PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
**** ti mladic familiju sve preko 18 godina I svima sto su podrzavali frantu J*** nanu po sred picke.
Ove sa ss.ba nisam napado kad su ih skoro svi Zeljovci napadali a sad stvarno su pichke sto pustaju cetnika frantu. Svi im govorimo da ga se kutarisu, oni se prave mufloni.
Ove sa ss.ba nisam napado kad su ih skoro svi Zeljovci napadali a sad stvarno su pichke sto pustaju cetnika frantu. Svi im govorimo da ga se kutarisu, oni se prave mufloni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- JohnCleese
- Kontakt:
Franto vrijedi vise od skoro svih Zeljovaca, tako ispada
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Dno dna. I ovaj sa svojim sranjima, i ovi ljubitelji ratnog zločinca i kriminalca Orića. Degutantno nema šta.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Davno sam, imao okrsaj s Frantom bas zbog heroja Nasera, od tad je prestala moja podraka prema njem, kad sam vidio kako razmislja. Covjek dokazao svoju nevinost i on ga naziva zlocincem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Nisi ti bio u toku Samke, vidis li da podrzava zlocinca iz haga stalno.samirr je napisao/la:Davno sam, imao okrsaj s Frantom bas zbog heroja Nasera, od tad je prestala moja podraka prema njem, kad sam vidio kako razmislja. Covjek dokazao svoju nevinost i on ga naziva zlocincem.
Ne laziMocMahale444 je napisao/la: Nisi ti bio u toku Samke, vidis li da podrzava zlocinca iz haga stalno.
Danas sam vidio ko je i sta je on. Tj. Neki dan kad je citirao onog idiota.MocMahale444 je napisao/la:Nisi ti bio u toku Samke, vidis li da podrzava zlocinca iz haga stalno.samirr je napisao/la:Davno sam, imao okrsaj s Frantom bas zbog heroja Nasera, od tad je prestala moja podraka prema njem, kad sam vidio kako razmislja. Covjek dokazao svoju nevinost i on ga naziva zlocincem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Iako ga ne volim, i smatram da bi trebo bit u sobi obloženoj gumom, možeš citirat đe podržava nekog iz haga?MocMahale444 je napisao/la:Nisi ti bio u toku Samke, vidis li da podrzava zlocinca iz haga stalno.samirr je napisao/la:Davno sam, imao okrsaj s Frantom bas zbog heroja Nasera, od tad je prestala moja podraka prema njem, kad sam vidio kako razmislja. Covjek dokazao svoju nevinost i on ga naziva zlocincem.
Nullius in verba
- MocMahale444
Prije toga s drugih acc sto je koristio, ismijavao bule, namjerno provocirao za 27 noc ramazana. Sve lose protiv Islama onda malo baci koju I protiv Isusa. Bolan davno ga trebali roknuti trajnim za ip I vozdra.samirr je napisao/la:Danas sam vidio ko je i sta je on. Tj. Neki dan kad je citirao onog idiota.MocMahale444 je napisao/la:Nisi ti bio u toku Samke, vidis li da podrzava zlocinca iz haga stalno.samirr je napisao/la:Davno sam, imao okrsaj s Frantom bas zbog heroja Nasera, od tad je prestala moja podraka prema njem, kad sam vidio kako razmislja. Covjek dokazao svoju nevinost i on ga naziva zlocincem.
Nema sta nije pisao **** mu draza mater.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Krmak da li večeras pristižu Poljaci?
Pripremi nam live stream živ bio.
Pripremi nam live stream živ bio.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Degutantno mi je vase pisanje
Spinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.
Nijednu zrtvu nisam uvrijedio i nisam imao namjeru, ali ako se neko osjecao da jesam, onda ima moje pokorno izvinjenje.
Eto pozdrav, selam vama
Nijednu zrtvu nisam uvrijedio i nisam imao namjeru, ali ako se neko osjecao da jesam, onda ima moje pokorno izvinjenje.
