FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 12 jul 2016, 19:06

Ništa mi nismo bolji za razliku od prošle sezone to se i sada vidi. Vidite ovdje jednostavno nema igre nema pasova vezni red ništa ne veže. Pavlović veoma slabo izbija loptu lijevom nogom, Sarić vuće loptu samo lijevom nogom dasna kao da ne postoji, Radovac kao vezni igrač koji treba dosta da pomaže odbrani je totalno beskoristan u fazi odbrane, Dulja i dalje solira na kraju griješi ili gubi loptu nema sa kime da igra. I ovakav Sarić je za Radovca Messi u veznom redu puno eksploziniji, brži i jači u duelima.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 12 jul 2016, 19:08, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 jul 2016, 19:07

Kad neko napiše nešto negativno protiv Duljevića, ja bih ga pljunuo posred čela. Momak zmaj pravi, zajedno s Sarićem i Ahmetovićem je jedini koji ima muda u ovoj ekipi, koji se ne boji krenuti naprijed. Biti će velika šteta ako ga izgubimo.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 12 jul 2016, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jul 2016, 19:07

miky_hz je napisao/la:Igra nam je apsolutno preslikana onoj od prosle godine,naprijed nam se sve svodi na igranje po lijevoj strani i forsiranje Duljevica u prevelikoj mjeri.Odbrana nam puse i gore nego sto je puhala,i zao mi je stvarno sto mi ove osnovne stvari ne pokusavamo da ispravimo,odnosno da nisu u stanju bili uvidjeti te probleme pa poraditi na njima.

Said mora igrati prije ovog Cetkovica taman da je polu spreman,stopere mixaj daj bilo sta da bar malko valja.I stvarno ce mi biti zao sto ce ovaj Ahmetovic biti u pocetku vjerovatno igrac sa manjom minutazom,jel decko po svemu pokazuje da je odlican.No tesko je upariti njega i Benku odosno nemoguce,eventualno ako bi se rezultat ganjao ili igrali sa dva gore a to na ovakvu defanzivu ne dolazi u obzir.
pa više to dolazi u obzir nego stavit Benku s 2 krila koja pojma nemaju kako proći čovjeka , centrirati ili ošutati....više bi mu Ahmetović valjao kao partner u napadu od ove 2-ice ? posebno ako se uigraju....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 jul 2016, 19:07

Gledam malo onaj Svinjski protiv Legije, koliko su ljudi od nas bolji nazad to nisu istine, Legija im jos prilike nije napravila a mi bi do sad dali 1 a primili 3 :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jul 2016, 19:09

KenChoo je napisao/la:Kad neko napiše nešto protiv Duljevića, ja bih ga pljunuo posred čela. Momak zmaj pravi, zajedno s Sarićem i Ahmetovićem je jedini koji ima muda u ovoj ekipi, koji se ne boji krenuti naprijed. Biti će velika šteta ako ga izgubimo.
možda on baš misli da je zmaj pa ne mora nikom dodati loptu ...samo poleti buraz i rigaj vatru ako ne znaš fuce :thumbup: :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 12 jul 2016, 19:10

Čuvajte se, komšije!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 jul 2016, 19:10

bodi123 je napisao/la:Gledam malo onaj Svinjski protiv Legije, koliko su ljudi od nas bolji nazad to nisu istine, Legija im jos prilike nije napravila a mi bi do sad dali 1 a primili 3 :lol:
Pa dobro ovaj Marinović je stručnjak za takvu igru, umrtvi, i onda kontrama ubi, barem je nas tako dobijao sa svojim ekipama koje je vodio...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jul 2016, 19:11

Da li iko vidi bolje Sarajevo za razliku od prošle sezone :?: Posebno u odbrani i u vezi :?:
SRETAN BROJ - 1725

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jul 2016, 19:11

Ma da izgubimo svaku utakmicu po 10:0 do kraja u ovim prijateljskim - nema veze.
U suštini, otprilike sve se zna. Imamo solidnu ekipu u kojoj je glavni problem odbrana i kojoj je realno evropa domet.
Što se tiče ofanzivnog dijela, tu smo poprilično dobro popunjeni.

Naravno, daleko smo od ozbiljne ekipe za nešto više od naše lige.
Dobro je da nismo euforični i da ne najavljujemo duple i da na svakom koraku govorimo da smo najbolji.
Činjenica je da nismo najbolji, nit smo puno lošiji od konkurenata sve dok su tu Dulja i Benko.

Apetiti kao i očekivanja su sa razlogom opala, i dobro je što ne očekujemo puno jer puno dobiti ne možemo.
Činjenjica da je moralo bolje, ali nestručni ljudi nam vode klub.

