PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 11 jul 2016, 17:33

**** ti mladic familiju sve preko 18 godina I svima sto su podrzavali frantu J*** nanu po sred picke.

Ove sa ss.ba nisam napado kad su ih skoro svi Zeljovci napadali a sad stvarno su pichke sto pustaju cetnika frantu. Svi im govorimo da ga se kutarisu, oni se prave mufloni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 jul 2016, 17:45

Franto vrijedi vise od skoro svih Zeljovaca, tako ispada
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jul 2016, 17:47

Dno dna. I ovaj sa svojim sranjima, i ovi ljubitelji ratnog zločinca i kriminalca Orića. Degutantno nema šta.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 jul 2016, 17:54

Davno sam, imao okrsaj s Frantom bas zbog heroja Nasera, od tad je prestala moja podraka prema njem, kad sam vidio kako razmislja. Covjek dokazao svoju nevinost i on ga naziva zlocincem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 jul 2016, 17:57

samirr je napisao/la:Davno sam, imao okrsaj s Frantom bas zbog heroja Nasera, od tad je prestala moja podraka prema njem, kad sam vidio kako razmislja. Covjek dokazao svoju nevinost i on ga naziva zlocincem.
Nisi ti bio u toku Samke, vidis li da podrzava zlocinca iz haga stalno.

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 11 jul 2016, 17:58

MocMahale444 je napisao/la: Nisi ti bio u toku Samke, vidis li da podrzava zlocinca iz haga stalno.
Ne lazi :!:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 jul 2016, 18:00

MocMahale444 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Davno sam, imao okrsaj s Frantom bas zbog heroja Nasera, od tad je prestala moja podraka prema njem, kad sam vidio kako razmislja. Covjek dokazao svoju nevinost i on ga naziva zlocincem.
Danas sam vidio ko je i sta je on. Tj. Neki dan kad je citirao onog idiota.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jul 2016, 18:05

Iako ga ne volim, i smatram da bi trebo bit u sobi obloženoj gumom, možeš citirat đe podržava nekog iz haga?
Nullius in verba

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 jul 2016, 18:06

samirr je napisao/la:
Danas sam vidio ko je i sta je on. Tj. Neki dan kad je citirao onog idiota.
Prije toga s drugih acc sto je koristio, ismijavao bule, namjerno provocirao za 27 noc ramazana. Sve lose protiv Islama onda malo baci koju I protiv Isusa. Bolan davno ga trebali roknuti trajnim za ip I vozdra.
Nema sta nije pisao **** mu draza mater.

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 11 jul 2016, 18:10

Krmak da li večeras pristižu Poljaci? :urnebes:
Pripremi nam live stream živ bio. :mrgreen:
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 11 jul 2016, 18:16

Degutantno mi je vase pisanje :puke: Spinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.

Nijednu zrtvu nisam uvrijedio i nisam imao namjeru, ali ako se neko osjecao da jesam, onda ima moje pokorno izvinjenje.

Eto pozdrav, selam vama :wave:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 jul 2016, 18:26

Heller je napisao/la:Dno dna. I ovaj sa svojim sranjima, i ovi ljubitelji ratnog zločinca i kriminalca Orića. Degutantno nema šta.
JovanGeca je napisao/la:Degutantno mi je vase pisanje :puke: Spinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.

Nijednu zrtvu nisam uvrijedio i nisam imao namjeru, ali ako se neko osjecao da jesam, onda ima moje pokorno izvinjenje.

slika

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jul 2016, 18:30

Heller je napisao/la:Dno dna. I ovaj sa svojim sranjima, i ovi ljubitelji ratnog zločinca i kriminalca Orića. Degutantno nema šta.
JovanGeca je napisao/la:Degutantno mi je vase pisanje :puke: Spinovanje, lazi, negiranje cinjenica. O N.O imam svoj stav, proces jos traje pred sudom BiH a takodjer i oslobadjajuca presuda ne znaci da si nevin, nego samo indicira nevinost. Mnogo puta optuzeni budu pusteni zbog nedostatka dokaza, greski u sudskom protokolu i slicno, iako su krivi.

slika
Oćeš mi objasnit ovaj svoj post il da te računam u retarde s frantom? I ne odgovri mi na pitanje, i sad prikladno mjenjaš temu, jer lažeš da je veličao haške optuženike. Molim te da mi odgovoriš pitanje.

