PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Dervo Sejdic je Sarajlija i predvodnik sarajevskih roma, covjek nema veze sa Tuzlom
ne znam da li navija za gurbete sa Grbavice ili gurbete sa Koseva, svejedno
ali kad dodas da su to posebni gurbeti porijeklom iz Sandzaka i Foce onda shvatis s kakvom grupom imas posla
samo opusteno bit ce qaranja i ove godine, opet ce guza da boli 
Sloboda Tuzla
Onda ispricaj raji zasto je rinuka glup a ti tako bistar i pametan.Momciluk je napisao/la:Nisam ti reče da ces poslat i ne posla.. de sad posalji.admirr je napisao/la:znaci glup, gluplji, Momciluk.. nego, jesi li pregledao onaj link sto si trazioMomciluk je napisao/la:Ovaj rinuka je gluplji i od frante s tim sto franto ipak ima za klasu jaci humor.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Previse se vjerovalo Mehidicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Evropa bez dva Sarajevska kluba je cirkus ! 
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Pa evo zasto debilu, sam dokazujes.. bas zato sto ti i dalje mislis da mene zayebavas a u stvari sam ja trolao.. i zao mi te stvarno, mozak ti je na nivou osmogodisnjaka i nadam se da nemas vise od 15 jer se jos stignes spasit. Ali ako je istina da si ratovao, postovanje zbog toga ali okani se foruma ziv bio djeca ti se smiju.. vidi se da je ovaj forum tvoj prvi kontakt sa internetom pa se zato tako cudno ponasasadmirr je napisao/la: Onda ispricaj raji zasto je rinuka glup a ti tako bistar i pametan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
This time next year we'll be millionaires.
steta sto je admin izbrisao one postove, da raja vidi ko je i kako trolaoMomciluk je napisao/la:Pa evo zasto debilu, sam dokazujes.. bas zato sto ti i dalje mislis da mene zayebavas a u stvari sam ja trolao.. i zao mi te stvarno, mozak ti je na nivou osmogodisnjaka i nadam se da nemas vise od 15 jer se jos stignes spasit. Ali ako je istina da si ratovao, postovanje zbog toga ali okani se foruma ziv bio djeca ti se smiju.. vidi se da je ovaj forum tvoj prvi kontakt sa internetom pa se zato tako cudno ponasasadmirr je napisao/la: Onda ispricaj raji zasto je rinuka glup a ti tako bistar i pametan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Evolution87
- Kontakt:
@momciluk jel i dalje stojis pri tvrdnji da nas je karadzic trebao sve pobiti?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nemoj mi tog laznog moralisanja. Sinoc maticar pise da se Sloboda ugasila ne bi niko zaplakao. I niko nece da reaguje na to, baš me zanima kako bi ja bio prozvan ovdje da sam slucajno napisao, da se Grbavica opet zapalila niko ne bi zaplakao.MortemHz je napisao/la:
Ne bih se sa tim slozio, Rinuka kaze sve i svasta ali ima neku granicu u prepucavanjima, neko dostojanstvo. Za razliku od vas par, nikada ne bi spomenuo nesto sto ste vi spominjali.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Potonuo si brate.samirr je napisao/la:Nemoj mi tog laznog moralisanja. Sinoc maticar pise da se Sloboda ugasila ne bi niko zaplakao. I niko nece da reaguje na to, baš me zanima kako bi ja bio prozvan ovdje da sam slucajno napisao, da se Grbavica opet zapalila niko ne bi zaplakao.MortemHz je napisao/la:
Ne bih se sa tim slozio, Rinuka kaze sve i svasta ali ima neku granicu u prepucavanjima, neko dostojanstvo. Za razliku od vas par, nikada ne bi spomenuo nesto sto ste vi spominjali.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Dao Bog da se ugasite,čemu služite ako trofeja nemate?samirr je napisao/la:Nemoj mi tog laznog moralisanja. Sinoc maticar pise da se Sloboda ugasila ne bi niko zaplakao. I niko nece da reaguje na to, baš me zanima kako bi ja bio prozvan ovdje da sam slucajno napisao, da se Grbavica opet zapalila niko ne bi zaplakao.MortemHz je napisao/la:
Najsmješniji,hajmo reći,fudbalski klub u regionu.
97. godina
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Ok.AzaKamikaza je napisao/la:Dao Bog da se ugasite,čemu služite ako trofeja nemate?samirr je napisao/la:Nemoj mi tog laznog moralisanja. Sinoc maticar pise da se Sloboda ugasila ne bi niko zaplakao. I niko nece da reaguje na to, baš me zanima kako bi ja bio prozvan ovdje da sam slucajno napisao, da se Grbavica opet zapalila niko ne bi zaplakao.MortemHz je napisao/la:
97. godina![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kada ce biti neka konkretna informacija za Nike ?
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Titula Kupa prvoligasa 1971. Subjektivno zelite da mi nemamo tu titulu. Pogotovo jer ste izgubili u tom finalu od nas, kada ste imali najjaci tim i tada nijednu titulu!AzaKamikaza je napisao/la: Dao Bog da se ugasite,čemu služite ako trofeja nemate?
97. godina![]()
Repetitio mater est studiorum:
Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Evo ga opet dokazujeJovanGeca je napisao/la:Titula Kupa prvoligasa 1971. Subjektivno zelite da mi nemamo tu titulu. Pogotovo jer ste izgubili u tom finalu od nas, kada ste imali najjaci tim i tada nijednu titulu!AzaKamikaza je napisao/la: Dao Bog da se ugasite,čemu služite ako trofeja nemate?
97. godina![]()
Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan
Željezničar iz metropole!
Pravomocne presude se ne dokazuju, ali se trebaju pojasniti intelektualnim patuljcima.AzaKamikaza je napisao/la:Evo ga opet dokazujeJovanGeca je napisao/la:Titula Kupa prvoligasa 1971. Subjektivno zelite da mi nemamo tu titulu. Pogotovo jer ste izgubili u tom finalu od nas, kada ste imali najjaci tim i tada nijednu titulu!AzaKamikaza je napisao/la: Dao Bog da se ugasite,čemu služite ako trofeja nemate?
97. godina![]()
Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan![]()
![]()
Uzivajte u svom uspjehu. Najveci vam je uspjeh ove godine to sto je Sloboda ispala. Na vasem mjestu bih se zapitao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja pricam o @Rinuka a ne o @maticarsamirr je napisao/la:Nemoj mi tog laznog moralisanja. Sinoc maticar pise da se Sloboda ugasila ne bi niko zaplakao. I niko nece da reaguje na to, baš me zanima kako bi ja bio prozvan ovdje da sam slucajno napisao, da se Grbavica opet zapalila niko ne bi zaplakao.MortemHz je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Frantolini o5 
Pa koji ti he to profil vise...jel te stid...
Pa koji ti he to profil vise...jel te stid...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Litex 7:0 ZeljeznicarNokson22 je napisao/la:Evropa bez dva Sarajevska kluba je cirkus !
Borussia Monchengladbach 7:0 FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Bolje ne
A koji ti klub simpatises onda molim te ?JovanGeca je napisao/la:Litex: Zeljeznicar 7-0Nokson22 je napisao/la:Evropa bez dva Sarajevska kluba je cirkus !
[youtube][/youtube]
Bolje ne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti stvarno nemas stida.JovanGeca je napisao/la:Litex 7:0 ZeljeznicarNokson22 je napisao/la:Evropa bez dva Sarajevska kluba je cirkus !
[youtube][/youtube]
Bolje ne
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.