Saric

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Objasnio momak .Za poluvrijeme su vidjeli ko moze ko ne moze .A jutros bio trening, 2 pripremna utakmica i oni znaju ko ne valja a ko valja.pitarSA je napisao/la:Dobro je ovo sve i vise nego dobro. Dosta trke i to mi se svidja
Ovi treneri s foruma ubise sve vidjeli za jedno poluvrijeme cudime da ne uzimaju pare u Njemackoj ako nista kao pomocnici
Oni koji su pratili forum kada je on trebao potpisati, dobro znaju o cemu pricam.amorovski je napisao/la:@rahma smaraš s tom "falom" ba. Ohani sviju ti. Nađi postove gdje mu je neko nešto yebavo. Ja sam prvi bio protiv njegovog dovođenja jer smo recimo Džidića propustili.
Postano kroz Forum app.
uNbx je napisao/la:Ne smiješ ni iznijet svoje mišljenje, odmah ovi počnu sa komentarima tipa: đe ste fudblaski znalci, stručnjaci, blabla. Napišite i vi da je bog što se mene tiče, poštujem svačije mišljenje.
Jednom je ubaci, a ono ubacaj bolji od sve i jednog iz prosle sezoneIngram je napisao/la:Ubaci je Bala iz trka.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bordobijeli, BordoSaga2, crnehorde, ErosViverosViv, Ferroviere1987, JavierBosnia, Lavcina, MokraKifla, nedimmmm1337, Rodman, zagorski i 95 gostiju.