youtube]

A koji ti klub simpatises onda molim te ? :oops:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2016, 18:58

JovanGeca je napisao/la:
Litex 7:0 Zeljeznicar

[youtube][/youtube]

Ti stvarno nemas stida. :tokralju: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.