FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
4-4-2 je preofanzivno, vratiti na 4-2-3-1 i Kadušića treba na krilo isprobati, ima muda povući loptu ali ostane uvijek rupa iza njega!
Niko ne sumnja,al iskustva iz proslosti nam govore da budemo u pripravnostiBosniacum Lilium je napisao/la:Kako onako igrac sa brojem 7 moze ostati sam ko duh na 20 metara od gola?
Ja i ne znam kako je neko mogao sumnjati u Sarica i Sejfudina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
Ćetković loš za sada. Sitnija verzije Emersona.
Saric pravi igrac i veliko pojacanje. Ćetković Kkarina obična.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Super stojimo na terenu.Spartak nam nista ne moze.
Bice ovo za ligu vise nego super.
Bice ovo za ligu vise nego super.
Jel' ovaj Ćetković šta u rodu sa Stojčevom?
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Ajde ne seri jbt, covjek ne igra na svojoj prirodnoj poziciji i jos nakon jedne utakmice ti govoris to....Amca007 je napisao/la:Saric pravi igrac i veliko pojacanje. Ćetković Kkarina obična.
Mozemo biti zadovoljni, par prilika i sto je najbolje dobro smo zatvorili ekipu koja vrijedi 60 milona vise od nas.
Amer Dupovac!
- f0rest1946
- Kontakt:
Ne sudi odma druze , tek 2 prijateljska utakmica cetkovic je klasicna desetka krilo ne moze igrat..Amca007 je napisao/la:Saric pravi igrac i veliko pojacanje. Ćetković Kkarina obična.
Situacija so far:
Sarić, Ahmetović -
Četković, Kovačević -
Ostatak -
Daj sad da vidimo Dušana.
Sarić, Ahmetović -

Četković, Kovačević -

Ostatak -

Daj sad da vidimo Dušana.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Vadi Ćetkovića ba.. Sarić i Ahmetović dosta dobri. Kadušić ko da ima 150 profi utakmica u nogama. Dulja dobar. NE DAJTE RUSTEMOVIĆU VIŠE PREKIDA!!!!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Gdje su oni sto su yebavali Novakovicu od a do ž? Neko bi pomislio da ne moze da hoda koliko su ga ispljuvali.
Amer Dupovac!
Dobro mi stojimo za sada jako dobro,s obzirom da smo realno autsajderi i da Spatak igra u najacem sastavu,a mi imamo jos jako dosta prostora za neke izmjene.Sa Benkom i Saidom mi smo mnogo jaca ekipa.
49.5 miliona im vrijedi ova ekipa koja je pocela utakmicu,ona 10-tka vrijedi 15 mil
Cetkovic nije za krila u ovoj formaciji,on je igrac kojem treba vise slobode i u 4-4-2 on nema bas puno toga sto igracu onakvog profila treba,onako vide se da je lucidan igrac kako smo i predpostavili Kojasevic br 2,s tim sto bi sa njim po meni trebali vise dobiti ako bi igrao u sredini.
Dobro je ovo
49.5 miliona im vrijedi ova ekipa koja je pocela utakmicu,ona 10-tka vrijedi 15 mil

Cetkovic nije za krila u ovoj formaciji,on je igrac kojem treba vise slobode i u 4-4-2 on nema bas puno toga sto igracu onakvog profila treba,onako vide se da je lucidan igrac kako smo i predpostavili Kojasevic br 2,s tim sto bi sa njim po meni trebali vise dobiti ako bi igrao u sredini.
Dobro je ovo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jebote igras protiv 1 tima sopartaka nama ovo prva uzbiljnija tekma oni na pripremama mjesec dana prije nas krenuli odigtali 6 7 tekmi i bas mi se dopada ova defanzivno orjentisana formacija koja se lahko transformise u napadacku odmah visak pravimo na ivici ofsajda i sasvim ok djeluje ovo saric beton u prvom ahmet agilan pravo cvele dok dodje sebi jos malo beton ce biti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Stojčev je za njega Messi za ovo što sam vidio u prvom poluvremenu od njeg, ali to nije nikakav pokazatelj.Rodman je napisao/la:Jel' ovaj Ćetković šta u rodu sa Stojčevom?
Isto tako, bez obzira što nisu napravili neke krupnije greške, smatram da stoperski par Novaković-Kovačević nikako nije dobar.
Husejnović - Ćetković
Balić - Novaković
Benko - Amer Bekić
-
- Kontakt:
Meni,ovaj novakovic nista losiji nije od kovacevica
@rahma smaraš s tom "falom" ba. Ohani sviju ti. Nađi postove gdje mu je neko nešto yebavo. Ja sam prvi bio protiv njegovog dovođenja jer smo recimo Džidića propustili.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Po meni lijevi bek bekic za sad najbolji, super iznosi lopte. Dulja isto tako vrlo dobar.. Kadusic slab nazad ali dosta trci. Cetkovic los, ali volio bi ga viditi na ofanzivnom veznom.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ja mu nisam ništa yebavao, al evo sad kažem, on ako ima motoriku sportiste, ja sam kraljica Elizabeta. Mani mi skalamerija od igrača. Kova ovakav kakav jest, dvije klase iznad njega. Berberović je doktor stoperske pozicije za ovog.Rahma je napisao/la:Gdje su oni sto su yebavali Novakovicu od a do ž? Neko bi pomislio da ne moze da hoda koliko su ga ispljuvali.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dobro je ovo sve i vise nego dobro. Dosta trke i to mi se svidja
Ovi treneri s foruma ubise sve vidjeli za jedno poluvrijeme cudime da ne uzimaju pare u Njemackoj ako nista kao pomocnici
Ovi treneri s foruma ubise sve vidjeli za jedno poluvrijeme cudime da ne uzimaju pare u Njemackoj ako nista kao pomocnici
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Jadnimi, Tatamata1946, tuitamo, Varijantas8 i 76 gostiju.