Eto pozdrav, selam vama
- MocMahale444
Heller je napisao/la:Dno dna. I ovaj sa svojim sranjima, i ovi ljubitelji ratnog zločinca i kriminalca Orića. Degutantno nema šta.
JovanGeca je napisao/la:Degutantno mi je vase pisanjeSpinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.
Eto pozdrav, selam vama

Oćeš mi objasnit ovaj svoj post il da te računam u retarde s frantom? I ne odgovri mi na pitanje, i sad prikladno mjenjaš temu, jer lažeš da je veličao haške optuženike. Molim te da mi odgovoriš pitanje.MocMahale444 je napisao/la:Heller je napisao/la:Dno dna. I ovaj sa svojim sranjima, i ovi ljubitelji ratnog zločinca i kriminalca Orića. Degutantno nema šta.JovanGeca je napisao/la:Degutantno mi je vase pisanjeSpinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.
Eto pozdrav, selam vama
Btw ova poveznica veza
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 11 jul 2016, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- MocMahale444
Mali mišure
Branis se s ovog acc sad, slabo to mozda ti brada smeta ili visak kila
manje mrzrnje vise uci mališa.
Ponavljam svrljo si s prijasnjih 15 acc. Sad ****!
Branis se s ovog acc sad, slabo to mozda ti brada smeta ili visak kila
Nadji mi gdje sam velicao haske optuzenike. Stavi link. A ako ne nadjes, brises acc. Moze?MocMahale444 je napisao/la:Mali mišure![]()
Branis se s ovog acc sad, slabo to mozda ti brada smeta ili visak kilamanje mrzrnje vise uci mališa.
Iako nema veze sa Premijer ligom samo da napisem da se apsolutno slazemo za ovog Orica posle rata kriminalac teski sto je bio i ratu. Solinas ovo pominjanje nastradalih srba ti nije u redu uvijek sam te smatrao za ok lika ali ocigledno je da se varamJovanGeca je napisao/la:Degutantno mi je vase pisanjeSpinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.
Eto pozdrav, selam vama
- MocMahale444
Evo sad navalio gargamel frante heller da brisem acc.
Jesi velicao zlocince, jesi sirio mrznju i jesi pogan.
Stavim ti karinu u stau kakav link. Evo ljudi citaju tvoje napade na BiH, grad Sarajevo I sve sto ima veze s Islamom.
Bjezi mali šašavi u štalu.
Stavim ti karinu u stau kakav link. Evo ljudi citaju tvoje napade na BiH, grad Sarajevo I sve sto ima veze s Islamom.
MocMahale444 je napisao/la:Evo sad navalio gargamel frante heller da brisem acc.
De hljeba ti više reci ovom muflonu da ja i franto nismo isti lik nebil ****.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je posljednje upozorenje. Tema je PL prepucavanje, nikako prepucavanja na relaciji grad - grad, regija - regija i slicno. Ko ne bude ovo upozorenje bice odstranjen s foruma i to mos mislit zbog teme prepucavanje.
I Muho trava je za ljude koji sebi mogu priušit da ih ista otupi, ti očigledno tuplji bit ne možeš- Pozdravljam što si veliki pratioc mog lika i djela
Nullius in verba
- MocMahale444
Patnja decko patnja, to mozes nekom prosipati iz svog sokaka a raji jok
seljacicu mali mrš.
On zna sta je muflon majmunce malo
On zna sta je muflon majmunce malo
Lazes, lazes i lazesMocMahale444 je napisao/la:Evo sad navalio gargamel frante heller da brisem acc.
Na religijskoj osnovi se salim, jer sam odrastao u takvoj sredini gdje je postovanje druge vjere i sala na vjerskoj osnovi sasvim normalna stvar. Znam da je to tabu tema u sredini, gdje je predominantna jedna vjera, ali s obzirom da zivimo u zemlji koja je multietnicka, vrijeme je malo da se relaksiraju te razlike. Nema nikakve veze samo sa jednom vjerom
I Heller i ja nismo isti lik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.