Sa ovim ljudima i ovom politikom - iskorak je nemoguć.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 12 jul 2016, 19:12, ukupno mijenjano 2 puta.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 jul 2016, 19:11

KenChoo je napisao/la:Kad neko napiše nešto negativno protiv Duljevića, ja bih ga pljunuo posred čela. Momak zmaj pravi, zajedno s Sarićem i Ahmetovićem je jedini koji ima muda u ovoj ekipi, koji se ne boji krenuti naprijed. Biti će velika šteta ako ga izgubimo.
Đaba muda kada SVAKI PUT izgubi loptu kada krene naprijed...ili pogrešno doda saigraču i upropasti akciju!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jul 2016, 19:12

Mi kukali za dobrim zadnjim veznim i stoperom, nasi ocigledno opet misle da im ne treba i da je ovo dovoljno. Mogli bi se mi u prvih par kola dobro ohladiti svi!
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jul 2016, 19:13

pitic je napisao/la:Da li iko vidi bolje Sarajevo za razliku od prošle sezone :?: Posebno u odbrani i u vezi :?:
U vezi djeluje malo konkretnije i to prije svega zbog Sarića, upariti ga s nekim drugim jer Radovac ne zaslužuje prvu postavu i biće mnogo bolje. Odbrana..."Puhni Israfile"

@zip
Nemoj me tjerati da ti brišem postove.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 jul 2016, 19:13

ledesma je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Gledam malo onaj Svinjski protiv Legije, koliko su ljudi od nas bolji nazad to nisu istine, Legija im jos prilike nije napravila a mi bi do sad dali 1 a primili 3 :lol:
Pa dobro ovaj Marinović je stručnjak za takvu igru, umrtvi, i onda kontrama ubi, barem je nas tako dobijao sa svojim ekipama koje je vodio...
a za sta je strucnjak ovaj nas diletant? da se otvorimo pa nas ljudi natrpaju a mi onako reda radi dadnemo gol dva :lol: :facepalm:

imaju pare imaju sve ne mogu naci normalnog trenera
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jul 2016, 19:14

Hurta, vadi tog Cetkovica, igrat cemo s deset igraca!
Bahati, bahati Željkan!
1946

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 12 jul 2016, 19:15

DenchiNL je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Kad neko napiše nešto protiv Duljevića, ja bih ga pljunuo posred čela. Momak zmaj pravi, zajedno s Sarićem i Ahmetovićem je jedini koji ima muda u ovoj ekipi, koji se ne boji krenuti naprijed. Biti će velika šteta ako ga izgubimo.
možda on baš misli da je zmaj pa ne mora nikom dodati loptu ...samo poleti buraz i rigaj vatru ako ne znaš fuce :thumbup: :wave:
Kralju, čovjek sam igra ovo poluvrijeme. Pogledaj prodore, brzinu, hrabrost. Ovi ostali ga gledaju. Ne znam je li ovo neki tvoj sarkazam ili dobro ne vidiš..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jul 2016, 19:16

SiouxLukavac je napisao/la:Ma da izgubimo svaku utakmicu po 10:0 do kraja u ovim prijateljskim - nema veze.
U suštini, otprilike sve se zna. Imamo solidnu ekipu u kojoj je glavni problem odbrana i kojoj je realno evropa domet.
Što se tiče ofanzivnog dijela, tu smo poprilično dobro popunjeni.

Naravno, daleko smo od ozbiljne ekipe za nešto više od naše lige.
Dobro je da nismo euforični i da ne najavljujemo duple i da na svakom koraku govorimo da smo najbolji.
Činjenica je da nismo najbolji, nit smo puno lošiji od konkurenata sve dok su tu Dulja i Benko.

Apetiti kao i očekivanja su sa razlogom opala, i dobro je što ne očekujemo puno jer puno dobiti ne možemo.
Činjenjica da je moralo bolje, ali nestručni ljudi nam vode klub.

Sa ovim ljudima i ovom politikom - iskorak je nemoguć.
uf summa summare, ružno al tačno tako je....

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jul 2016, 19:17

KenChoo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Kralju, čovjek sam igra ovo poluvrijeme. Pogledaj prodore, brzinu, hrabrost. Ovi ostali ga gledaju. Ne znam je li ovo neki tvoj sarkazam ili dobro ne vidiš..
Duljevic je odigrao kriminalno poluvrijeme, pogresni pasovi, soliranje, more izgubljenjih lopti! Ovo nije pljuvanje, ovo je realnost!
Bahati, bahati Željkan!
1946

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 12 jul 2016, 19:17

bodi123 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:
a za sta je strucnjak ovaj nas diletant? da se otvorimo pa nas ljudi natrpaju a mi onako reda radi dadnemo gol dva :lol: :facepalm:

Mogu, ali neće.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 jul 2016, 19:17

bodi123 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Pa on je zalutao u ovaj posao, prvo ne zna šta mu se dešava s ekipom, a onda još uvijek ne vidi, da nam trebaju vezni i stoperi.... ostalo je historija :kafa:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 jul 2016, 19:18

@hilmo sve oke :)

Sto se tice igre, mi igramo sasvim solidno protiv jake ekipe. Ja ne znam cemu sumnja u ovu ekipu.
Jos uvijek su pripreme, i bit ce oscilacija svakako. Jos se uvijek traze najbolji i zbog toga ne treba svaku gresku docekati na noz.

Ko zeli da vidi pozitivne stvari, vidjet ce.. to isto vrijedi i za negativne ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ebi46, PingoFTW, Proximic, tuitamo i 32 gosta.