FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dulja sam sebe dribla i nasadi na guzicu... NEMOJ VIŠE SVEGA TI!!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 12 jul 2016, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Po meni, imali smo jaču odbranu prošle sezone kada smo primali 4 od Slobode, pa 3 od Slobode, pa 2 od Slobode, pa 3 od Olimpika, pa primali golove oba derbija, da ne pričam o Zrinjskom i Širokom, a primali smo i od "lošijih" ekipa kao što su Vitez, Mladost, Čelik, pa i od onih amaterskih kao što su Rudrar i Drina.pitic je napisao/la:Upratite kretanje Radovca kod drugog gola Rusa. Kretanje od početka akcije Rusa. Ništa, odbrana ništa bolja za razliku od prošle sezone...
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 12 jul 2016, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav je Sejfudin?joker90 je napisao/la:Saric je za Radovca Pogba! Za Dulju se ne moramo sekirati da ce ga neko kupiti, nastavi li ovako.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
White Drogba!uNbx je napisao/la:Kakav je Sejfudin?joker90 je napisao/la:Saric je za Radovca Pogba! Za Dulju se ne moramo sekirati da ce ga neko kupiti, nastavi li ovako.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
2 dodavanja maximalno i lopta ide u prostor naprijed....na kojem su ovi levelu jbt....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Odbrana smijesna ko i inace, nista novo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mosa Sloboda!joker90 je napisao/la:White Drogba!uNbx je napisao/la:Kakav je Sejfudin?joker90 je napisao/la:Saric je za Radovca Pogba! Za Dulju se ne moramo sekirati da ce ga neko kupiti, nastavi li ovako.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ja ne kontam što vama Dulja ne valja i što vam je za sve kriv??
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kod 2 gola Rusa prvo ispadne na početku njihove akcije pa se onda sasvim pasivno vraća u odbranu kao Mejt.SiouxLukavac je napisao/la:Po meni, imali smo jaču odbranu prošle sezone kada smo primali 4 od Slobode, pa 3 od Slobode, pa 2 od Slobode, pa 3 od Olimpika, pa primali golove oba derbija, da ne pričam o Zrinjskom i Širokom, a primali smo i od "lošijih" ekipa kao što su Vitez, Mladost, Čelik, pa i od onih amaterskih kao što su Rudrar i Drina.pitic je napisao/la:Upratite kretanje Radovca kod drugog gola Rusa. Kretanje od početka akcije Rusa. Ništa, odbrana ništa bolja za razliku od prošle sezone...
Ja stvarno ne znam šta je Hurtić uigravao u Sloveniji. On i dalje preferira full ofanzivno Sarajevo koje će dati 2 gola, a primiti 4.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 jul 2016, 18:59, ukupno mijenjano 4 puta.
SRETAN BROJ - 1725
Joj ovog @ledesme jes napacen

Dulja je krilo koje ne centrira niti šuta na gol....radi nešto ali to samo on zna šta, šta god da je neuspješno to radi....zlo87 je napisao/la:ja ne kontam što vama Dulja ne valja i što vam je za sve kriv??
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eto nek si ti dobarZip je napisao/la:Joj ovog @ledesme jes napacen![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- f0rest1946
- Kontakt:
Obicni pljuvacZip je napisao/la:Joj ovog @ledesme jes napacen![]()
![]()
tužno je da navijači godinu dana gledaju, vide i govore nešto a frajer koji je plaćen da to radi ne vidi...doduše fali mu i školice malo....pitic je napisao/la:
Kod 2 gola Rusa prvo ispadne na početku njihove akcije pa se onda sasvim pasivno vraća kao Mejt u odbranu.![]()
Ja stvarno ne znam šta je Hurtić uigravao u Sloveniji. On i dalje preferira full ofanzivno Sarajevo koje će dati 2 gola, a primiti 4.
uče se na nama opet.....kako biti trener....
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A evo dokazuje da ni loptu primiti ne zna... žalosno!DenchiNL je napisao/la:Dulja je krilo koje ne centrira niti šuta na gol....radi nešto ali to samo on zna šta, šta god da je neuspješno to radi....zlo87 je napisao/la:ja ne kontam što vama Dulja ne valja i što vam je za sve kriv??
Ma njemu izgleda ni škola ne bi pomogla, niko ovdje od nas nema licencu ni da vodi školski turnir, pa vidimo bruku stvari koje Hurtić ne vidi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- f0rest1946
- Kontakt:
Po meni ovo nije lose , jedino odbrana malo skripi ali za nase lige mozda ne bude lose, Mihojevica stavit umjesto radovca obavezno i Said>Cetkovic .
U kakvoj si ti penziji, tek si srednju zavrsio 
Igra nam je apsolutno preslikana onoj od prosle godine,naprijed nam se sve svodi na igranje po lijevoj strani i forsiranje Duljevica u prevelikoj mjeri.Odbrana nam puse i gore nego sto je puhala,i zao mi je stvarno sto mi ove osnovne stvari ne pokusavamo da ispravimo,odnosno da nisu u stanju bili uvidjeti te probleme pa poraditi na njima.
Said mora igrati prije ovog Cetkovica taman da je polu spreman,stopere mixaj daj bilo sta da bar malko valja.I stvarno ce mi biti zao sto ce ovaj Ahmetovic biti u pocetku vjerovatno igrac sa manjom minutazom,jel decko po svemu pokazuje da je odlican.No tesko je upariti njega i Benku odosno nemoguce,eventualno ako bi se rezultat ganjao ili igrali sa dva gore a to na ovakvu defanzivu ne dolazi u obzir.
Said mora igrati prije ovog Cetkovica taman da je polu spreman,stopere mixaj daj bilo sta da bar malko valja.I stvarno ce mi biti zao sto ce ovaj Ahmetovic biti u pocetku vjerovatno igrac sa manjom minutazom,jel decko po svemu pokazuje da je odlican.No tesko je upariti njega i Benku odosno nemoguce,eventualno ako bi se rezultat ganjao ili igrali sa dva gore a to na ovakvu defanzivu ne dolazi u obzir.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jaaah... da sam bogdomZip je napisao/la:U kakvoj si ti penziji, tek si srednju zavrsio
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.