srce ne bira :salut:Gefufna je napisao/la:Cudo nije za Deportivo poceo navijati i oni su u svoj vakat igrali najljepsi fudbal u Evropi :lol:
Barca u to vrijeme nije nista osvajala i izuzetno mi je drago sto sam je zavolio u pravo vrijeme :kafa:
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
srce ne bira :salut:Gefufna je napisao/la:Cudo nije za Deportivo poceo navijati i oni su u svoj vakat igrali najljepsi fudbal u Evropi :lol:
ima li bujruma na Barcinu temu :kafa:messilla je napisao/la::tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sad mi je Lazio najdraži klub u Italiji :salut: :bih:
Naravno. Takvi znalci su uvijek dobrodošli.Chinaglia je napisao/la:ima li bujruma na Barcinu temu

Poslije Intera.Slobodno kazesmessilla je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:messilla je napisao/la:Ajde da čujem.Jesi to prikriveni navijač Barce?
![]()
ovdje sam se prijavio kao navijac Lazija i kao takvog me poznaju, ali Barcu volim jos od 99 godine i nikada to nisam spomenuo ovdje, ali kao navijac gledam svaku tekmu, normalaali zavolio sam i Lazio, pa ne razdvajam niti jedan klub, podjednako volim oba
imao sam negdje sliku torte sto mi sestra napravila, postavio bih ovdje, ali ne znam gdje je! Ave Lazio & Visca Barca
![]()
![]()
![]()
Sad mi je Lazio najdraži klub u Italiji![]()
Ahahahha hajd ne riseChinaglia je napisao/la:![]()
ovdje sam se prijavio kao navijac Lazija i kao takvog me poznaju, ali Barcu volim jos od 99 godine i nikada to nisam spomenuo ovdje, ali kao navijac gledam svaku tekmu, normalaali zavolio sam i Lazio, pa ne razdvajam niti jedan klub, podjednako volim oba
imao sam negdje sliku torte sto mi sestra napravila, postavio bih ovdje, ali ne znam gdje je! Ave Lazio & Visca Barca

bila bi to lijepa pojacanjaChinaglia je napisao/la:Thauvin je navodno dogovoren, ali bi dosao samo u slucaju da Candreva ode, tj kada ode, posto ide sigurno
od ostalih, ista imena se vrte, Valencia, Jardel, Immobile, Rodrigo Caio, Jordan Lukaku
nece li se konacno nesto dovest' jebt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.