Btw ova poveznica veza :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: koristili smo takođe veznike, zareze i tačke obojica. Valerija Galić odstupi napravi mjesta za Moć Mahale.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 11 jul 2016, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 jul 2016, 18:35

Mali mišure :shhh:
Branis se s ovog acc sad, slabo to mozda ti brada smeta ili visak kila :kafa: manje mrzrnje vise uci mališa.
Ponavljam svrljo si s prijasnjih 15 acc. Sad ****!

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 11 jul 2016, 18:37

MocMahale444 je napisao/la:Mali mišure :shhh:
Branis se s ovog acc sad, slabo to mozda ti brada smeta ili visak kila :kafa: manje mrzrnje vise uci mališa.
Ponavljam svrljo si s prijasnjih 15 acc. Sad ****!
Nadji mi gdje sam velicao haske optuzenike. Stavi link. A ako ne nadjes, brises acc. Moze?

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 11 jul 2016, 18:37

Iako nema veze sa Premijer ligom samo da napisem da se apsolutno slazemo za ovog Orica posle rata kriminalac teski sto je bio i ratu. Solinas ovo pominjanje nastradalih srba ti nije u redu uvijek sam te smatrao za ok lika ali ocigledno je da se varam :thumbdown:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 jul 2016, 18:40

Evo sad navalio gargamel frante heller da brisem acc.
Jesi velicao zlocince, jesi sirio mrznju i jesi pogan.
Stavim ti karinu u stau kakav link. Evo ljudi citaju tvoje napade na BiH, grad Sarajevo I sve sto ima veze s Islamom.
Bjezi mali šašavi u štalu.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 jul 2016, 18:42

MocMahale444 je napisao/la:Evo sad navalio gargamel frante heller da brisem acc.
Stavim ti karinu u stau kakav link. Evo ljudi citaju tvoje napade na BiH, grad Sarajevo I sve sto ima veze s Islamom.
aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo je posljednje upozorenje. Tema je PL prepucavanje, nikako prepucavanja na relaciji grad - grad, regija - regija i slicno. Ko ne bude ovo upozorenje bice odstranjen s foruma i to mos mislit zbog teme prepucavanje.
De hljeba ti više reci ovom muflonu da ja i franto nismo isti lik nebil ****.

I Muho trava je za ljude koji sebi mogu priušit da ih ista otupi, ti očigledno tuplji bit ne možeš- Pozdravljam što si veliki pratioc mog lika i djela :wave: I ovim si dokazo da nemaš pokriće za svoje tvrdnje.
Nullius in verba

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 jul 2016, 18:45

Patnja decko patnja, to mozes nekom prosipati iz svog sokaka a raji jok :nene: seljacicu mali mrš.
On zna sta je muflon majmunce malo :urnebes:

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 11 jul 2016, 18:47

MocMahale444 je napisao/la:Evo sad navalio gargamel frante heller da brisem acc.
Lazes, lazes i lazes :puke: Spinujes li, spinujes :pinokio:

Na religijskoj osnovi se salim, jer sam odrastao u takvoj sredini gdje je postovanje druge vjere i sala na vjerskoj osnovi sasvim normalna stvar. Znam da je to tabu tema u sredini, gdje je predominantna jedna vjera, ali s obzirom da zivimo u zemlji koja je multietnicka, vrijeme je malo da se relaksiraju te razlike. Nema nikakve veze samo sa jednom vjerom :nene:

I Heller i ja nismo isti lik :facepalm: Ali Kolumbo nadje neke dokaze uvijek
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.